ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΠΕΤΡΟΣ - ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

Σ: 2112150132 Κ: 6980968697

Πληροφορίες - παρουσίαση υπηρεσιών

Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των κατοικιών, διαμερισμάτων, μεζονέτες, καταστημάτων, κτιρίων και την μετέπειτα συντήρηση ή επιδιόρθωση ακόμα και την ανακαίνιση μετά από χρόνια καθώς και τις διαμορφώσεις χώρων σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας και τις ανάγκες του χώρου σας, αλλά και με βάση τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα της οικοδομής σε όσο το δυνατό χαμηλό κόστος με άριστη ποιότητα εργασίας στο χρόνο που το θέλετε. Δημιουργήσαμε συνεργασίες με επαγγελματίες του χώρου και γενικότερα όλες τις ειδικότητες του οικοδομικού χώρου, με γνώμονα το συμφέρον του πελάτη από τα χτισίματα εως και την παράδοση του έργου. Επίσης αναλαμβάνουμε διάφορες εφαρμογές μονώσεων- θερμοπροσώψεων και επιχρίσματα διακόσμησης. Στις σελίδες του site μας μπορείτε να δείτε δείγματα της δουλείας μας και να ενημερωθείτε για τις καινούργιες τάσεις στην οικοδομή και να αποκτήσετε τις προσφόρες που ετοιμάσαμε για σας.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ:

Συνολικά 55 αξιολογήσεις πελατών (93% θετικές)

3 Μήνες 6 Μήνες 12 Μήνες

+

Θετικές

1 3 3

-

Αρνητικές

0 0 0
Μέσοι όροι αξιολογήσεων σε
 Ποιότητα
 Συνέπεια
 Φιλικότητα

Κριτικές πελατών

Ημερομηνία

+

Εργασία 1-43640 Χώρισμα με γυψοσανίδες - ΚΗΦΙΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο Πετρος είναι ενας εξαιρετικός επαγγελματίας, ευγενικός με πολύ καλές τιμές, άριστα αποτελέσματα στην εργασία που του ανατέθηκε με συνέπεια, προσεκτικός και συνεργάσιμος.
Στο μέλλον θα τον προτιμήσω και πάλι και φυσικά τον συστήνω ανεπιφύλαχτα!!!

05-11-2020

+

Εργασία 1-36864 Γυψοσανίδες ψευδοροφές - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Πάνος

Πολύ καλοί επαγγελματίες και λογικές οι τιμές.

03-07-2020

+

Εργασία 1-40647 Τοποθέτηση γυψοσανίδας - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΡΟΥΣΣΗΣ

Κάναμε ανακαίνιση κουζίνας, Εχω να πω μονο τα καλύτερα, πολύ καλοί άνθρωποι και πολύ καλη δουλειά.

21-06-2020

+

Εργασία 1-37595 Τοποθέτηση δυο διαχωριστικών από γυψοσανίδα. - ΚΡΥΟΝΕΡΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: EΛΕΝΗ

Καλή δουλειά, συνέπεια , καλή συνεργασία!

02-11-2019

+

Εργασία 1-36479 Γυψοσανίδες ψευδοροφές - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΣΑΒΒΑΣ

Με τον Πέτρο ειχαμε άριστη συνεργασία. Πολύ καλός εργολάβος.
Συνεργάσιμος κ με άριστη σχέση τιμής ποιότητας εργασίας .
Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

05-09-2019

+

Εργασία 1-35767 Γυψοσανίδες ψευδοροφές - ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Κώστας

Άριστη εργασία. Συνεπής επαγγελματίας, προσεκτικός και συνεργάσιμος.

25-07-2019

+

Εργασία 1-33718 Εργασίες σε αποθήκη - ΔΑΦΝΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Γεώργιος

Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος!
1) Μου βρήκε λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε με στόχο να μου κοστίσει ποιο οικονομικά και παράλληλα να έχω το αποτέλεσμα που ήθελα
2) ευγενέστατοι & φιλικοί
3) στο χρονοδιάγραμμά τους
4) Αλλά ένα ακόμα που μου άρεσε στον τρόπο του ήταν ότι δεν προσπάθησε να τα "αρπάξει" κάνοντας δουλείες που θα μου ήταν άχρηστες και δαπανηρές δίχως λόγο.... Κοινός με συμβούλεψε τι να ΜΗΝ κάνω και τι ίσως να χρειαστεί μελλοντικά να κάνω..

Στο Μέλλον θα τους ξανά προτιμήσω !!

08-02-2019

+

Εργασία 1-28195 Βάψιμο σπιτιού 150 τ.μ. - ΡΟΔΟΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΑΘΗΝΑ

Με τον Πέτρο είχα μια πολύ καλή συνεργασία και κυρίως συννενόηση. Με βοήθησε πολύ και στην επιλογή του χρώματος. Παρόλο που συνέβησαν κάποια απρόοπτα λόγω ασθένειας ατόμων του συνεργείου τελικά βρέθηκε λύση και το σπίτι παραδόθηκε πολύ κοντά στην ημερομηνία που είχαμε θέσει. Ηταν αρκετά προσεκτικός και το σπίτι είχε ελάχιστα λερωθεί από μπογιές.Στο σπίτι προέκυψαν πολλά έξτρα μερεμέτια τα οποία με προθυμία τα έκανε χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. Τον ευχαριστώ κυρίως γιατί ήταν συννενοήσιμος, ευέλικτος και πάντα χαμογελαστός.

08-11-2017

+

Εργασία 1-28871 Βάψιμο διαμερίσματος - ΒΡΙΛΗΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Θεόφιλος

Ο κ,Χατζηιωάννου ανέλαβε να βάψει διαμέρισμα 93 τετραγωνικών μέτρων συμπεριλαμβανομένων και των πορτών.Η εργασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία χρησιμοποιώντας καλά υλικά και παραδόθηκε εγκαίρως .Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον συνδυασμό αποτελέσματος και τιμής και θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα.

31-10-2017

+

Εργασία 1-20325 Ελαιοχρωματισμοί - Φρεσκάρισμα καγκελόπορτες και τοιχάκια - ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΑΡΗΣ

Εξαιρετικός επαγγελματίας, καλή συμπεριφόρά, πολύ καλές τιμές, έγιναν όλα όπως τα ήθελα και σε πολύ καλή τιμή.

11-10-2017

+

Εργασία 1-28181 Κατασκευές γυψοσανίδας και μπαρ - ΠΑΙΑΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Γιώργος

Άψογη συνεργασία. Από τις σπάνιες περιπτώσεις που ότι συμφωνείς παίρνεις χωρίς καθυστερήσεις και δικαιολογίες. Ολα τα παιδιά ήταν ευγενικά με ήθος και σωστοί επαγγελματίες. Το κόστος χαμηλό και η ποιότητα υψηλή. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.

29-09-2017

+

Εργασία 1-27735 Φρεσκάρισμα δαπέδου 20 τ.μ.

Εργοδότης: γιαννης

Γρηγορη και ποιοτικη εργασια !

22-07-2017

+

Εργασία 1-26396 Τοποθέτηση ντουλαπιών κουζίνας και νεροχύτη - ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Παναγιώτα

Απιστευτα ευχαριστημενη δεν εχω λογια!!!!Μου εκαναν ολικη ανακαινηση στην κουζινα (αποξιλωση και τοποθετηση ντουλαπιων πλακακια ηλεκτρικα υδραυλικα ηλεκτρολογικα τα παντα!!!η πιο τελεια δουλεια που εχω δει με συνεπεια και επαγγελματικοτητα μα πανω απ ολα ευγενεστατοι!!!!

18-07-2017

+

Εργασία 1-27520 Τοποθέτηση πλακιδίων - ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΑΓΓΕΛΟΣ

Ευχαριστημένος από το συνολικό αποτέλεσμα. Η εργασία εκτελέστηκε γρήγορα και ποιοτικά.

09-07-2017

+

Εργασία 1-27215 Ξυλουργικές εργασίες - ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Γεωργία

Η εργασία αφορούσε την τοποθέτηση 4 ανεξάρτητων βιβλιοθηκών σε ένα ενιαίο σύνολο που θα κάλυπτε τοίχο και που έπρεπε να προσαρμοστεί αντίστοιχα. Ο Πέτρος και ο βοηθός του ήταν εξαιρετικά υπομονετικοί και μεθοδικοί στη δουλειά τους και το αποτέλεσμα ήταν άκρως ικανοποιητικό. Συνίσταται ανεπιφύλακτα.

