Ανελκυστήρες - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Αριθμός εργασίς #22394

Κατηγορία

Ανελκυστήρες Επισκευή

Εργοδότης

ΣΩΤΗΡΗΣ

Ολοκληρώθηκε

06-17-2016

Περιοχή

ΤΚ 11743, ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Περιγραφή εργασιών

Αντικατάσταση του πίνακα ελέγχου με νέο ηλεκτρονικό πίνακα, ο οποίος θα είναι εκσυγχρονισμένος, μιας ταχύτητας και θα τηρεί όλες τις απαραίτητες διατάξεις ασφαλείας και να φέρει σήμανση CE.

Αντικατάσταση των εύκαμπτων αγωγών που συνδέουν το θάλαμο με τον πίνακα κίνησης και φωτισμού.

Η αντικατάσταση των τερμάτων διαδρομής, δηλαδή των τεσσάρων οριοδιακοπτών τύπου πιζάτα για τα οποία χρειάζεται η τοποθέτηση τεσσάρων βάσεων στήριξης τους και οκτώ κλεμμών στήριξης των βάσεων στους οδηγούς του ανελκυστήρα.

Αντικατάσταση της κομβιοδόχου του θαλάμου με νέα η οποία θα διαθέτει φωτιστικό ασφαλείας, κουδούνι έκτακτης ανάγκης, βέλη πορείας, ψηφιακή οροφοένδειξη και θέση για τηλεφωνική συσκευή.

Αντικατάσταση της τροχαλίας τριβής, των συρματοσχοίνων και των κώνων τους.

Αντικατάσταση των κλειδαριών στις θύρες του φρέατος (εκτός από την κλειδαριά του ισογείου που έχει αντικατασταθεί) με νέες οι οποίες θα διαθέτουν σύστημα προμανδάλωσης και σήμανση CE.

Τοποθέτηση ασφαλειοδιακόπτη φωτισμού 220 V και κίνησης 380V.

Η τοποθέτηση ρυθμιζόμενων κοιλοδοκών με προσκρουστήρες άμεσης απόσβεσης ελαστικού τύπου στον πυθμένα του φρεατίου για την διασφάλιση της καμπίνας και των αντιβάρων, τα οποία θα φέρουν σήμανση CE .

Η αντικατάσταση του χειριστηρίου επιθεώρησης (κομβιοδόχος συντήρησης) πάνω από τη καμπίνα, με νέου τύπου που να φέρει κομβία άμεσης ακινητοποίησης με αυτοσυγκράτηση και κομβιοδόχο φρεατίου με διακόπτη STOP και ρευματοδότη στην κάτω απόληξη του φρέατος.

Εγκατάσταση περιοριστήρα ταχύτητας (ρεγουλατόρου) νέου τύπου διπλής ενεργείας, ο οποίος θα φέρει σήμανση CE και συνοδεύεται από τη τροχαλία και το αντίβαρο στο κάτω μέρος του ρυθμιστή ταχύτητας, καθώς και με το συρματόσχοινο του ρυθμιστή ταχύτητας και τους αντίστοιχους σφικτήρες για την συγκράτηση του.

Τοποθέτηση φωτισμού στο εσωτερικό του μηχανοστασίου.
Hμερομηνία εκτέλεσης: Τις επόμενες ημέρες

Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά 15:00 - 21:30 & Σαββατοκύριακο 15:00 - 21:30

Φωτογραφίες

Είσαι τεχνίτης ή συνεργείο;

Μπές στο δυναμικό της TexnitesOnline.gr και αύξησε το πελατολόγιο σου με επιτυχία πανελλαδικά.

Αίτηση συνεργασίας εδώ

Ψάχνεις τεχνίτες;

Μην ψάχνεις στα τυφλά τεχνίτες και συνεργεία, πάρε προσφορές σύγκρινε και διάλεξε τον καλύτερο !

Πάρε προσφορές δωρεάν
  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg