Τα θερμαντικά πάνελ έχουν προσιτό κόστος και χρησιμοποιούνται κυρίως ως συμπληρωματικό σύστημα θέρμανσης με μεγάλη επιτυχία.

Αποτελούνται από τρεις διαφορετικές τεχνολογίες: τα πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας, τους θερμοπομπούς και τους πλέον παλιούς και ενεργειακά και χρηματικά ασύμφορους θερμοσυσσωρευτές.

Είναι λύσεις οικονομικά προσιτές όσον αφορά την απόκτησή τους

Τα πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης έχουν ως αρχή της λειτουργίας τους τη μεταφορά θερμότητας μέσω ακτινοβολίας στα σώματα και τα αντικείμενα.  Με αυτόν τον τρόπο παραμένουν στεγνά και μεταφέρουν παράλληλα τη θερμότητα στο περιβάλλοντα χώρο.

Πως λειτουργεί ή θέρμανση

Πάρε Δωρεάν Προσφορές για θερμαντικά πάνελ ή άλλες εργασίες του σπιτιού σου!

Όσο αναφορά τα χρήματα που τα πρέπει να δώσουμε υπάρχουν αρκετές λύσεις. Άλλες προσιτές από μόλις 70 ευρώ για χώρους έως 20τ.μ. και άλλες πιο ακριβές, με τιμές που αγγίζουν τα 700 ευρώ για μεγαλύτερους χώρους.

Τα πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας εξελίσσονται διαρκώς και βελτιώνονται, αποτελώντας ένα τρόπο θέρμανσης που κερδίζει έδαφος ανάμεσα στους καταναλωτές.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της υπέρυθρης ακτινοβολίας είναι πως μας θερμαίνει και απαλλάσσει τον χώρο στον οποίο βρίσκεται το θερμαντικό πάνελ από υδρατμούς και μικρόβια.

Βοηθάει στην αποβολή των τοξινών ενώ απαλλάσσει τους τοίχους και τον χώρο από υγρασία, χωρίς να ξηραίνει τον αέρα της ατμόσφαιρας όπως τα θερμαντικά αέρος δηλαδή αερόθερμα και κλιματιστικά.

 Έχουν πραγματικό όφελος αν έχουν συμπληρωματικό ρόλο στην θέρμανση του σπιτιού ή του χώρου εργασίας μας.

PanelΤο μοναδικό αρνητικό στοιχείο είναι ότι η θέρμανση των προσώπων και των αντικειμένων γίνεται με απευθείας έκθεση στην ακτινοβολία. Έτσι δύσκολα ο χώρος θερμαίνετε και συσσωρεύει δευτερογενώς τη θερμότητα ώστε να την μεταφέρει στον υπόλοιπο χώρο.

Η ζεστασιά από τα πάνελ υπέρυθρης ακτινοβολίας γίνεται άμεσα αισθητή. Εάν βάλουμε σε λειτουργία τον θερμοπομπό και σταθούμε μπροστά του,  αλλά αν παρεμβληθεί εμπόδιο η ζεστασιά δεν φτάνει σε εμάς,

Θυμίζοντας μας αρκετά τον τρόπο θέρμανσης από τα τζάκια.

Για τους λόγους αυτούς, επιβάλλεται πολύ καλή μελέτη του χώρου από μηχανικούς και μια σωστή εγκατάσταση από τεχνίτες που γνωρίζουν καλά το αντικείμενο.

Διάβασε για όλα τα Συστήματα Θέρμανσης

Πάρε Δωρεάν Προσφορές για θερμαντικά πάνελ ή άλλες εργασίες του σπιτιού σου!. Πάρε σήμερα οικονομικές προσφορές από τεχνίτες και αξιολογημένα συνεργεία και σύγκρινε τιμές. Βρες τον καλύτερο επαγγελματία στη σωστή τιμή και αξιολόγησε τον!

Πάνελ υπέρυθρης θέρμανσης
Το βρήκατε ενδιαφέρον; Μοιραστείτε το!