Γενική Εργοληπτική

Παναγιώτης Λαζαρόπουλος

Σ: 2155600458 Κ: 6907009555

Πληροφορίες - παρουσίαση υπηρεσιών

•Με την πείρα των χρόνων (εδώ και τρεις γενεές ) στον χώρο της παροχής υπηρεσιών στον οικοδομικό τομέα ,η πρώην οικογενειακή εργασία προχωρά με ανοδικό ρυθμό και μπαίνοντας όλο και σε πιο εξειδικευμένες εφαρμογές με τα πιο σύγχρονα υλικά και μεθόδους εξασφαλίζοντας στους πελάτες την σιγουριά και τη διαχρονικότητα στα όποια οικοδομικά προβλήματα και εάν έχουν.
•Με έδρα πλέον τα τεχνικά γραφεία της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΡΓΟΛΗΠΤΙΚΗΣ αναπτυσσόμαστε και προχωράμε με σταθερότητα και αφοσίωση σε οικοδομικές παροχές σε όλη την Ελλάδα.
•Με τους καλύτερους εξειδικευμένους συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων και με έμπειρο εργατικό δυναμικό αναλαμβάνουμε να επιλύσουμε και το πιο δύσκολο έργο .
•Οι υπεύθυνοι της επιχείρησης έχοντας τις γνώσεις και την τεχνογνωσία μέσα από σχολή δομικών εργασιών και εφαρμογές σχεδίου εσωτερικών χώρων καθώς και την πρακτική πείρα χρονών μέσα στις οικοδομικές, υπογράφουν για την ποιότητα και διαχρονικότητα των εργασιών.
•Το τεχνικό γραφείο το οποίο λειτουργεί από το 1990 έχει να επιδείξει πλήθος κατασκευών σε ευχαριστημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα
•Επίσης μπορούμε να σας προμηθέψουμε με διάφορα δομικά και όχι μόνο υλικά από συνεργαζόμενα εργοστάσια και συνεργάτες της Ελλάδος και του εξωτερικού για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και πρωτίστως το οικονομικό τους κέρδος.
•Ζώντας τις ανάγκες της σημερινής εποχής δεν κλείνουμε τα μάτια στην οικονομική στενότητα των πελατών μας και τους βοηθάμε να επισκευάσουν ή να ανακαινίσουν το σπιτικό τους με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.
•Δεν προσπαθούμε να σας πείσουμε με λόγια για το προφίλ του γραφείου μας αλλά ελπίζουμε ότι θα μας δώσετε την ικανοποίηση να σας το αποδείξουμε με πράξεις.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ:

Συνολικά 2 αξιολογήσεις πελατών (100% θετικές)

3 Μήνες 6 Μήνες 12 Μήνες

+

Θετικές

2 2 2

-

Αρνητικές

0 0 0
Μέσοι όροι αξιολογήσεων σε
 Ποιότητα
 Συνέπεια
 Φιλικότητα

Κριτικές πελατών

Ημερομηνία

+

Εργασία 1-35812 Μονώσεις/Στεγανοποιήσεις - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Bonka

Ο κύριος Λαζαρόπουλος και οι συνεργάτες του είναι επαγγελματίες και είμαι πολύ τυχερή που συνεργάστηκα μαζί τους.
Ο κύριος Λαζαρόπουλος από την πρώτη στιγμή ήταν αναλυτικός και αυτό που μου έγραψε στην προσφορά του και συμφωνήσαμε, έκανε. Οι εργασίες προχώρησαν γρήγορα και χωρίς πρόβλημα, με προσοχή και καθημερινή ενημέρωση εκ’ μέρος του.
Νομίζω ότι η εταιρία μπορεί να αναλάβει και μεγαλύτερα έργα και να θα καταφέρει με εξίσου καλό αποτέλεσμα.

09-08-2019

+

Εργασία 1-35732 Ανακαίνιση μπάνιου - Κολωνός

Εργοδότης: Χρήστος

Η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, χωρίς κανένα πρόβλημα.

23-07-2019