02-07-2017

+

Εργασία 1-25461 Αποξήλωση παλιάς και εγκατάσταση νέας κουζίνας - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Ευάγγελος

Είναι πολύ βασικό να βρεις κάποιον που προσαρμόζει το πρόγραμμά του στις απαιτήσεις σου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την ανακαίνιση. Στην πορεία ανέλαβε και την διαδικασία βαψίματος του σπιτιού παρόλο που αρχικά είχε ανατεθεί σε άλλον. Πολύ καλή δουλειά και στο βάψιμο.

28-04-2017

+

Εργασία 1-26328 Ελαιοχρωματισμός οικίας 130τ.μ. - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΣΤΡΑΤΟΣ

Η εργασία που ανατέθηκε στον κ. Χατζηιωάννου και τους συνεργάτες του περατώθηκε γρήγορα,ποιοτικά και οικονομικά.Η συνεργασία μας ήταν άψογη χωρίς καθυστερήσεις και τις "γνωστές" δικαιολογίες-κωλυσιεργίες.'Οτι προσυμφωνήσαμε πραγματοποιήθηκε με ακρίβεια και συνέπεια.Η τελική μου αποτίμηση είναι απολύτως θετική και ως εκ τούτου τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

13-04-2017

+

Εργασία 1-23924 Ανακαίνιση οικίας - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ

τι να πω για τον πετρο......είχαμε μια καλή συνεργασία, ήρθε έδωσε προσφορά πολλή καλή με βάση τα συνεργεια που πέρασαν. αυτό που μου άρεσε ήταν οτι μου πρότεινε πράγματα που δεν θα τα σκεφτόμουν, άσχετα κ αν είχαν αρκετή δουλειά επί πλέον γιαυτον ! μου έκανε αρκετά δωράκια έξτρα εργασίες. στους χρόνους του δεν τον πίεσα γιατί δεν βιαζόμουν, βάση χρονοδιαγραμματος βγήκαμε 3 βδομάδες συν,τα παιδιά του συνεργείου ήταν αξιόλογοι κύριοι! οι δουλειές που έκανα στην οικία μου ήταν εξωτερικό βάψιμο, τοποθέτηση διακοσμητικων εξωτερικά και εσωτερικά ,βάψιμο κλιμακοστασιου, τοποθέτηση πλακιδίων δάπεδα μπάνιο κουζίνα , αλλαγη κουζίνας έπιπλο, ανακαίνιση λουτρού, ηλεκτρολογικα, συντήρηση ξύλινου πατώματος,γυψοσανίδα,διακοσμητικά υαλοτουβλα. η πληρωμή έγινε σταδιακά ανάλογα την πρόοδο του έργου!!! θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα....

26-01-2017

+

Εργασία 1-24724 Ανακαίνιση μπάνιου - ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΝΙΚΟΣ

Ο Πέτρος με τον βοηθό του έκαναν πολύ καλή και προσεκτική δουλειά μέσα στο χρόνο που είχαμε συμφωνήσει. Είναι προσηνής και προσαρμόζει το προγραμμά του στις απαιτήσεις σου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό παρόλες τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την ανακαίνιση.

09-01-2017

+

Εργασία 1-25063 Τοποθέτηση γυψοσανίδας - ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: κώστας

Ο Πέτρος ανέλαβε την τοποθέτηση γυψοσανίδας στο σπίτι μου. Η συνεργασία μας ήταν πολύ καλή. Ο πέτρος είναι πολύ φιλικός και συνεργάσιμος. Δεν δημιουργήθηκε κανένα πρόβλημα κατά την διάρκεια των εργασιών. Είναι καλός τεχνίτης και πάντα πρόθυμος να σου εξηγήσει το τί κάνει και γιατί το κάνει. Ο πέτρος έκανε καλή δουλειά και ήταν ο πιο οικονομικός από όλους τους τεχνίτες που μου έκαναν προσφορά. Σιγουρα θα ξανασυνεργαστούμε με τον πέτρο. είναι καλός τεχνίτης και δίνει καλές τιμές.

