ΤΖΗΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΖΗΜΑΣ

Σ: 6906582002 Κ: 6906582002

Πληροφορίες - παρουσίαση υπηρεσιών

Τζήμας Νικόλαος, τηλ: 6906582002, email: tzimashellas@gmail.com

Είμαι ένας επαγγελματίας με 49 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των κατασκευών. Έμαθα την τέχνη της πέτρας και του μαρμάρου δίπλα στους καλύτερους μάστορες και απέκτησα εξειδίκευση στα σκαλιστά πάσης φύσεως. Είμαι από τους πρώτους που ξεκίνησαν τη δεκατία του '80 να τοποθετώ τζάκια με επενδύσεις πέτρας, μαρμάρου και ξύλου σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα είμαι σε θέση να τοποθετήσω μπάρμπεκιου μαζί με τις συνοδευτικές ξύλινες κατασκευές (πέργολες και κεραμοσκεπές) που απαιτούνται.

Οι οικοδομικές εργασίες που παρέχω για την οικία και το κατάστημα περιλαμβάνουν την ανακαίνιση υφιστάμενων εγκαταστάσεων (γυψοσανίδες, πλακάκια, ξυλουργικές εργασίες και επενδύσεις, υδραυλικά, επενδύσεις πέτρας και μαρμάρου, σοβατίσματα, χρωματισμοί, κατασκευές μπετόν, τοποθέτηση κουφωμάτων, επισκευή ξύλινων και μαρμάρινων δαπέδων) για την αισθητική βελτίωση της καθώς και την κατασκευή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων οικιών σε όλη την Ελλάδα.

Σε όλα τα οικοδομικά έργα που έχω αναλάβει δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στην ποιότητα, στις τεχνολογίες εφαρμογής και στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες για την ανάδειξη του έργου. Προτείνω διάφορα πακέτα οικοδομιών εργασιών, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις οικονομικές δυνατότητες του εκάστοτε πελάτη. Στόχος είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.

Επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να επισκεφθώ τον χώρο σας και να ετοιμάσω μια εκτίμηση του κόστους ανακατασκευής / ανακαίνισης του σπιτιού σας χωρίς να επιβαρυνθείτε.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ:

Συνολικά 13 αξιολογήσεις πελατών (83% θετικές)

3 Μήνες 6 Μήνες 12 Μήνες

+

Θετικές

4 6 8

-

Αρνητικές

0 0 0
Μέσοι όροι αξιολογήσεων σε
 Ποιότητα
 Συνέπεια
 Φιλικότητα

Κριτικές πελατών

Ημερομηνία

-

Εργασία 1-40688 Κατασκευή ελικοειδούς σκάλας - ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: alexandros

Συμφωνήσαμε για μια κατασκευή ελικοειδής σκάλας εσωτερικού χώρου με σιδερένιο σκελετό κ ξύλινα πατώματα,έλατο η πεύκο στα 1100€.
Είχε πάρει προκαταβολή 100€ και αργότερα μου ζήτησε για τα ξύλα 350€.
Δυστυχώς του εδώσα όλο το ποσό 1100€
Αποτέλεσμα η σκάλα που ξεκίνησε να μου φτιάχνει να είναι μια απλή σιδερένια που έχουν οι ακάλυπτοι εξωτερικοί χώροι.
Είχε “ξεχασει” ότι θα βάζαμε ξύλο και την έκανε όλη με σίδερο.
Όταν του είπα ότι είχαμε πει με ξύλο αρχικά γκρίνιαξε και μου είπε ότι του τα αλλάζω,βέβαια τα 350€ που μου ζήτησε για τα ξύλα ήταν προφανώς από το μυαλό μου.
Τελικά συμφώνησε,όταν όμως είδα ότι η σκάλα που φτιάχνει είναι εξωτερικού χώρου και ΔΕΝ μπορούσε να την φτιάξει του είπα πως δεν μπορούμε να βάλουμε τέτοια σκάλα στο εσωτερικο του σπιτιού.
Συμφωνήσαμε να σταματήσει τις εργασίες αφού δεν μπορεί να την βγάλει.
Μέχρι τώρα έχω λάβει 100€ κ παλεύω να πάρω τα υπόλοιπα εδώ κ μήνες.

13-01-2021

+

Εργασία 1-44362 Σιδηροκατασκευές/Στέγαστρα Επισκευή - ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Αντώνης

Παλιός μάστορας ο κος Νίκος σμιλεμένος από την εμπείρία, τις δυσκολίες και τον εργασιακό κίνδυνο της οικοδομής. Ήρθε στην ώρα του με όλα τα χρειαζούμενα σύνεργα και έκανε το μερεμέτι στην σιδερόπορτα όπως ακριβώς του ζήτησα, έστω και με παράλειψη κάποιων μέτρων ασφαλείας (σε συγκόλληση και τροχό) και πολλή διάθεση για κουβέντα..... Καλή συνέχεια κε Νίκο.

