Σε κάθε επαγγελματικό χώρο τα χρώματα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία των εργαζομένων.

Ένας καθαρός, ευχάριστος και φρεσκοβαμμένος χώρος ανεβάζει πάντα την απόδοση μας και μας βοηθά να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες απαιτήσεις της καθημερινότητας.

Ο επαγγελματικός μας χώρος είναι το δεύτερο σπίτι μας.

Το τακτικό φρεσκάρισμα και ο ελαιοχρωματισμός είναι σύνηθες φαινόμενο στην TexnitesOnline.gr . Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έμενε μόνο η επιλογή των υλικών και η ανάθεση το έργου στο κατάλληλο συνεργείο.  Για τα υλικά ευχαριστούμε θερμά την Kraft Paints για την χορηγία της!

βάψιμο ελαιοχρωματισμός

Η τεχνική εταιρία ο Μάστορας ανέλαβε τον ελαιοχρωματισμό των γραφείων μας.  

O Μάστορας με πολυετή παρουσία στο χώρο, και με έμπειρους επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες με συνέπεια, άριστη εφαρμογή και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Με άψογο επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και πολύ θετική ενέργεια, μέσα σε λίγες μόνο ώρες το συνεργείο κατάφερε να μεταμορφώσει το χώρο 130 τ.μ.

τοίχος άσπρο

Το τελικό αποτέλεσμα κατάφερε να δικαιώσει 100 % τiς υψηλές απαιτήσεις της εταιρίας σκορπίζοντας παράλληλα πολλά χαμόγελα στους εργαζομένους.

Η επιτυχία εξαρτάται από το συνεργείο και την ποιότητα των υλικών.

Τα υψηλής ποιότητας υλικά της Kraft Paints που επιλέξαμε, έχουν τεράστιο ποσοστό επιτυχίας. Διαλέξαμε χρώματα ανάμεσα σε χιλιάδες αποχρώσεις, που τελικά ανέδειξαν ακόμα περισσότερο τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του χώρου μας.

kraft paints

Τίποτα δεν έγινε τυχαία…

Η επιλογή της τελικής απόχρωσης έγινε με βάση τη διαρρύθμιση και την επίπλωση της εταιρίας.

Φυσικά η ομάδα του Μάστορα εκτός από επαγγελματικούς χώρους αναλαμβάνει και  ελαιοχρωματισμούς σε πολυκατοικίες και διαμερίσματα.

 

Ο Ελαιοχρωματισμός της TexnitesOnline.gr
Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!