19-12-2016

+

Εργασία 1-24809 Καθαρισμός καμινάδας τζακιού - ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΓΚΑΜΠΡΙΕΛΑ

Άψογη συνεννόηση και συνεργασία

28-11-2016

+

Εργασία 1-24304 Κάδοι - Σκαλωσιές - Αποξηλώσεις - ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Άριστος επαγγελματίας. Η εργασία αφορούσε γκρεμισμα 4 τοιχων, αποξηλωση 2 λουτρων και 2 κουζινων και εν συνεχεία κατέβασμα των μπαζων στον κάδο από τον πρώτο όροφο μιας και δεν υπήρχε δυνατότητα για τοποθέτηση χωνιων. Ήταν τόσος ο όγκος των μπαζων που χρειάστηκαν 2 μεγάλοι καδοι για την μεταφορά. Ο κ Χατζηιωαννου ήταν το 3ο συνεργείο που έβλεπα. Η προσφορά του ήταν στο 1/3 της ακριβοτερης προσφοράς που πήρα και ο χρόνος ολοκλήρωσης ήταν ο μισός σε σχέση με αυτόν που υπολογιζαν τα άλλα συνεργεια - κάτι πολύ σημαντικό για πολυκατοικία. Τελικά το έργο παραδόθηκε στην ώρα του, καθαρό από μπαζα και στην τιμή που είχε συμφωνηθει. Από τους επαγγελματίες που αξίζουν το κάθε ευρώ.
Είμαι σίγουρος πως θα ξανά συνεργαστούμε στο μέλλον.

27-11-2016

+

Εργασία 1-24614 Διαχωρισμός ισογείου με γυψοσανίδα - ΚΗΦΙΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Κωνσταντίνος

Ο Κ. Χατζηιωάννου ήταν ο πιο αμέσως και εξυπηρετικός μάστορας που έχω γνωρίσει, τον κάλεσα Παρασκευή και Σάββατο πρωί ήταν στο σπίτι μου.Ζητησα μια γυψοσανίδα με ηχομόνωση και πήρα το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσα να εχω,φυσικα θα τον χρειαστώ και για άλλες δουλειές διότι είναι πολυτάλαντος γνωρίζει και θα σας βοηθήσει με αρκετές συμβουλές.Σας ευχαριστώ και πάλι για την αμεσότητα και την τέλεια δουλειά. Φυσικά και τον προτείνω με κλειστά μάτια.

14-11-2016

+

Εργασία 1-23426 Ελαιοχρωματισμοί - Ταπετσαρίες - ΜΕΛΙΣΣΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Σμαρω

Η εταιρεία με εξυπηρέτησε παρόλο που είχαν πολλές παράλληλες δουλειές που "έτρεχαν". Πολύ καλοί τεχνίτες, με άποψη για το αντικείμενό τους. Θα είναι η πρώτη μου επιλογή για οποιαδήποτε εργασία στο μέλλον.

11-10-2016

+

Εργασία 1-23254 Τοποθέτηση Laminate σε δωμάτιο 15 τ.μ. - ΙΛΙΟΝ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Παναγιωτης

Καλοί επαγγελματιες, το laminate τοποθετήθηκε πολύ καλά. Ευχαριστώ πολύ. Τους συνιστω ανεπιφύλακτα.

31-07-2016

+

Εργασία 1-21068 Κουφώματα - Ρολά - Παράθυρα - ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Ηλιας

Η εργασία έγινε όπως είχαμε συμφωνήσει με τον Πέτρο, σωστή τιμή, καλή ποιότητα κατασκευής, άριστοι τεχνίτες και φιλότιμα παιδιά!
Θα ξανασυνεργαστούμε σύντομα!

06-04-2016

+

Εργασία 1-21088 Ηλεκτρολογικές εργασίες - ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Μιχάλης

Άψογος επαγγελματίας, εκτέλεσε το έργο εξαιρετικά και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε θεσπιστεί. Με χαρά θα τον επέλεγα για μελλοντικές εργασίες!