14-12-2020

+

Εργασία 1-43999 Μετατροπή καγκελόπορτας - ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο κος Νίκος πολύ ευγενικός άνθρωπος & επαγγελματίας, οτι λέει το κάνει και με το παραπάνω, ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα λες και το φτιάχνει για το δικο του σπίτι. Ποιότητα και οικονομία σε ένα, γνώσεις πάνω στο αντικείμενό του πολλές, έμπειρος & αξιόπιστος τεχνίτης. Έκανε εξαιρετική & ποιοτική δουλειά, με συνέπεια σε ότι συμφωνήσαμε και υπευθυνότητα. Σίγουρα θα συνεργαστούμε ΞΑΝΑ!!!

23-11-2020

-

Εργασία 1-40675 Κατασκευή προστατευτικών κάγκελων - ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Ανάργυρος

Δυστηχώς δεν τα κατάφερε να φέρει εις πέρας το έργο . Μετά από 2 εβδομάδες αναμονής , μας επέστρεψε τα χρήματα και έφυγε . Πάλι καλά ...... Τον ευχαριστούμε .

08-11-2020

+

Εργασία 1-40463 Επισκευή πέτρινης μάντρας - ΒΟΥΛΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Μ

Πάρα πολύ καλός και αξιόπιστος τεχνίτης, με προφανώς τεράστια εμπειρία!!! Έκανε εξαιρετική, ποιοτική δουλειά, με συνέπεια σε ότι συμφωνήσαμε και υπευθυνότητα. Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από την συνεργασία μας μαζί του. Σίγουρα θα ξανασυνεργαστούμε!!!

21-07-2020

+

Εργασία 1-40697 Τοποθέτηση πλακών Καρύστου - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Σάντυ

Πολύ ευγενικός κ έμπειρος τεχνίτης.τυπικός με το χρονοδιάγραμμα του κάτι που σπανίζει σε όλους τους μάστορες.φιλικος με πολλές γνώσεις στο αντικείμενο.οικονομικος με ποιότητα!
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.πολυ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα

15-07-2020

+

Εργασία 1-39044 Αντικατάσταση σε κάγκελα 10 μέτρα - ΝΙΚΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΗΛΙΑΣ

Ειναι οικονομικος και Ένας από τους τελευταίους παλιούς και έμπειρους μάστορες με πρώτο κριτήριο να γλυτώσει ο πελάτης περιττά έξοδα αλλά και να γίνει σωστά η δουλειά

27-02-2020

+

Εργασία 1-38345 Επισκευή κεραμοσκεπής - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΑΡΗΣ

O κ. Τζήμας ήταν συνεπής στα όσα συμφωνήθηκαν με την αδελφή μου και ακολούθησε σωστή τεχνική διαδικασία για επιδιόρθωση του υπάρχοντος προβλήματος (ΔΙΑΡΟΗ ΝΕΡΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΕΓΗ, ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ}. Κατέβασε, την υπάρχουσα στέγη όλοσχερώς, έβαλε καινούρια ξύλα υποδομής με ρύση και αλλαξε τα σπασμένα κεραμύδια, κάτω από τα οποία έβαλε και πισσόπανο. Παρά τον βροχερό καιρό τελείωσε την δουλεια σε σύντομο χρόνο και όλοκλήρωσε όλες τις παράπλευρες εργασίες. Έκανε πράγματι πολύ επαγγελματική δουλειά και τον συμιστώ ανεπιφύλακτα.

03-02-2020

+

Εργασία 1-37771 Κατασκευή κιγκλιδωμάτων - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Νίκος

Καλλιτέχνης, με μεράκι και γνώση για τη δουλειά του. Φιλικότατος, άνθρωπος που κερδίζει την εμπιστοσύνη σου. Επιμένει μέχρι τελευταίας λεπτομέρειας, δεν ξεπετάει μια δουλειά στον ταχύτατο δυνατό χρόνο.

07-01-2020

+

Εργασία 1-36313 Κάγκελα INOX κατασκευές ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Μιχαήλ

Eπαγγελματίας (+άνθρωπος) παλιάς κοπής. Ό, τι λέει το κάνει και με το παραπάνω. Βλέπει την εργασία σαν να γίνεται στο δικό του σπίτι και όχι σαν αγγαρεία. Θέλει το αποτέλεσμα να είναι ωραίο και όχι απλά να τελειώνει. Τον συνιστώ, επειδή πραγματικά ενδιαφέρεται για το τελικό αποτέλεσμα, κάτι που το πετυχαίνει.

07-10-2019

-

Εργασία 1-36746 Κάγκελα INOX κατασκευές - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανέλαβε την επισκευή μετόπης μπαλκονιού, την αντικατάσταση των κάγκελων με καινούργια και των μαρμάρινων επιφανειών (καπάκια) του μπαλκονιού ως εργολάβος. Τελικά ήταν και ο τεχνίτης και η ποιότητα της εργασίας του επιεικώς απαράδεκτη, η μετόπη του μπαλκονιού χρήζει νέας επισκευής στο χάλι που έγινε, τα μάρμαρα πρέπει να αντικατασταθούν πάλι γιατί κολλήθηκαν στραβά και θα σπάσουν κατά την νέα αντικατάστασή τους έτσι όπως είναι. Επιπρόσθετα τα κάγκελα τα κατασκεύασε 10 εκατοστά ψηλότερα απ΄ότι του είχαμε πει.Η επιβάρυνση για την επισκευή των παραπάνω λόγω της κακής ποιότητας της δουλειάς του φτάνει τα 800 με 1000 ευρώ. Δεν τον συνιστώ ούτε στον εχθρό μου!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ:

Κύριε Γιώργο,
αναλάβαμε το έργο σας κατόπιν προφορικής συνεννόησης και συμφωνίας. Από την αρχή έναρξης των εργασιών, σας είχαμε επισημάνει ότι δεν έχετε σχέδιο για την κατασκευή ή τη συμβουλή και κατεύθυνση ενός μηχανικού σχετικά με τις εργασίες. Αναπόφευκτα από την πλευρά μας και δίχως άλλη επιλογή, συμφωνήσαμε σε ένα σχέδιο με ότι οποίο θα πορευόμασταν και θα στηριζόταν με βάση τις δικές σας οδηγίες και επιθυμίες, παρόλο που δεν έχετε την τεχνική και επαγγελματική κατάρτιση που απαιτείται ούτε την εμπειρία παρόμοιων κατασκευών. Συνολικά ένα έργο που είχαμε αρχικά εκτιμήσει στις 5 μέρες έφτασε να διαρκέσει 14 ημέρες, με το κόστος αναπόφευκτα να ξεπεράσει τις εκτιμήσεις μας και να επιβαρυνθούμε, δίχως από την πλευρά μας να σας ζητήσουμε ή να απαιτήσουμε περισσότερα χρήματα για την κάλυψη του.Στην πορεία προβήκατε σε αρκετές αλλαγές σχεδόν σε καθημερινή βάση και ενδεικτικά αναφέρουμε: αλλαγή στο ύψος των καγκέλων, τροποποίηση στους ρόμβους με αλλαγή μεγέθους,... Ζητήσατε να δημιουργηθούν τρύπες στο μπετόν παρά τις δικές μας υποδείξεις ότι δεν πρέπει να πραγματοποιηθούν καθώς θα σας δημιουργήσουν προβλήματα, παρόλα αυτά μετά την επιμονή σας προχωρήσαμε σύμφωνα με τις δικές σας υποδείξεις. Στη συνέχεια όταν τοποθετήθηκαν τα κάγκελα, κατόπιν απαίτησής σας, ζητήσατε το βάψιμο αυτών να γίνει 3 φορές πιστεύοντας ότι θα σας προσφέρει μεγαλύτερη προστασία και ενώ κάναμε προσπάθειες να σας πείσουμε ότι δεν είναι απαραίτητο, από την πλευρά μας ανταποκριθήκαμε και τα βάψαμε 3 φορές.. Όσο αφορά τα μάρματα, φάνηκε η απειρία σας και έλλειψη εμπειρίας καθώς τρίψαμε τα μάρμαρα για την αποκατάσταση των επιφανειών τους και τοποθετήσαμε νέα μάρμαρα όπου κρίθηκε απαραίτητο ή όπου μας υποδείξατε, πάντα με τους κανόνες της τέχνης. Από όλα περιγράφουμε εν συντομία, στο τέλος παρακρατήσατε παρανόμως ποσό 350 ευρώ από την εργασία που πραγματοποιήσαμε στους χώρους. Ήταν μόνο η αρχή όσον ακολούθησαν, καθώς στη συνέχεια προβήκατε σε απειλές,προσβάλοντας την τιμή μου και την αξιοπρέπεια μου.

04-10-2019

+

Εργασία 1-36393 Ξυλουργικές εργασίες Επισκευή

Εργοδότης: ΦΩΤΕΙΝΗ

Πολυ καλος επαγγελματίας, έμπειρος, με πολυ προσιτες τιμες.
Η δουλειά του ηταν αριστη, θα τον ξανακαλεσω σε οποιαδήποτε προβλημα σπιτιού.

20-08-2019

+

Εργασία 1-33889 Τζάκια Μπάρμπεκιου - ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Βασιλική

Εξαιρετική δουλειά από τον κ. Τζήμα. Επισκεύασε το τζάκι και πλέον δεν καπνίζει. Το έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές ήδη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

17-04-2019