ΝΙΚΟΣ ΤΖΗΜΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΖΗΜΑΣ

Σ: Κ: 6934548813

Πληροφορίες - παρουσίαση υπηρεσιών

Είμαι ένας επαγγελματίας με 49 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των κατασκευών. Έμαθα την τέχνη της πέτρας και του μαρμάρου δίπλα στους καλύτερους μάστορες και απέκτησα εξειδίκευση στα σκαλιστά πάσης φύσεως. Είμαι από τους πρώτους που ξεκίνησαν τη δεκατία του '80 να τοποθετώ τζάκια με επενδύσεις πέτρας, μαρμάρου και ξύλου σε όλη την Ελλάδα. Ταυτόχρονα είμαι σε θέση να τοποθετήσω μπάρμπεκιου μαζί με τις συνοδευτικές ξύλινες κατασκευές (πέργολες και κεραμοσκεπές) που απαιτούνται.
Οι οικοδομικές εργασίες που παρέχω για την οικία και το κατάστημα περιλαμβάνουν την ανακαίνιση υφιστάμενων εγκαταστάσεων (γυψοσανίδες, πλακάκια, ξυλουργικές εργασίες και επενδύσεις, υδραυλικά, επενδύσεις πέτρας και μαρμάρου, σοβατίσματα, χρωματισμοί, κατασκευές μπετόν, τοποθέτηση κουφωμάτων, επισκευή ξύλινων και μαρμάρινων δαπέδων) για την αισθητική βελτίωση της καθώς και την κατασκευή και τοποθέτηση προκατασκευασμένων οικιών σε όλη την Ελλάδα.
Σε όλα τα οικοδομικά έργα που έχω αναλάβει δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα και έμφαση στην ποιότητα, στις τεχνολογίες εφαρμογής και στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες για την ανάδειξη του έργου. Προτείνω διάφορα πακέτα οικοδομιών εργασιών, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις οικονομικές δυνατότητες του εκάστοτε πελάτη. Στόχος είναι η ικανοποίηση των απαιτήσεων του πελάτη.
Επικοινωνήστε μαζί μου ώστε να επισκεφθώ τον χώρο σας και να ετοιμάσω μια εκτίμηση του κόστους ανακατασκευής / ανακαίνισης του σπιτιού σας χωρίς να επιβαρυνθείτε.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ:

Συνολικά 2 αξιολογήσεις πελατών (100% θετικές)

3 Μήνες 6 Μήνες 12 Μήνες

+

Θετικές

1 2 2

-

Αρνητικές

0 0 0
Μέσοι όροι αξιολογήσεων σε
 Ποιότητα
 Συνέπεια
 Φιλικότητα

Κριτικές πελατών

Ημερομηνία

+

Εργασία 1-36393 Ξυλουργικές εργασίες Επισκευή

Εργοδότης: ΦΩΤΕΙΝΗ

Πολυ καλος επαγγελματίας, έμπειρος, με πολυ προσιτες τιμες.
Η δουλειά του ηταν αριστη, θα τον ξανακαλεσω σε οποιαδήποτε προβλημα σπιτιού.

20-08-2019

+

Εργασία 1-33889 Τζάκια Μπάρμπεκιου - ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Βασιλική

Εξαιρετική δουλειά από τον κ. Τζήμα. Επισκεύασε το τζάκι και πλέον δεν καπνίζει. Το έχουμε χρησιμοποιήσει αρκετές φορές ήδη. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

17-04-2019