22-03-2016

-

Εργασία 1-18340 Τσιμεντογωνία και τοποθέτηση πλακίδιων σε ταράτσα και δώμα - Ελευσίνα

Εργοδότης: Γιωργος

Δυστυχως ότι χειροτερο εργολαβο μπορουσα να διαλέξω. Ανεθεσα το εργο τον Αυγουστο και δυστυχως δεν το παρεδωσε ποτε, διοτι το παρατησε εφόσον δεν ειχε τεχνιτες. Μου εφερνε τεχνιτες από αγγελιες δικες του, στην συνεχεια εφευγαν επειδή δεν τους πληρωνε. Τελικα το εργο το τελειωσα με αλλον συνεργατη ο οποιος ηταν αψογος. Δεν θα τον συνιστουσα σε κανεναν, παροτι ο λογος που τον διαλεξα ηταν επειδή ηταν Ελληνας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ:

Ευχαριστουμε πολυ για την αξιολογηση που μας κανατε Κ. Φίλη Γιωργο και ας ειναι αρνητικη, αν και
ξεχασατε να πειτε το εξης οτι το εργο αν και αργησε παρα πολυ η δουλειες που μας αναθεσατε οχι και
λιγες παραδωθηκανε σωστα και το εργο παραδωθηκε μεχρι εκει που ειχε πληρωθει τιποτα
περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο.Θα ξαναευχαριστησω και παλι που επισημαινετε τα λαθη μας και μας
κανετε καλυτερους για το μελλον.

20-03-2016

+

Εργασία 1-19177 Πλακάκια - Τοποθέτηση πλακάκια εξωτερικού χώρου 120 τ - ΑΡΤΕΜΙΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΧΡΗΣΤΟΣ

Άψογη συνεργασία γρήγορη εγκατάσταση

20-01-2016

+

Εργασία 1-17781 Χτίσιμο δωματιου με Alpha Block - Γέρακας

Εργοδότης: ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο κύριος Χατζηιωάννου ήταν πολύ καλός στην δουλεία του. Ευγένεια , καλή τιμή για το έργο , συμβουλές που φάνηκαν χρήσιμες , ελληνικό συνεργείο (για εμένα μετράει), καλή ποιότητα υλικών και προθυμία για το κάτι παραπάνω . Θα τον ξαναπροτιμήσω .update μετα απο 4 χρονια απο την ολοκληρωση της εργασιας το δωματιο εχει τραγικά προβλήματα, η οροφη βαζει νερο οταν βρεχει.
Και οταν λεω νερο δεν εννοω υγρασια αλλα κανονικο νερο!!.
ο κυριος Χατζηιωαννου ειχε προσφερθει πεντε φορες να ερθει να αποκαταστησει την κακοτεχνια αλλα δεν καταφερε τιποτα.

29-08-2015

+

Εργασία 1-18768 Αντικατασταση Δυο λεκανων (WC, Τουαλετας) & Tοποθετηση Πλαινου ντουζιερας - Μελίσσια Αττικής

Εργοδότης: Πετρος

Αψογη συνεργασια, σε ολους τους τομεις / διαδικασίες του συγκεκριμενου εργου.

17-08-2015

+

Εργασία 1-17728 Ελαιοχρωματισμός εσ. και εξ. χώρου - Αθήνα

Εργοδότης: Ιωάννα

Πολλη καλή δουλειά, ευγενέστατοι τεχνικοί, και σούπερ τιμές! Τους ευχαριστώ!

29-04-2015

+

Εργασία 1-17729 Τοποθέτηση πλακιδίων σε χώρο 31 τμ - Αθήνα

Εργοδότης: Ιωάννα

Πολλή Καλή και προσεκτική δουλειά και σε μοναδική τιμή, είμαι πολλη ευχαριστημένη!

29-04-2015

+

Εργασία 1-17450 Κατασκευές με γυψοσανίδα - Αθήνα

Εργοδότης: Ιωάννα

Η εργασία έγινε όπως είχαμε συμφωνήσει, πολλή καλή τιμή και ποιότητα κατασκευής, άριστοι τεχνίτες και φιλότιμα παιδιά! Θα ξανασυνεργαστούμε σύντομα!

