Υποστηρικτές - Χορηγοί

KRAFT

Η KRAFT, με στόχο την ηγετική θέση στον χώρο των οικοδομικών χρωμάτων, επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, στη συνεχή αναβάθμιση των υπαρχόντων σειρών, καθώς και στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών. Μέσα από την ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών και επωνύμων προϊόντων που διαθέτει, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις βαφής, για προστασία και διακόσμηση όλων των επιφανειών, ακόμα και για εξειδικευμένες ανάγκες, ικανοποιώντας και τις υψηλότερες απαιτήσεις. Έχοντας αναπτυγμένη περιβαλλοντική συνείδηση και κοινωνική ευαισθησία, προωθεί προϊόντα φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα, μέσω Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Αποβλήτων, βελτιώνει την Περιβαλλοντική της επίδοση, κατά την ανάπτυξη, την παραγωγή και διανομή των προϊόντων της.

NAS.CO – HOME CREATIVITY

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ NASCO ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟ 2012 ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ . ΕΙΜΑΣΤΕ EΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ ΟΙΚΙΩΝ & ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ.ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΠΟΡΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ & ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ , ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ, ΡΟΛΛΑ , ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ , ΚΑΓΚΕΛΑ. ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ(ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ , PVC). ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ, ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ . ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΑΣ. ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ . ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ. Η NASCO ΕΧΕΙ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΑΝΤΛΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ, ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ .

Μποτονάκης Ηλίας

Η εταιρεία μας εδρεύει στην Αθήνα και με την πανελλαδική δράση μας σκοπός μας είναι η παροχή αξιόπιστης και ενημερωμένης τεχνικής και σχεδιαστικής υποστήριξης, σε όλο τον τομέα των κατασκευών, σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις. Με σταθερά, ανοδικά βήματα έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή των πελατών, στον χώρο μας. Το γραφείο μας ξεκίνησε την δραστηριότητά του το 2006 με την μορφή Σύμβουλων Μηχανικών και Εξωτερικών Συνεργατών Τεχνικών Εταιρειών, τεχνικά έργα μικρής κλίμακας. Η πολύχρονη πείρα μας, οι έμπειρες γνώσεις μας, ο προγραμματισμός μας, η συνέπειά μας και η άμεση σχέση με τους πελάτες μας είναι μερικά αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά του γραφείου μας. Οι δραστηριότητές μας, εκτείνονται σε ολόκληρο το φάσμα των Ιδιωτικών και Δημοσίων Τεχνικών και Οικοδομικών Έργων. Σήμερα το γραφείο μας απασχολεί πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες μηχανικούς, τοπογράφους μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, ηλεκτρολόγους μηχανικούς, τεχνίτες κ.α. Στον τομέα των κατασκευών υπάρχει απόλυτη αρμονία στην διαρρύθμιση των εσωτερικών χώρων, άψογη κατασκευή αντοχής και αισθητικής λεπτού γούστου σε όλη την εικόνα των κτιρίων και των εγκαταστάσεων, που έχουμε κατασκευάσει.

Buildnet.gr

Buildnet - Τα πάντα για την κατασκευή

Newpost.gr

Το newpost.gr ιδρύθηκε τον Νοέμβριο του 2010 από επαγγελματίες, και έμπειρους δημοσιογράφους με αποκλειστικό σκοπό την απρόσκοπτη μετάδοση ειδήσεων στην κοινή γνώμη. Αυτό που αποτελεί προτεραιότητα για το newpost και τους ανθρώπους του είναι να μεταδίδει εγκυρες ειδήσεις και αξιόπιστες πληροφορίες που πρέπει να ξέρει ο αναγνώστης ούτως ώστε να είναι ενήμερος για κάθε πτυχή της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

Agrinionews.gr

Όλες οι ειδήσεις από το Αγρίνιο....

NEW HOME - Χ.Ι. Χυτήρογλου

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα NEWHOME - Χ. Ι. ΧΥΤΗΡΟΓΛΟΥ. Η εταιρία μας διαθέτει πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων (λευκά είδη, κουρτίνες, υφάσματα για κουρτίνες και για επίπλωση, χαλιά και μοκέτες, είδη σπιτιού, επαγγελματικό εξοπλισμό) σε διαρκώς ανανεωμένη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Περιηγηθείτε στα προϊόντα μας, ρωτήστε μας γι`αυτά που σας ενδιαφέρουν, διαλέξτε αυτά που σας ταιριάζουν κι εμείς θα σας τα στείλουμε άμεσα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και της Κύπρου βρίσκεστε!

Συνεργάτης drdom.gr

Η Dr.DOM και το διευρυμένο δίκτυο συνεργατών της, αναλαμβάνουν και αποπερατώνουν έργα ιδιωτικά, επαγγελματικά και ξενοδοχειακού χαρακτήρα με απόλυτο σεβασμό στις τοπικές ιδιαιτερότητες από το 2001. Η εταιρία είναι στελεχωμένη με έμπειρους πτυχιούχους μηχανικούς και οι διαδικασίες της έχουν πιστοποιηθεί με ISO 9001.