Οι περισσότεροι καταναλωτές στέφονται πλέον στο φυσικό αέριο λόγω του χαμηλού κόστους σε σχέση με το πετρέλαιο.

Οι αυξήσεις στους λογαριασμούς τις ΔΕΗ ολοένα και αυξάνονται με τους καταναλωτές να αναζητούν νέες μορφές ενέργειας.

Τεράστια εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων!

Το φυσικό αέριο αποτελεί την επιλογή πολλών και πλέον αρκετοί  καταναλωτές πετυχαίνουν σημαντική ετήσια εξοικονόμηση κόστους.

Σύμφωνα με στοιχεία των ΕΠΑ, η τιμή του αερίου έχει καταφέρει να είναι έως και 38% χαμηλότερη σε σχέση με αυτή του πετρελαίου. Βεβαίως η διαμόρφωση της διαφοράς μεταξύ αερίου και πετρελαίου για το χειμώνα που έρχεται θα εξαρτηθεί από την τελική μέση τιμή διάθεσης του πετρελαίου.

Πάρε Δωρεάν Προσφορές για Εγκατάσταση ή συντήρηση Φυσικού Αερίου.

Η επιλογή του φυσικού αερίου ως καυσίμου θέρμανσης, είτε αφορά νέες κατοικίες είτε παλαιότερες, είναι σίγουρα συμφέρουσα.

To Φυσικό Αέριο είναι επένδυση!

Η απόσβεση για την τροποποίηση του καυστήρα από πετρελαίου σε φυσικού αερίου αν και εξαρτάται από τις διακυμάνσεις στις τιμές του καυσίμου τους αποτελεί μια σίγουρη επένδυση.

Φυσικο αερίο

Ωστόσο η απόφαση για να αλλάξει κάποιος σύστημα θέρμανσης για να βάλει φυσικό αέριο δεν είναι απλή.

Παραμένει όμως μια καλή επένδυση που αν και έχει σχετικά μικρό κόστος. Πάντως συνεχώς εμφανίζονται νέες προσφορές στην αγορά, οπότε το κόστος εγκατάστασης μειώνεται δραστικά.

Αναφορικά, πολλές εταιρείες Παροχής Αερίου, όχι μόνο μειώνουν ή καταργούν τα τέλη σύνδεσης στις πολυκατοικίες, αλλά χρηματοδοτούν οι ίδιες απευθείας ακόμα και την δαπάνη εσωτερικής εγκατάστασης.

Έτσι μπορεί μία πολυκατοικία να συνδεθεί με το φυσικό αέριο χωρίς να πληρώσει σχεδόν τίποτα από την αρχή!

Το κόστος αυτό θα αποπληρωθεί σαν δάνειο, μέσω των λογαριασμών στην ΕΠΑ Αττικής σε 18 ή 30 διμηνιαίες δόσεις, που πληρώνονται μέσω του λογαριασμού κατανάλωσης.

Πάρε Δωρεάν Προσφορές για Εγκατάσταση ή συντήρηση Φυσικού Αερίου.

Φυσικό αέριο, η λύση…
Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.