06-04-2015

-

Εργασία 1-17214 Μερεμέτια - Κορωπί

Εργοδότης: Μιχάλης

Επειδή ήταν πολύ ευγενικός και μου φάνηκε σωστός επαγγελματίας έπεσα στην παγίδα να τον εμπιστευθώ και δέν έλεγξα την δουλειά του. Αυτός φαίνεται να εκμεταλεύτηκε την ανεκτικότητά μου (οι προκαταβολές με το παραπάνω και παράδοση όποτε τον βόλευε) με αποτέλεσμα: Το βάψιμο στους τοίχους έσκασε σε 1 εβδομάδα, (έφταιγε η υγρασία είπε) τα κουφώματα καλύτερα ήταν πρίν τα βάψει (μου είπε: με όσα σε χρέωσα τί περίμενες να τις τρύψω κιόλλας; αν έδινες κάτι παραπάνω θα έβαζες καινούριες πόρτες) τα πλακάκια κούφια σε πολλά σημεία (όπως φαίνεται και στο βίντεο)και 1 πλακάκι έσπασε στην γωνία κατα την τοποθέτηση και δέν μπήκε στον κόπο να το αλλάξει. Έφταιγε είπε το οτι δέν είχε ρεύμα και δέν έβλεπε κάτι που αναιρείται απο την φωτεινότητα του δωματίου στο βίντεο. Την ημέρα της παράδοσης δέν έφερε απόδειξη και φεύγοντας πήρε/έκλεψε και τα χρώματα που με είχε χρεώσει με αποτέλεσμα να μήν μπορώ κάν να κάνω διορθώσεις. Περίμενα τηλέφωνό του για διορθώσεις και απόδειξη και όταν τον πήρα μετά απο μία εβδομάδα και τον απείλησα μου είπε να σου δώσω το τηλέφωνο του δικηγόρου μου.https://www.youtube.com/watch?v=f3toGUQncC8

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ:

Καλησπερα σας
Αφορμη το αρνητικο σχολειο που εγινε το γραφειο εχει να δωσει την εξης απαντηση
Ο Κ. Καμπουρογιαννης Μιχαλης στον οποιο καναμε τις παραπανω εργασιες οπως αναφερει και ο ιδιος στο σπιτι του δεν ειχε ρευμα τον παρακαλεσαμε μια εβδομαδα και εφοσον δεν μπορουσε την καναμε ετσι την δουλεια αυτο ισως και να ηταν το λαθος μας που δεχτηκαμε την δουλεια. Στο κομματι των χρωματων υπαρχει υγρασια απο εξω που εχει κηπο στην οποια και την εδειξα και μου ειπε ενταξει στις πορτες ειναι εσωτερικα φουσκωματα απο την πορτα (εκτος οτι δεν βλεπαμε) στο παραπανω βιντεο δειχνει μονο το σημειο που εχει φουσκωματα η πορτα και οχι ολες τις μεριες. Στα πλακακια τωρα δεν ειναι το φως που μας ελειπε αλλα το ρευμα για να βαλουμε ηλεκτρικα εργαλεια οσο για το χτυπημα δεν ειναι κουφιο απο κακη εργασια αλλα γιατι ειναι περλομπετον. Αποδειξη δεν ηθελε και τα χρωματα δεν εμειναν ηταν αδειοι κουβαδες. Τα πλακακια και οτι αλλο εμεινε τα αφησαμε οπως και οταν συντηρησαμε τις μπαλκονοπορτες του δειξαμε αυτα που αλλαξαμε για ειμαστε σωστοι κατι για το οποιο δεν σχολιασε και εκει δειχνει το ποιον για τον ανθρωπο που μιλαμε. Κ εφοσον δεν του καναμε καλη δουλεια γιατι μας πηρε την επομενη εβομαδα αφου τελειωσε η δουλεια και μας ειπε να του βαψουμε τον τοιχο εξωτερικα. Στο εν λογο κυριο που προσβαλει το γραφειο μας εχει παει το φωτογραφικο υλικο που εχουμε στο νομικο τμημα και κανουμε μυνηση και αγωγη για συκοφαντικη δυσφημηση και εξιβρυση καθως και καποιος εμπειρογνωμονας για να κανει αυτοψια. Ευχαριστω πολυ

06-04-2015

+

Εργασία 1-17252 Ταμπέλες, μουσαμάδες - Αθήνα

Εργοδότης: ΧΡΗΣΤΟΣ

Η δουλεια εγινε στους χρονους που μου ειχαν πει.
Το αποτελεσμα ηταν αυτο που ηθελα.Απο φιλικοτητα ηταν λες και επινα καφε με την παρεα μου.
Πολυ καλοι επαγγελματιες και ακρως φιλικοι.Αυτο που θα σου πουν,ε αυτο θα ειναι.
Τους συστηνω χωρις κανεναν ενδιασμο.

