Μια ανανέωση στη ντουλάπα μπορεί να επιτευχθεί με χαμηλό κόστος δίνοντας μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και μοντέρνα γραμμή στο υπνοδωμάτιο.

Η ανακαίνιση στη ντουλάπα είναι ένας από τους παράγοντες που μπορούν να μας ανανεώσουν το σπίτι και να αυξήσουν τους αποθηκευτικούς χώρους.

ντουλάπα τζάμι

Κατασκεύασε τη ντουλάπα σου όπως ακριβώς τη θες…

Πολλές κατοικίες ειδικά πριν από το 2000 υιοθετούσαν κλασσικές λύσεις δημιουργώντας έτσι εργονομικά προβλήματα αντί να τα λύνουν.

Λόγω της παλιάς νοοτροπίας σχεδίασης δεν έδιναν απλά λύσεις αλλά καμία φόρα δημιουργούσαν και προβλήματα όπως για παράδειγμα αντί μια ντουλάπα να έχει συρόμενα φύλλα είχε ανοιγμένα που σε ένα μικρό χώρο δημιουργούσε εργονομικά ατοπήματα.

Πάρε Δωρεάν Προσφορές για Επισκευή ή Κατασκευή Ντουλάπας

Σήμερα ένας αρχιτέκτονας εσωτερικών χώρων σε συνεργασία με επαγγελματίες τεχνίτες όχι μόνο μπορούν να προσφέρουν ένα πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα εκμεταλλευόμενοι την μεγάλη ποικιλία υλικών αλλά και να δημιουργήσουν λύσεις που θα εκμεταλλευτούν τον χώρο με τον καλύτερο τρόπο βελτιώνοντας έτσι την καθημερινότητα μας.

Οι συνηθέστερες επιλογές είναι οι  ντουλάπες συρόμενες και οι ανοιγόμενες. Ενώ μπορούμε  βρούμε:

  • Ξύλινες ντουλάπες
  • Μεταλλικές ντουλάπες
  • Πλαστικές ντουλάπες και PVC
  • Με τζάμι

Διαβάστε επίσης:  Ξυλουργικές εργασίες και Ξύλινο Δάπεδο

Ακόμα και οι πιο μικρές ντουλάπες μπορούν να γίνουν λειτουργικές.

Επίσης η ποικιλία των μηχανισμών μας δίνει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε χώρους όπως για παράδειγμα γωνιακές ντουλάπες.

ξύλινη ντουλάπα

Οι μηχανισμοί αυτοί είναι κυριολεκτικά εκατοντάδες και η τιμή τους εξαρτάται από την ποιότητα τους. Καθότι είναι καθημερινής χρήσης προτείνετε η επιλογή ποιοτικών μηχανισμών οπού θα διατηρήσουν τη σωστή λειτουργιά τους για πολλά χρονιά. Μάλιστα πολλά από αυτά έρχονται και με δεκαετή εγγύηση και καμία φόρα μεγαλύτερη.

Πάρε Δωρεάν Προσφορές για Επισκευή ή Κατασκευή Ντουλάπας

Συμβουλευτείτε έμπειρους επαγγελματίες τεχνίτες οι οποίοι έχουν δει από πρώτο χέρι την αντοχή των υλικών και μηχανισμών αυτών ώστε να κάνετε μια επιλογή σωστή που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

αποθηκευτικοί χώροι

Επισκευή και βάψιμο ντουλάπας για μικρότερο κόστος.

Η λάκα είναι ένα είδος βαφής που δημιουργεί εξαιρετικά λείες και στιλπνές επιφάνειες. Τη λάκα μπορείτε να την βρείτε σε όλες τις αποχρώσεις.

Τα λακαριστά φύλλα αποτελούν την τέλεια πρόταση, αν θέλετε η ντουλάπα σας να έχει ίδια απόχρωση με τους τοίχους. Μασίφ ξυλεία η πιο ακριβή αλλά σίγουρα και με το σωστό σχέδιο και η πιο διαχρονική.

Συνήθως αναφερόμαστε στα ξύλα κερασιάς, καρυδιάς, δρυός, οξιάς και πεύκου τα οποία δημιουργούν θαυμάσια αποτελέσματα, αλλά πάντα ενέχουν τον κίνδυνο σκεβρώματος.

Για να μειώσετε το οικονομικό κόστος, χρησιμοποιήστε μασίφ ξυλεία στην πρόσοψη της ντουλάπας σας και φθηνότερα υλικά στο εσωτερικό.

Διάβασε επίσης για τις Επισκευές επίπλων και το Λουστράρισμα

Πάρε Δωρεάν Προσφορές για Επισκευή ή Κατασκευή Ντουλάπας

Ανακαίνιση στη ντουλάπα και επισκευή
Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!