Τι πόρτα ασφαλείας να επιλέξω;

Πόρτες Ασφαλείας / Κλειδαριές big

Η τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας είναι η καλύτερη επιλογή για τη προστασία του σπιτιού ή μιας επιχείρησης από μια πιθανή διάρρηξη.

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας νέας τεχνολογίας μπορεί να λειτουργούν με κλειδί, πληκτρολόγιο ή ακόμα και με μαγνητική κάρτα ωστόσο φυσικά το κλειδί είναι η πιο δημοφιλές επιλογή.

Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας

Η σωστή τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας παίζει καθοριστικό ρόλο καθώς θα διασφαλίσει τη σωστή μακροχρόνια λειτουργία παρέχοντας στο μέγιστο βαθμό όλα τα πλεονεκτήματα της. Η εγκατάσταση θα πρέπει απαραίτητα να γίνεται από εξειδικευμένο τεχνικό ώστε να μεγιστοποιηθεί η ποιότητα της τοποθέτησης και καλής λειτουργίας. Στην TexnitesOnline μπορείτε να λάβετε δωρεάν προσφορές για τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας από αξιολογημένους επαγγελματίες.

Τι πόρτα ασφαλείας να επιλέξω;

Οι πόρτες ασφαλείας σκληρού ξύλου είναι συμπαγείς στο εσωτερικό τους και είναι τόσο βαριές που δύσκολα παραβιάζονται.

Οι πόρτες από σκληρό ξύλο χαρίζουν ασφάλεια, υψηλή αισθητική, ενώ είναι αρκετά οικονομικές σε σύγκριση με άλλου τύπου πόρτες.

Για ένα διαμέρισμα, οι ξύλινες παντογραφικές πόρτες αποτελούν την πιο εμπορική κατηγορία θωρακισμένων πορτών. Πρόκειται για πόρτες με επένδυση film πάχους 6mm. Άλλα χαρακτηριστικά:

Τα βασικά έπιπλα μπάνιου

Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας laminate

Οι πόρτες laminate τα τελευταία χρόνια κερδίζουν όλο και περισσότερους «οπαδούς» με το ποσοστό του ξύλου στην κατασκευή να πλησιάζει το 100%. Χαρακτηρίζονται από:

Τοποθέτηση ατσαλένιας πόρτας ασφαλείας

Οι ατσαλένιες πόρτες είναι πολύ ανθεκτικές και συνδυάζουν το απαραβίαστο της κατοικίας με την ποιότητα και τη λαμπερή εμφάνιση. Μπορούν να διατεθούν με ξύλινη επένδυση η σφυρήλατο σίδηρο σε μεγάλη γκάμα σχεδίων.

Τοποθέτηση πόρτας αλουμινίου

Οι θωρακισμένες πόρτες αλουμινίου συνδυάζουν την ποιότητα με την λειτουργικότητα.Οι πόρτες αλουμινίου αντέχουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες, έχουν μεγάλη γκάμα επιλογής, με διπλή θωράκιση.

Οι πόρτες ασφαλείας αλουμινίου δεν χρειάζονται συντήρηση ενώ είναι πολύ εύκολη η τοποθέτηση και η αντικατάσταση τους. Μπορούμε να τις βρούμε σε αποχρώσεις ξύλου ή Ral χαρίζοντας πολυτέλεια στο σπίτι.

Τοποθέτηση πόρτας ασφαλείας από σφυρήλατο σίδερο

Η πόρτα ασφαλείας από σφυρήλατο σίδερο είναι ιδιαίτερα γνωστή για την ανθεκτικότητα της. Οι περισσότεροι την προτιμούν για τα εξοχικά τους σπίτια λόγω του παραδοσιακού στυλ της.

Πολύσπαστες πόρτες ασφαλείας

Οι πολύσπαστες θωρακισμένες πόρτες τοποθετούνται συνήθως σε γκαράζ αυτοκινήτων και σπιτιών, σε υπόγεια γκαράζ, σε αποθήκες, σε καταστήματα κλπ. Τα κύρια χαρακτηριστικά τους είναι:

Φυσικά όποια πόρτα ασφαλείας και να διαλέξετε θα πρέπει να τη συνδυάσετε και με ανάλογης ποιότητας κλειδαριά για πρόσθετη ασφάλεια.


  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg