Αποπεράτωση ημιώροφου διαμερίσματος 31 τ.μ- Κορυδαλός

Αριθμός εργασίς #2765

Κατηγορία

Εργοδότης

ΛΙΝΑ

Ολοκληρώθηκε

04-26-2012

Περιοχή

ΤΚ 18120, χ

Περιγραφή εργασιών

Διαμέρισμα 31τμ. Κατασκευής του 79, ημιόροφου, χρήζει αποπεράτωσης . Έχει υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση από το 79(δεν έχει γίνει αίτηση για ηλεκτροδότηση), άρα προφανώς θα χρειαστεί έλεγχος και εργασίες επιδιόρθωσης και εγκατάστασης . Χρειάζεται επίσης πλακάκια κουζίνας-μπάνιου-υπνοδωματίου για τα 31τμ. Αγορά και τοποθέτηση ντουλαπιών κουζίνας και 1 ντουλάπα υπνοδωματίου. Αντικατάσταση σε 3 μονά παράθυρα με αλουμινίου , συρόμενα και διπλό τζάμι, 1 πόρτα αλουμινίου, 1 κεντρική πόρτα ασφαλείας. Αγορά και τοποθέτηση σε είδη υγιεινής και τέλος σε λίγα σκαλάκια στην είσοδο , τα οποία είναι σκέτο μπετό να τοποθετηθεί επικάλυψη από ξύλο ή μάρμαρο.

Αναμένονται προσφορές που θα αφορούν μόνο σε εργασία . Στα κείμενα σας θα ήθελα να μας πείτε στο περίπου και το κόστος των υλικών και αντίστοιχα περίπου το χρόνο που θα χρειαστεί να ολοκληρωθεί το έργο.  

 Προσωπική και  τελείως ενδεικτική εκτίμηση κόστους εργασίας (χωρίς υλικά) 1500€ .  Ώρες  Επικοινωνίας 10:00 - 14:00 και 18:00 - 20:00 (ΌΧΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΩΡΕΣ)

Φωτογραφίες

Είσαι τεχνίτης ή συνεργείο;

Μπές στο δυναμικό της TexnitesOnline.gr και αύξησε το πελατολόγιο σου με επιτυχία πανελλαδικά.

Αίτηση συνεργασίας εδώ

Ψάχνεις τεχνίτες;

Μην ψάχνεις στα τυφλά τεχνίτες και συνεργεία, πάρε προσφορές σύγκρινε και διάλεξε τον καλύτερο !

Πάρε προσφορές δωρεάν
  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg