Πατητή τσιμεντοκονία

Τσιμεντοκονία μπάνιου

Η πατητή τσιμεντοκονία είναι μια εξαιρετική επιλογή που εφαρμόζεται σε μπάνια, δάπεδα, τοίχους, σκάλες και πολλά άλλα. Είναι ένα 100% ελληνικό προϊόν που ξεχωρίζει για την ιδιαίτερη αισθητική που χαρίζει με μοναδική απλότητα.

Ο συνδυασμός καλής τιμής, υψηλής ποιότητας και ξεχωριστής αισθητικής την κατατάσσουν την πατητή τσιμεντοκονία στις κορυφαίες επιλογές για εφαρμογές σε ξενοδοχεία, σπίτια και εξοχικά.

Για πάρα πολλά χρόνια, η πατητή τσιμεντοκονία αποτέλεσε έναν από τους πιο βασικούς άξονες της Αιγαιοπελαγίτικης παραδοσιακής αρχιτεκτονικής. Μπορούν να κατασκευαστούν:

patiti_tsimentokonia

Η πατητή τσιμεντοκονία πορεί να εφαρμοστεί τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Πάρα πολλά ξενοδοχεία, καταλύματα, σπίτια και εξοχικά επιλέγουν πατητή τσιμεντοκονία όχι μόνο για λόγους αισθητικής, αλλά και για την πληθώρα πλεονεκτημάτων όπως:

Τι πλεονεκτήματα έχει η πατητή τσιμεντοκονία

Οι κατασκευές από πατητή τσιμεντοκονία άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου λόγω της άριστης αντοχής, της απλότητας, της λειτουργικότητας καθώς και της ιδιαίτερης ομορφιάς τους. Αυτή η ομορφιά, σήμερα αναβιώνει ξανά και έρχεται να συνδέσει την παραδοσιακή διακόσμηση με τη μοντέρνα.

Πατητή τσιμεντοκονία σε εξαιρετική τιμή

Η πατητή τσιμεντοκονία ειδικεύεται για κατασκευές εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, και μάλιστα με χαμηλό κόστος κατασκευής. Αποτελείται από μίγμα θηραϊκής γης, ποταμίσιας άμμου, τσιμέντου και ασβέστη.

Η σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη των οικοδομικών υλικών, μας παρέδωσε νέες εφαρμογές με μοναδική αισθητική πατητής τσιμεντοκονίας που σε συνδυασμό με νέες αποχρώσεις μεταμόρφωσε για τα καλά το τοπίο της διακόσμησης.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε δάπεδο, μωσαϊκό, τσιμέντο, μάρμαρο, σε κάθετη τοιχοποιία από σοβά, τούβλο, γυψοσανίδα, και M.D.F. Ειδικεύεται επίσης και για ειδικές κατασκευές όπως πισίνες, διακόσμηση μπάνιου, τζακιών, κουζίνας, κλπ.

Χάρη στις σύγχρονες χρωστικές ύλες, με την πατητή τσιμεντοκονία μπορούμε να αποκτήσουμε άπειρες αποχρώσεις, έχουμε τεράστιες δυνατότητες τεχνοτροπιών, ενώ αποκτούμε μόνωση και αδιαβροχοποίηση σε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Ένα άλλο τεράστιο πλεονέκτημα είναι πως δεν χρειάζεται να κάνουμε οποιαδήποτε αποξήλωση της παλαιάς κατασκευής. Έτσι αποφεύγουμε όλη τη «φασαρία» που προκύπτει από τέτοιες εργασίες και κατά συνέπεια γλιτώνουμε χρόνο και χρήμα.

Εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας

Ενδεικτικά πως εφαρμόζεται:


  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg