Δύο νέα ξενοδοχεία προγραμματίζει να ανοίξει η ξενοδοχειακή αλυσίδα  Oniro Hotels στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, η ιδιοκτήτρια εταιρεία Treppides Investments αναμένεται να λειτουργήσει το δεύτερο ξενοδοχείο της Oniro Hotels στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Θησείου το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Το ξενοδοχείο θα στεγαστεί σε διατηρητέο κτίριο του 1896, που ανακαινίζεται εκτεταμένα και ενισχύεται δομικά, και πρόκειται να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2020. Μόλις ανακαινιστεί το ξενοδοχείο θα διαθέτει 19 δωμάτια και σουίτες, με εντυπωσιακή θέα της Ακρόπολης, βεράντα για πρόγευμα και εσωτερική αυλή με πισίνα.

Τρίτο ακίνητο θα προστεθεί στα τέλη του 2020

Ένα τρίτο ακίνητο θα προστεθεί στα τέλη του 2020 με τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου boutique με πολυτελείς και ευρύχωρες σουίτες στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Μητροπόλεως. Με τα 2 νέα ξενοδοχεία η αλυσίδα θα φθάσει να διατηρεί στο χαρτοφυλάκιο της 5 ξενοδοχεία.

Η  Oniro Hotels λειτούργησε το πρώτο της ξενοδοχείο στην Αθήνα. Πρόκειται για το Oniro City το οποίο λειτούργησε το Μάιο του 2019 στο Κολωνάκι. Πέραν των δωματίων το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο, μπαρ και γυμναστήριο.

Παράλληλα η αλυσίδα διαθέτει άλλα 2 ξενοδοχεία στη Μύκονο. Ειδικότερα, λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2028 το Oniro Suiteς. Το ακίνητο βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, δίπλα σε μερικά από τα πιο διάσημα ξενοδοχεία του νησιού. Έχει ανακαινιστεί πλήρως και μετατράπηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο boutique με 8 σουίτες. Επίσης, άνοιξε τον Ιούνιο του 2019 το Oniro Mykonos.

Μετά από την πρώτη επιτυχημένη σεζόν λειτουργίας του, το ξενοδοχείο θα επεκταθεί το επόμενο έτος με την προσθήκη επιπλέον 13 σουιτών, οι περισσότερες από τις οποίες θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα, καθώς και ένα μεγαλύτερο σπα και επιπλέον χώρους, καλύπτοντας έτσι 13.000 τ.μ. διαμορφωμένης έκτασης.

 

ΠΗΓΗ: https://www.tornosnews.gr/

Η Oniro Hotels ανοίγει 2 νέα πολυτελή ξενοδοχεία στην Αθήνα το 2020
Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!