08-03-2015

+

Εργασία 1-17066 Ανακαίνιση μπάνιου 5τμ - Ηλιούπολη

Εργοδότης: ΧΡΗΣΤΟΣ

Άψογη Εργασία. Οικονομική αλλά και συγχρόνως ποιοτική δουλειά. Όλοι οι τεχνίτες του, (προπαντός ο υδραυλικός Παναγιώτης) , ήταν επαγγελματίες στην δουλειά τους, έμπειροι, λεπτολόγοι, καθαροί, πολύ ευγενικοί, με κέφι και όρεξη για δουλειά και πολύ καλή μεταξύ τους συνεργασία. Το μπάνιο τελείωσε συντομότερα από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί και το τελικό αποτέλεσμα χωρίς κανένα ψεγάδι. Θα τους ξαναχρησιμοποιήσω και στο μέλλον και τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.

04-03-2015

-

Εργασία 1-17048 Τοποθέτηση δαπέδου laminate - Αθήνα

Εργοδότης: ΚΥΡΙΑΚΟΣ

Έγινε τοποθέτηση πατώματος Laminate, πέραν του οτι γέμισε με κόλλες το καινούριο πάτωμα και αναγκάστηκα να τις βγάλω εγώ με προσωπική εργασία, με ενημέρωσε για την τιμή και ζήτησα να κοπεί τιμολόγιο, την ημέρα της τοποθέτησης με ενημέρωσε πως δεν το είχε κόψει και πως θα βρισκόμασταν την επόμενη μέρα να του πληρώσω το Φ.Π.Α. και να μου το δώσει. Κάτι το οποίο δεν έγινε ποτέ. Τον πείρα τηλ. και με ενημέρωσε πως θα το έφερνε την μεθεπόμενη ημέρα αλλά ακόμη το περημέμω. Τα σκουπίδια τα άφησε μέσα στο γραφείο και τα πέταξα εγώ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ:

Κατα αρχην να μας συγχωρησετε που δεν καθαρισε ο τεχνιτης που τελειωσε την δουλεια του βραδυ για να τελειωσει η δουλεια αυθημερον και αφου πρωτα σας ρωτησε του ειπατε οτι θα το κανετε εσεις αλλα και παλι θα μπορουσαμε να ειχαμε ερθει την επομενη μερα. Τωρα οσο αφορα το τιμολογιο δεν ενημερωθηκε το γραφειο νωριτερα αλλα την ωρα που τελειωσε η δουλεια και θα καναμε τον κοπο να παραδωσουμε το τιμολογιο στο χωρο εργασιας ή αν δεν μπορουσαμε στην οικια του, ενω ειχαμε κλεισει την μερα για την αποδειξη κατι προεκυψε και μιλησαμε και οπως ειπε και ο πελατης οτι θα γινονταν την επομενη ή μεθεπομενη μερα για προσωπικους και σοβαρους λογους που δεν ειμαι σε θεση να τους γραψω δεν μπορεσαμε να προβουμε στην παραδωση του τιμολογιου παρ αυτα το καλεσαμε κανα δυο φορες και δεν μπορεσαμε να τον βρουμε για να τον ενημερωσουμε. Τελειωνοντας θα ηθελα να πω οτι οταν τελειωσε η δουλεια τον καλεσαμε τον πελατη για να μας πει αν ειναι ευχαριστημενος και μας απαντησε οτι ναι ειναι . Δεν μπορουσε ο πελατης να μας καλεσει για να μας πει για το θεμα της καθαριοτητας και να μας υπενθυμισει για το τιμολογιο?

24-02-2015

+

Εργασία 1-17182 Αντικατάσταση ειδών υγιεινής μπάνιου - Αθήνα

Εργοδότης: Ηλίας

Υποδειγματικη συνεργασία εντός ς χρονοδιαγραμματος και εντός προυπολογισμου με διάθεση να αντιμετωπιστουν όσα απρόοπτα συναντηθηκαν χωρίς κανένα επιπλέον κοστ

23-02-2015

+

Εργασία 1-14012 Βάψιμο οικίας - Ηλιούπολη

Εργοδότης: ΜΑΡΙΑ

Συνεπής και επαγγελματική συμπεριφορά.Εξαιρετικό αποτέλεσμα,εκτέλεσε επιπλέον εργασία από την
συμφωνηθείσα χωρίς επιπλέον αμοιβή.Έδωσε την πιο συμφέρουσα προσφορά,τον χαρακτηρίζει η φιλικότητα
και το φιλότιμο.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

14-06-2014

+

Εργασία 1-8953 Εσωτεικό βαψιμο διαμερίσματος 70τμ - Παγκράτι

Εργοδότης: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Πολυ καλος. Τελικα εγιναν περισσοτερες εργασιες και παραδοθηκαν παρολαυτα
στον προκαθορισμενο χρονο. Λογικες και οι τιμες.

