ARTitect

Μάριος Μαντρέκας

Ζήτα προσφορά δωρεάν!

Πληροφορίες - παρουσίαση υπηρεσιών

Η εταιρεία μας μετά από τουλάχιστον 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των οικοδομικών εργασιών είναι ικανή να αναλάβει οποιαδήποτε εργασία, από πλήρης ανακαινίσεις οικιών μέχρι τα ποιο μικρά μερεμέτια όπως:  • * Πλήρης ανακαινίσεις

  • * Ανακαινίσεις μπάνιου

  • * Υδραυλικές ανακαινίσεις

  • * Ηλεκτρολογικές ανακαινίσεις

  • * Βαψίματα κτιρίων – δωματίων – κάγκελών

  • * Κατασκευές από γυψοσανίδες

  • * Σιδηροκατασκευές

  • * Λοιπά μερεμέτια
Πάντα στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις του πελάτη μέσω συνεργασίας και συζήτησης μαζί του, για να καταλήξουμε στην πιο καλή, οικονομική και ποιοτική λύση.

Και αυτό φαίνεται από τους πελάτες μας εντός και εκτός της TexnitesOnline.gr.


Ζήτα προσφορά απο τον τεχνίτη

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΕΙΣ:

Συνολικά 110 αξιολογήσεις πελατών (95% θετικές)

3 Μήνες 6 Μήνες 12 Μήνες

+

Θετικές

2 2 3

-

Αρνητικές

0 0 0
Μέσοι όροι αξιολογήσεων σε
 Ποιότητα
 Συνέπεια
 Φιλικότητα

Κριτικές πελατών

Ημερομηνία

+

Εργασία 1-49589 Ανακαίνιση οικίας - ΠΑΓΚΡΑΤΙ , ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Iordanes

Στην εργασία του είναι τέλειος. Τήρησε πλήρως την συμφωνία μας , παρόλο που τον εξόφλησα από πριν και έφυγα για ταξίδι . Η δουλειά που του ανέθεσα ήταν κάτω υπό δύσκολες συνθήκες με δύσκολη πρόσβαση και τα έφερε εις πέρας όλα άψογα! Πλήρης οργάνωση σε πολύ λίγο χρόνο. Φυσικά του ανέθεσα και άλλες δυο εργασίες που χρειάστηκα και τις εκτέλεσε και αυτές με απόλυτη επιτυχία .Επαγγελματίας και πολύ καθαρός. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

09-12-2021

+

Εργασία 1-47715 Ανακαίνιση χώρου 75 τ.μ. - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: MICHAIL

Είχαμε άψογη συνεργασία με τον κ.Μαριο. Όλες οι δουλειές έγιναν με προσοχή και λεπτομέρεια σε πολύ καλές τιμές. Δεδομένου οτι ήμουν ενας αρκετα δύσκολος πελάτης που άλλαζε συνεχώς γνωμη κατα τη διάρκεια των εργασιών, ο κ. Μάριος έβρισκε λύση ώστε να γίνουν όλα οπως τα ήθελα. Είχα ενα αυστηρό χρονοδιάγραμμα το οποιο ακολουθηθηκε κατα γράμμα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

09-11-2021

+

Εργασία 1-44850 Ανακαίνιση Αναπαλαίωση κτιρίων - ΒΟΥΛΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Αρτεμησια

Με τον κύριο Μάριο συνεργάστηκαμε άψογα, είναι πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος, όλα έγιναν όπως τα συμφωνήσαμε και βγήκαν άψογα. Σίγουρα τον συστήνω ανεπιφύλακτα!

26-03-2021

+

Εργασία 1-44176 Κάλυψη με γυψοσανίδα σωλήνων - ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Δημήτριος

Πολύ καλός μάστορας, Συνεπής στα ραντεβού του και στους χρόνους εργασίας, Εργατικός. Προσεκτικός και επιμελής στην εργασία του. Ανέλαβε το έργο σε καλή και λογική τιμή και εκτέλεσε επιπλέον εργασία βαψίματος, επειδή δεν ταίριαξε ακριβώς το χρώμα, δηλαδή έβαψε από γωνία σε γωνία τον τοίχο και όχι μόνον τις γυψοσανίδες, χωρίς να ζητήσει επιπλέον αμοιβή. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος που τον επέλεξα.

