ACT GROUP

ΤΑΣΟΣ ΔΑΒΑΡΗΣ

Ζήτα προσφορά δωρεάν!

Πληροφορίες - παρουσίαση υπηρεσιών

Η ACT GROUP είναι μια τεχνική και εμπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον κλάδο των ενεργειακών συστημάτων κουφωμάτων (αλουμινίου και συνθετικά - PVC).

Πιο συγκεκριμένα , αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με την αντικατάσταση των παλαιών κουφωμάτων από νέα , ενεργειακά , από αλουμίνιο με θερμοδιακοπή (Europa, Elvial , Alumil ) ή συνθετικά από PVC (Kommerling , Salamander). Διαθέτουμε επίσης εσωτερικές και θωρακισμένες πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αλλά και έπιπλα κουζίνας.

Με 27 χρόνια εμπειρίας και άρτια εκπαιδευμένο 8μελές προσωπικό μπορούμε να ολοκληρώσουμε οποιαδήποτε εργασία σας εντός χρονοδιαγράμματος, σεβόμενοι πάντα τις ανάγκες του εκάστοτε έργου και πελάτη.

Επιλέξτε μας για την παροχή αποτελεσμάτων ανώτερης ποιότητας, σε ανταγωνιστικές τιμές και βγείτε κερδισμένοι! Επίσης , αναλαμβάνουμε παραγγελίες του προγράμματος "Εξοικονόμηση κατ ' οίκον " . Υπεύθυνος επικοινωνίας : Δάβαρης Τάσος , Μεταλλειολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. (κιν. 6948-059542).
Ζήτα προσφορά απο τον τεχνίτη

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ:

Συνολικά 5 αξιολογήσεις πελατών (93% θετικές)

3 Μήνες 6 Μήνες 12 Μήνες

+

Θετικές

2 2 2

-

Αρνητικές

0 0 0
Μέσοι όροι αξιολογήσεων σε
 Ποιότητα
 Συνέπεια
 Φιλικότητα

Κριτικές πελατών

Ημερομηνία

+

Εργασία 1-40201 Τοποθέτηση 5 σίτες - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΓΙΩΡΓΟΣ

Έβαλα σήτες σε 4 πόρτες (οι τρεις απλές και η μία ηλεκτρική). Καλός επαγγελματίας! Έβαλε καλές σήτες, από την εταιρεία GS (αυτές που συμφωνήσαμε στην διαδικασία της προσφοράς). Στον χρόνο κατασκευής και τοποθέτησης δεν υπήρξε πρόβλημα. Δεν έφερε συνεργείο της εταιρείας GS. Ήλθε με δικό του τεχνίτη (Νότης) ο οποίος δεν ήταν τοποθέτης αποκλειστικά για σήτες όμως ήταν πολύ καλός και με υπομονή. Επειδή η τοποθέτηση ξεκίνησε απόγευμα και τελείωσε αργά, ο τεχνίτης ήλθε σε νέο ραντεβού (στην ώρα του, και ενώ είχα εξοφλήσει την εργασία) για να ολοκληρώσει την ρύθμιση της ηλεκτρικής σήτας. Το μόνο (ας το πούμε μειονέκτημα) είναι πως δεν παρέμεινε ο κ. Δάβαρης να επιβλέψει την εγκατάσταση, κάτι το οποίο τελικά αποδείχθηκε άνευ ουσίας εφόσον ο τεχνίτης έκανε πολύ καλή δουλειά. Τον συστήνω λοιπόν ανεπιφύλακτα.

26-07-2020

+

Εργασία 1-39731 Τοποθέτηση συρόμενης σήτας - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΓΙΩΡΓΟΣ

Στους χρόνους παραδόσεις που συμφωνήθηκαν υπήρξε ΑΣΥΝΕΠΕΙΑ... οι 2,3 μέρες που ειπώθηκαν στην αρχή για να πάρουν την δουλειά έγιναν 8 μέρες και αφού έγιναν αρκετά τηλέφωνα και μηνύματα ("κυνηγητό" δηλαδή ....) από μεριάς μου για να γίνει τελικά σχεδόν νύχτα η τοποθέτηση ώστε να μην χρειαστεί να χάσω άλλη μια μέρα περιμένοντας!

Η δουλειά έγινε με καλή ποιότητα σήτας και η τοποθέτηση έγινε σωστά από έμπειρο μάστορα και με προσοχή στις λεπτομέρειες.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ:

Αγαπητέ πελάτη σας εξηγήσαμε ότι η αργοπορία λίγων ημερών οφειλόταν στην καθυστέρηση παραδόσεων όλων των προιόντων από τα εργοστάσια λόγω της καραντίνας . Ευτυχώς αποζημιωθήκατε με το καλό τελικό αποτέλεσμα !

02-06-2020

+

Εργασία 1-35743 Κουφώματα-Ρολά Παράθυρα Τοποθέτηση - ΜΑΡΟΥΣΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Χρήστος

Συνεπής και σωστή δουλειά. Χρειάστηκε περισσότερη ώρα από όση είχε υπολογίσει το συνεργείο λόγω αντικειμενικών δυσκολιών και εργάστηκαν μέχρι να βγει καλό το αποτέλεσμα.

14-07-2019