Είσαι επαγγελματίας μηχανικός αυτοκινήτων ή έχεις συνεργείο;

Θέλεις να μιλάς με νέους πελάτες σε όλη την Ελλάδα;

Eίσαι στο σωστό μέρος!

Η TexnitesOnline.gr είναι η 1η ιστοσελίδα στην Ελλάδα με αξιολογημένα συνεργεία.

Πελάτες από όλη την Ελλάδα μας εμπιστεύονται και ζητούν προσφορές.

Συμπλήρωσε την φόρμα απόκτησε τώρα το δικό σου επαγγελματικό προφίλ και δώσε προσφορές σε νέους πελάτες.

Πως το πετυχαίνουμε;

Η καλύτερη ομάδα επαγγελματιών

Στην TexnitesOnline.gr έχουμε τους καλύτερους επαγγελματίες σε εθνικό επίπεδο πανελλαδικά, που ειδικεύονται στις επισκευές αυτοκινήτων. Αν είσαι υπεύθυνος και τίμιος επαγγελματίας, βασιζόμαστε σε εσένα για να αναλάβεις της εργασίες που ψάχνουν οι πελάτες μας. Όλα τα μέλη μας είναι ανεξάρτητες επιχειρήσεις και θα πρέπει να συμμορφώνονται με τα πρότυπα ποιότητας που καθορίζονται από την ιστοσελίδα μας. Η TexnitesOnline.gr είναι ένας διαφανής ιστότοπος που προωθεί την καλή δουλειά στη σωστή τιμή.

Κέρδισε καλά σχόλια

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη προσφορές, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων τεχνιτών - συνεργείων που θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά. Ως συνεργαζόμενο μέλος της TexnitesOnline.gr, έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις πολλές εργασίες. Όταν ολοκληρώσεις μια δουλειά, θα βαθμολογηθείς από τον πελάτη σου. Τα καλά σχόλια θα σε βοηθήσουν να πάρεις περισσότερες εργασίες.

Η εγγύηση μας

Στην TexnitesOnline.gr πέρνουν μέρος μόνο πραγματικοί επαγγελματίες, γι'αυτό και σε παροτρύνουμε να πιστοποιηθείς ως επαγγελματίας. Πάνω από 12.000 εγγεγραμμένα μέλη, μας επισκέπτονται καθημερινά και η TexnitesOnline.gr διαχείριζεται τα αιτήματα τους για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Είμαστε πάντα δίπλα σου

Στα γραφεία μας έχουμε επαγγελματίες όπως εσύ, πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σου. Θα σε βοηθήσουν μέσω τηλεφώνου ή email, έχεις να κάνεις με πραγματικούς άνθρώπους στην άλλη πλευρά.

Βρές τις εργασίες που θέλεις!

Δημοσιεύουμε κάθε μέρα δεκάδες νέες εργασίες κοντά στην περιοχή σου. Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να τις αναλάβεις; Πολλοί από τους ανταγωνιστές σου βρίσκουν ήδη τις νέες δημοσιευμένες εργασίες και κλείνουν ραντεβού με πελάτες. Μη μένεις απ' έξω. Μάθε νέους τρόπους για να βρίσκεις πελάτες θα βελτιώσεις το επάγγελμα σου και θα αυξήσεις τα κέρδη σου.

 

Βήμα 1ο: Εγγραφή ως επαγγελματίας

(Συμπλήρωσε όλα τα πεδία)

Όνομα*

Επίθετο*

To email σου*

Πόλη - περιοχή*

Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό)*

Βασική εξειδικευση*

Λίγα λόγια για εσάς

Έχεις συνεργείο;

Αν ναί πόσα χρόνια;

* υποχρεωτικά πεδία
Υποβολή αιτήματος εγγραφής