03-12-2020

+

Εργασία 1-42707 Εργασίες πολυκατοικίας - ΑΛΙΜΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΜΑΝΙΑ

Άψογη εργασία, συνεπέστατος επαγγελματίας, ευγενικός και καταπληκτικός χαρακτήρας.

26-10-2020

+

Εργασία 1-41284 Τοποθέτηση πλακιδίων 53 τ.μ. - ΑΧΑΡΝΕΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Αντώνης

Η συνεργασία με τον Μάριο Μαντρέκα ήταν άψογη. Πρόκειται για τίμιο και ειλικρινή άνθρωπο και η προσφορά που μου έδωσε ήταν πολύ καλή. Ο Μάριος εργάστηκε με μεράκι και υπομονή παρά τις δυσκολίες στον τρόπο τοποθέτησης των πλακιδίων και στη διαρρύθμιση του σπιτιού και για αυτό είμαι 100% ικανοποιημένος από την εργασία και το αποτέλεσμα. Θα πρότεινα τον συγκεκριμένο επαγγελματία ανεπιφύλαχτα και θα τον επιλέξω ξανά στο μέλλον και για άλλες εργασίες.

22-07-2020

+

Εργασία 1-41311 Κατασκευές με γυψοσανίδες - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΧΑΡΑ

Ξεκινήσαμε με κατασκευη γυψοσανιδων και κατέληξε να κάνει ολόκληρη ανακαίνιση, τοποθέτηση πλακιδίων, τοποθέτηση laminate, βάψιμο. Πολύ συνεργάσιμος παρολο που προέκυπταν συνέχεια καινούργια πράγματα με μεγάλη πείρα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Ειναι εξαιρετικός επαγγελματίας τον προτείνω ανεπιφυλακτα.

13-07-2020

+

Εργασία 1-40721 Τοποθέτηση πλακάκια - ΝΕΑ ΜΑΚΡΗ, ΑΤΤΚΗΣ

Εργοδότης: Eleni

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την συνεργασία μας με τον κύριο Μάριο. Εξαιρετική ποιότητα στη δουλειά του, με πολυ πείρα και χρήσιμες συμβουλές. Τα πλακάκια τοποθετήθηκαν τέλεια! Επισης ήταν απόλυτα συνεπής στο χρονοδιάγραμμα της εργασίας και πρόθυμος να μας εξυπηρετήσει με άλλα μερεμέτια. Σου εμπνέει εμπιστοσύνη. Σίγουρα θα συνεργαστούμε πάλι.

14-06-2020

+

03-06-2020

+

Εργασία 1-38033 Τοποθέτηση πλακιδίων - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Δημήτριος

Λόγω προσωπικού κωλύματος, η εργασία εκτελέστηκε τελικά από συνεργάτη του εργολάβου. Θετικό στοιχείο είναι ότι ο εργολάβος δεν μας άφησε τελικά ξεκρέμαστους, εγγυόμενος για την ποιότητα των εργασιών του συνεργάτη του. Το αποτέλεσμα τελικά ήταν πολύ ικανοποιητικό.

14-03-2020

+

Εργασία 1-36541 Ανακαίνιση Αναπαλαίωση κτιρίων - ΝΕΟ ΗΡΑΚΕΙΟ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΝΙΚΟΣ

Έγινε ολική ανακαίνιση και επέλεξα τον Μάριο λόγω των θετικών σχολίων, της άρτιας τεχνικής κατάρτισης αλλά και της οικονομικής τιμής. Στην πορεία εκτέλεσης του έργου προέκυψαν απρόοπτα τα οποία αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς. Η συνεργασία μας καθώς και το τελικό αποτέλεσμα ήταν άψογα. Γενικά ο Μαριος είναι ένας πολύ τίμιος, ειλικρινής και φιλότιμος άνθρωπος . Τον συστήνω.

06-02-2020

+

Εργασία 1-38282 Τοποθέτηση πλακιδίων - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ

Επέλεξα τον κύριο Μαριο Μεντρεκα για την τοποθέτηση πλακιδίων στην αποθήκη μου.
Η δουλειά του εξαιρετική έκανε παραπάνω από αυτά που είχαμε αρχικά συμφωνήσει χωρίς να αλλάξει την τιμή, μου έδωσε λύσεις και μου πρότεινε καλύτερες ιδέες.
Έμεινα πολύ ευχαριστημενη, καθαρός, συνεπής, και κάνει ότι του ζητηθεί χωρίς να δυσανασχετεί. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

02-01-2020

+

Εργασία 1-33286 Ολική ανακαίνιση διαμερίσματος 95 τ.μ. - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Nicholas

Άριστη επικοινωνία με τον κύριο Μάριο, σοβαρός εργολάβος που αγαπάει τη δουλειά του και σέβεται τα χρήματα του πελάτη. Το σπίτι ήταν γεμάτο σαθρό σοβά που φαινόταν σαν απλή υγρασία και χρειάστηκε αρκετά περισσότερος χρόνος αλλά δεν χρεώθηκα για τα μερεμέτια, καθώς δεν ήταν κάτι που γνωρίζαμε. Χωρίς επιμονές και εξυπνάδες, ο Μάριος έκανε αισθητικά αυτό που ζητούσα και απλά προσέθετε την άποψή του για λειτουργικούς λόγους, πάντα χρήσιμη. Με μεγάλη εμπειρία λοιπόν και προσήλωση στο αντικείμενο, το συνεργείο αυτό είναι η καλύτερη λύση που θα μπορούσα να βρω για ολική ανακαίνιση κατοικίας στην Αθήνα. Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη αναλογία τιμής και απόδοσης. Ευχαριστούμε πολύ!

10-03-2019

+

Εργασία 1-32916 Τοποθέτηση πλακιδίων - ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΑΝΔΡΕΑΣ

Εξαιρετικός επαγγελματίας , άψογος στη δουλειά του , πρόσεξε τις λεπτομέρειες .
Οι εργασίες σε πλακακια και υδραυλικά που μου έκανε έγιναν σωστά και μέσα στα χρονοδιαγράμματα που έθεσα .
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα !!

08-11-2018

+

07-08-2018

+

Εργασία 1-30293 Τοποθέτηση πλακιδίων 110 τμ. - ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Ioannis

Με τον Μάριο ξεκινήσαμε να μου δώσει προσφορά μόνο για την τοποθέτηση πλακιδίων και καταλήξαμε να αναλάβει ολόκληρη την αποπεράτωση της οικίας μου.
Εξαιρετικός επαγγελματίας καθόλη την διάρκεια των σχεδόν 2,5 μηνών που συνεργαστήκαμε, πάντα πρόθυμος να βοηθήσει σε ότι προέκυπτε και το σημαντικότερο όλων κάνοντας και πράτοντας πάντα με γνώμονα του καλού προς τα εμένα σαν πελάτη.
Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα καθώς από ένα μεγάλο σύνολο εργασιών μπορώ να πω με 100% σιγουριά ότι δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο και εν αντιθέση σε πολλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα ξεπέρασε και τις προσδοκίες μου.

22-05-2018

+

Εργασία 1-30306 Ανακαίνιση διαμερίσματος 50 τ.μ. - ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΟΥΡΑΝΙΑ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΙΔΙΩΣ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ.ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΞΩ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΜΑς ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΙΚΡΟΑΤΕΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΘΥΜΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕ.

28-04-2018

+

Εργασία 1-29177 Μερική ανακαίνιση διαμερίσματος - ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΖΩΗ

Σας ευχαριστουμε πολυ .Η συνεργασια μαζι σας ηταν αψογη.

