ΘΕ.Ψ.Υ.ΚΥΡΙΤΣΗΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ

Ζήτα προσφορά δωρεάν!

Πληροφορίες - παρουσίαση υπηρεσιών

Η εταιρεία, με εξειδικευμένο προσωπικό και 40ετή πείρα, δραστηριοποιείται στο χώρο των Υδραυλικών και αποχετευτικών εργασιών σε οικοδομικές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Χρήση προηγμένης τεχνολογίας και μέθοδοι αυτοματισμού.Οι συνεργασίες μας με μεγάλες τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες, αποδεικνύουν την ποιότητα και την αξιοπιστία των εργασιών μας καθώς και την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων παράδοσης των έργων. Λόγω τις πολυετής εμπειρίας στο χώρο έχουμε την δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με άριστα και έμπειρα συνεργεία που μας δίνουν την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε μεγάλη γκάμα οικοδομικών εργασιών
Ζήτα προσφορά απο τον τεχνίτη

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ:

Συνολικά 18 αξιολογήσεις πελατών (98% θετικές)

3 Μήνες 6 Μήνες 12 Μήνες

+

Θετικές

2 2 3

-

Αρνητικές

0 0 0
Μέσοι όροι αξιολογήσεων σε
 Ποιότητα
 Συνέπεια
 Φιλικότητα

Κριτικές πελατών

Ημερομηνία

+

Εργασία 1-44054 Oλική ανακαίνιση σπιτιού 96 τ.μ. - ΑΝΑΒΥΣΣΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΣΤΕΛΙΟΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ,ΦΑΝΗΣ---ΓΙΑΝΝΗΣ,ΦΑΝΗΣ,ΣΤΕΛΙΟΣ---ΦΑΝΗΣ,ΣΤΕΛΙΟΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΡΙΑ ΑΣΤΕΡΙΑ.ΑΨΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ
ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΟΥ ΜΕ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.

29-09-2021

+

Εργασία 1-46632 Ολική ανακαίνιση μπάνιου - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΚΑΚΟΥΖΗΣ

ΑΡΙΣΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΟΥ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ ΤΙΣ ΕΞΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!!!!!!

05-07-2021

+

Εργασία 1-42550 Ολική ανακαίνιση μπάνιου - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΣΠΥΡΟΣ

Εξαιρετικό συνεργείο, συνεννοήσιμοι, τήρησαν απολύτως το χρονοδιάγραμμα που υποσχέθηκαν, πολύ καλό αποτέλεσμα, δεν άφησαν μερεμέτια.

26-10-2020

+

Εργασία 1-39810 Ανακαίνιση γκαρσονιέρας - ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Νικος

Άψογη εξυπηρέτηση. Από το πρώτο ραντεβού έως την ολοκλήρωση έργου μείναμε απόλυτα ικανοποιημενοι. Μας εξήγησαν και μας συμβούλεψαν εξ αρχής για όλη διαδικασία και εκτέλεσαν όλες τις εργασίες όπως είχαν συμφωνηθεί. Πραγματικοί επαγγελματίες, όλα τα συνεργεία το ένα καλύτερο απ το άλλο. Η μεγαλύτερη έκπληξη παραλάβαμε τη γκαρσονιέρα πεντακάθαρη ενώ δεν είχε συμφωνηθεί χωρίς επιπλέων χρέωση!!

16-07-2020

+

Εργασία 1-37314 Ανακαίνιση Αναπαλαίωση κτιρίων - ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΜΑΡΙΑΝΘΗ

Η προσφορά που έλαβα από το συνεργείο Κυρίτσης για την ανακαίνιση του διαμερίσματος μου ήταν λογική στην τιμή της για την εποχή είχα λάβει και οικονομικότερη προσφορά αλλά η συγκεκριμένη εταιρεία μου έβγαλε περισσότερη εμπιστοσύνη και έτσι την εμπιστεύτηκα. Ότι συμφωνήσαμε υλοποιήθηκε κατά γράμμα χωρίς διαφοροποιήσεις τήρησαν το χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί εξ αρχής και όλη η εξυπηρέτηση σε εργασία και συμπεριφορά ήταν άψογη.

12-05-2020

+

Εργασία 1-33830 Υδραυλικές εργασίες, Αθήνα, Αττική

Εργοδότης: Φιλιππος

Έγινε αντικατάσταση νιπτήρα και ξεβουλωμα σιφωνιου. Όλα έγιναν όπως συμφωνήσαμε. Πολυ καλό αποτέλεσμα, λογική τιμή και φιλική συμπεριφορά. Θα τους διάλεγα και πάλι για υδραυλικές εργασίες

07-02-2019

+

Εργασία 1-33091 Υδραυλικές εργασίες - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Βασω

Η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να κάνω. Άψογος επαγγελματίας, συνεπής, τυπικός, φιλικός, συνεννοησιμος. Μονο καλα λόγια εχω να πω. Στην πορεία της εργασιας του ανακάλυψε και μια βλάβη στο σιφώνι. Άνοιξε τρύπα στα πλακάκια, άλλαξε το σιφώνι και ξαναέκλεισε την τρύπα καλύτερα και απο οτι θα έκανε ενας πλακάς και δεν ζήτησε ούτε 1€ επιπλέον! Μάστορας απο αυτούς που σπανίζουν πλέον στις μερες μας. Δεν θα ψάξω για υδραυλικό ποτε ξανά.

06-11-2018

+

Εργασία 1-30971 Ολική ανακαίνιση μπάνιου 10 τ.μ. - ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Ζωή

Πολύ καλή δουλειά. Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένη από την ολική ανακαίνιση του μπάνιου. Θα τους πρότεινα ανεπιφύλακτα για την εργατικότητά τους και την ποιότητα της δουλειάς τους. Είναι απολύτως συνεργάσιμοι και δεν διστάζουν να προτείνουν λύσεις όπου παρουσιάζεται πρόβλημα.

05-10-2018

+

Εργασία 1-30610 Υδραυλικές εργασίες - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: νικος

Συνεπέστατος επαγγελματίας, εξαιρετική δουλειά... Ότι καλύτερο υπάρχει!!!

10-05-2018

+

Εργασία 1-30617 Απεγκατάσταση δυο σωμάτων καλοριφέρ - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Βαγγελης

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ !!! Μου έκανε πολυ καλή και σωστή δουλεια! Η τιμή πολυ καλή! με ποιοτικά υλικά. Καθαρή δουλειά, φιλικότατος και γρήγορος! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα! Σε ευχαριστώ πολύ Στέλιο και για την πολύτιμη βοήθεια σου!

28-03-2018

+

Εργασία 1-30339 Τοποθέτηση σωλήνα φυσικού αερίου - ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Βασιλειος

ΕΧΩ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΕ ΘΕ.Ψ.Υ. ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΟΥ.ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ, ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΟΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.ΜΗΝ ΨΑΞΕΤΕ ΑΛΛΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

20-03-2018

+

Εργασία 1-28774 Ανακαίνιση μπάνιου - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Βασίλης

.Λόγω διαμονής στην επαρχία όλη η συνεννόηση έγινε από το τηλέφωνο. Αποφάσισα να εμπιστευτώ την ανακαίνιση του μπάνιου στον κ. Κυρίτση από τον τρόπο που μιλήσαμε. Επειδή δε θα ήμουν στην Αθήνα για την ανακαίνιση είχα πολλές ερωτήσεις και μου δόθηκαν σαφείς απαντήσεις. Ακριβής στα ραντεβού του. Σίγουρα οικονομικός μια και δεν είχα μεγάλο προϋπολογισμό. Είπα ότι θέλω υπεύθυνη δουλειά για να μη βγουν προβλήματα από κακοτεχνίες. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα. Κριτική από τον ενοικιαστή που έμενε στο σπίτι ενώ ανακαινιζόταν το μπάνιο:Πολυ συνεργασιμος και διακριτικος, ευγενικος και αρκετα καθαρος. Ειχαμε πολυ καλη συννενοηση για να συγχρονιστουμε με τις ωρες που θα ανοιγα και θα εκλεινα το σπιτι το οποιο παρεδωσε στο χρονο που ειχε πει. Το μπανιο ομορφο και πολυ λειτουργικο.Οσο αναφορα την καθαριοτητα αν και πολυ προθυμος θα μπορουσε να ήταν καλύτερα τα πράγματα π.χ το ταβάνι είχε πιτσιλιές από στόκο κι αναγκάστηκα να τρίβω μια ώρα. Σε γενικές γραμμές όμως super θα τον πρότεινα και σε άλλους.

06-11-2017

+

Εργασία 1-28623 Αλλαγή σωληνώσεων και τοποθέτηση πλακιδίων - ΓΛΥΦΑΔΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Βασίλης

3 αδεφφια Πολυ εμπειροι τεχνιτες τους εμπιστευτηκα απο το πρωτο λεπτο μου δωσαν πολλες λυσεισ σε πολλα προβληματα π ειχε το μπανιο. Πολυ ξεκαθαροι και τιμιοι μου καναν παρα πολλες εξυπηρετησεις και πολλες δουλειες που δεν ηταν καν στο λογαριασμο και δεν μ χρεωσαν τπτ παραπανω. Νασται παντα καλα ευχαριστω πολυ και νασται παντα αγαπημενοι και μονιασμενοι οπως σας γνωρισα. Τους συστηνω ανεπιφύλακτα σπανιζουν τετοια μαστορια αυτη την εποχη και παλι μπραβο.

17-10-2017

+

Εργασία 1-26557 Ανακαίνιση υδραυλικών εγκαταστάσεων - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Χαραλαμπος

Τα παιδιά απο την πρώτη στιγμή κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου και τους ανέθεσα την δουλειά γιατί κάθισαν με πολύ ηρεμία και μου εξήγησαν το τι πρέπει να γίνει και μου έδωσαν και κάποιες γνώμες για κάποια πράγματα που δεν είχα σκεφτεί. Στα χρονοδιαγράμματα ήταν παραπάνω απο συνεπείς. Ηταν πάρα πολύ προσεκτικοί και καθαροί (στα μπάζα που δημιουργήθηκαν). Τους προτείνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ και σιγουρα θα τους χρησιμοποιήσω στο μέλλον.
Επίσης ο πλακάς που γνωρίζουν πάρα πολύ καλός και αυτός. Αν υπήρχε δυνατότητα για 6 αστεράκια θα τους τα έδινα :)

04-07-2017

+

Εργασία 1-6930 Βιομηχανικό δάπεδο - Ασπρόπυργος

Εργοδότης: Νικος

Αριστη συνεργασια. Επαγκελματιες. Συνεπεις στο ραντεβου και τη παραδωση της εργασιας.
Εκαναν περισωτερη δουλεια απ´ τη συμφωνημενη χωρις εξτρα χρεωση. Καθαρη εργασια.

16-03-2013

+

Εργασία 1-6510 Τοποθέτηση μπαταρίας μπάνιου - Άλιμος

Εργοδότης: ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Πολύ καλή συνεργασία, ευχαριστώ ! τους προτείνω ανεπιφύλακτα!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ:

Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λογία! 
Ελπίζω σε μια νέα συνεργασία μας!

21-01-2013