05-08-2013

+

Εργασία 1-8153 Ελαιοχρωματισμός σπιτιού 96 τμ - Βριλήσσια

Εργοδότης: Γεωργία

Έκανε την καλύτερη προσφορά και τήρησε το χρονοδιάγραμμα. Αν χρειαστώ κάποιες εργασίες στο
μέλλον, θα τον προτιμήσω ξανά.

16-07-2013

+

Εργασία 1-7186 Βάψιμο οικίας - Μαρούσι

Εργοδότης: ΣΤΕΛΛΑ

ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΠΑΙΔΙ. ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

10-07-2013

+

Εργασία 1-8221 Βάψιμο διαμερίσματος - Καλλιθέα

Εργοδότης: ΓΙΑΝΝΗΣ

Άψογος επαγγελματίας
Έκανε πολύ καλή δουλειά έχοντας δώσει παράλληλα μια από τις καλύτερες προσφορές.
Έδειξε να αγαπάει αυτό που κάνει και να το κάνει με μεράκι
Σίγουρα θα τον ξαναπροτιμήσω
Συστήνετε ανεπεπιφυλακτα

21-06-2013

+

Εργασία 1-7775 Μερεμέτια σε οικία προς ενοικίαση - Αιγάλεω

Εργοδότης: ΠΑΝΤΕΛΗΣ

Ο κ.Χατζηιωάννου ήταν υπόδειγμα επαγγελματία. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Ήταν πολύ
εξυπηρετικός, με βοήθησε σε όλες τις εργασίες που παρουσιάστηκαν μετά από την αρχική
εκτίμηση, έκανε περισσότερα από τι είχαμε συμφωνήσει και με το χαμηλότερο κόστος. Επίσης
τήρησε το χρονοδιάγραμμα. Πραγματικά ξεπέρασε τις προσδοκίες μου.

28-05-2013

+

Εργασία 1-7405 Βάψιμο ενός δωματίου - Μαρούσι

Εργοδότης: Γιώργος

Πολύ αξιόλογος επαγγελματίας, ολοκλήρωσε την εργασία στον προσυμφωνημένο χρόνο κάνοντας
ποιοτική δουλειά!

09-05-2013

+

Εργασία 1-5851 Εσωτερικός Ελαιοχρωματισμός οικίας 40τμ. - Κολωνός

Εργοδότης: ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΟΣ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. 

15-11-2012

+

Εργασία 1-3420 Μερική ανακαίνιση διαμερίσματος 78τμ - Νέα Ιωνία

Εργοδότης: Θεόδωρος

Τελικά λόγω οικονομικών δυσκολιών αποφάσισα να μην πραγματοποιήσω όλο το έργο που αναφέρω στην περιγραφή. Η εταιρεία όμως του κ. Χατζηιωάννου ανέλαβε όλο το έργο με πολύ καλή οικονομική διευκόλυνση. Και όχι μόνο αυτό αλλά ανέλαβε και κάποιες έξτρα εργασίες που δεν ήταν στα συμφωνηθέντα, δωρεάν σαν προσφορά από την εταιρεία δείχνοντας κατανόηση των δύσκολων καιρών που ζούμε. Εξαιρετικός στην δουλειά του. Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από το αναμενόμενο. Το χρονοδιάγραμμα τηρήθηκε με ακρίβεια και σε αντίθεση με τα προβλήματα που προέκυπταν στην πορεία των εργασιών λόγω παλιάς κατασκευής του διαμερίσματος. Επειδή κάποια στιγμή θα συνεχίσω και κάποιες άλλες εργασίες στο διαμέρισμα, εννοείται ότι θα τον ξανά προτιμήσω.

17-07-2012