08-12-2017

+

Εργασία 1-29455 Τοποθέτηση ψευδοροφής - ΠΑΙΑΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Χρήστος

Συνεπέστατος, εργατικός και εξαιρετικός επαγγελματίας, συστήνεται ανεπιφύλακτα.

06-12-2017

+

Εργασία 1-29211 Τοποθέτηση γυψοσανίδας - ΒΟΥΛΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Μαρια

Πολύ καλός τεχνίτης και πολύ καλή δουλειά.

22-11-2017

+

Εργασία 1-26367 Τοποθέτηση γυψοσανίδας - ΝΙΚΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Εσθήρ

Συνολικά η συνεργασία μου με τον κο Μαντρέκα ήταν πολύ καλή. Εκτιμώ ιδιαίτερα την παρατηρητικότα του εξαιτίας της οποίας κατάφερα να αποφύγω τεράστια έξοδα. Συνεπής στους χρόνους του και καθαρός στις δουλείες του.

30-10-2017

+

Εργασία 1-28149 Αντικατάσταση κεραμιδιών με άλλο υλικό

Εργοδότης: Αικατερινη

Τι να γραψουμε,και πως ακριβως ν' αξιολογησουμε τον Μαριο,που ηρθε σπιτι μας,για αλλαγη κεραμοσκεπης,και μας προτεινε λυση,για μια παραπλευρη απωλεια των χαλασμενων κεραμιδιων,χωρις καν να του το ζητησουμε.Με ασημαντο κοστος.Και εκει ακριβως εκανε την διαφορα!!Τεχνιτης αριστος,και τυπικοτατος στους χρονους του!!Πολυ ευχαριστημενοι μειναμε και απο τους βοηθους του.Επαγγελματιες και πολυ φιλικοι ολοι τους!!!

12-09-2017

+

Εργασία 1-27126 Ανακαίνιση μπάνιου - ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πολύ καλό αποτέλεσμα.

11-09-2017

+

Εργασία 1-27125 Ανακαινίση κουζίνας - ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Καλό αποτέλεσμα. Ευχαριστημένος απο την συνεργασία, τον συστήνω για μελλοντικές δουλειές.

11-09-2017

+

Εργασία 1-27761 Αλλαγή πάγκου και ντουλαπιών κουζίνας

Εργοδότης: Ειρήνη

Με το Μάριο συνεργαστήκαμε όταν μας έδωσε μια πολύ καλή προσφορά για αλλαγή της κουζίνας μας. Τελείωσε στο χρόνο που μας υποσχέθηκε, παραδίδοντας μια πολύ καλή δουλειά με πολύ καλή σχέση ποιότητας/τιμής. Είναι πολύ φιλικός και πάντα χαμογελαστός. Το ίδιο καλός μάστορας και φιλικός ήταν και ο βοηθός του.
Στη συνέχεια, του ζητήσαμε επιπλέον κάποιες επισκευές σε εσωτερικά κουφώματα (κάσες που είχαν ξηλωθεί) και σε μπαλκονόπορτες (σήτες και καινούριες χούφτες). Παρ' ότι αποδείχθηκαν δύσκολες επισκευές, ο Μάριος μας τις έκανε σε επίσης πολύ καλή τιμή και σε σύντομο χρόνο.

11-09-2017

+

Εργασία 1-25846 Σιδερένια πόρτα - ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Άννα

οικονομική καθαρή και καλή δουλειά με συνεπεία στον χρόνο παράδοσης

10-04-2017

+

Εργασία 1-25962 Πέργκολες / Στέγαστρα - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Σαπουντζακη

Η συνεργασία μας με τον κύριο Μαντρέκα για την κατασκευή πέργκολας-στεγάστρου ήταν άψογη. Άκουσε την επιθυμία μας και με τις δικές του εύστοχες παρατηρήσεις καταλήξαμε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ακολούθησε το χρονοδιάγραμμα, ήταν φιλικός και ευγενικός. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και τον επαγγελματισμό του.

17-03-2017

+

Εργασία 1-26035 Σιδηροκατασκευές - ΜΕΓΑΡΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΙΩΑΝΝΗΣ

κατασκευη σιδερενιασ εξωτερικησ σκαλασ

13-03-2017

+

Εργασία 1-25567 Αντικατάσταση μεταλλικής σκάλας- ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Ανδρέας

Άριστη συνεργασία. Πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά.

05-02-2017

+

Εργασία 1-24736 Τοποθέτηση πλακιδίων - ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΔΗΜΗΤΡΑ

Ο κυριος Μανδρεκας και το συνεργειο του ολοκληρωνουν καθε εργασια που αναλαμβάνουν με συνέπεια και τηρηση της συμφωνιας που εχει προηγηθει.Ειναι πολύ καλός γνώστης των εργασιων που αναλαμβάνει και προσπαθεί να συνυπαρχει το σωστό αποτέλεσμα με αισθητική αρτιότητα.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα

22-11-2016

+

Εργασία 1-23795 Ελαιοχρωματισμοί - Ταπετσαρίες - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ο κύριος Μάριος είναι σοβαρός επαγγελματίας, έμπιστος άνθρωπος και πολύ βοηθητικός σε ότι και αν του ζήτησα.Γνώστης του αντικειμένου του, συνεπής, καθαρός και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτό που περίμενα. Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όποιον ήθελε να κάνει μια ανακαίνιση στο σπίτι του. Κάναμε μόνωση και πλακάκια στη βεράντα, laminate στα υπνοδωμάτια και μια μικρή ανακαίνιση στα μπάνια.Τον ευχαριστώ πολύ για όλα.

08-11-2016

+

Εργασία 1-24657 Στέγαστρο κλιμακοστασίου σε ταράτσα - ΙΛΙΟΝ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΘΟΔΩΡΗΣ

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από τον επαγγελματισμό , την ευγένεια και σίγουρα από το αποτέλεσμα της εργασίας . Το οικοδόμημα που ήθελα είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσα και με το παραπάνω.

07-11-2016

+

Εργασία 1-23062 Αντικατάσταση πλακιδίων σε 8τμ μπάνιο - ΝΙΚΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΦΩΤΕΙΝΗ

Ανεθεσα ανακαινιση κουζινας κ μπανιου στον κο Μαριο. Καλη κ γρηγορη εργασια, καλος τεχνιτης συνεργασιμος κ εμπειρος στην ανακαινιση. Τιμες λογικες . Φωτεινη

08-08-2016

+

Εργασία 1-23061 Ανακαινίσεις κουζίνας - ΝΙΚΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΦΩΤΕΙΝΗ

Ανεθεσα ανακαινιση κουζινας κ μπανιου στον κο Μαριο. Καλη κ γρηγορη εργασια, καλος τεχνιτης συνεργασιμος κ εμπειρος στην ανακαινιση. Τιμες λογικες . Φωτεινη

08-08-2016

+

Εργασία 1-22422 Αντικατάσταση πλακιδίων 40τμ - ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Καλλιόπη

Αριστη συνεργασια πολυ γρήγορος και συνεργάσιμος

07-06-2016

+

Εργασία 1-22013 Ανακαινίσεις κτιρίων - ανακαίνιση γκαρσονιέρας κατασκευής 1980 - ΚΑΜΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Εργοδότης: Dimitrios

Η συνεργασία με τον Κο Μάριο ήταν πολύ παραπάνω από εξαιρετική. Με δεδομένο την απόσταση (Αθήνα-Καμένα Βούρλα), η συνέπειά του στα χρονοδιαγράμματα και ο άριστος επαγγελματισμός του, δημιούργησαν ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα.
Η εργασίες ουσιαστικά αφορούσαν την πλήρη ανακαίνιση της γκαρσονιέρας και την αλλαγή των υδραυλικών/αποχετευτικών συστημάτων, με πληθώρα νέων εργασιών, όπως νέο μπάνιο με αποξήλωση παλαιών και τοποθέτηση νέων πλακιδίων,καμπίνας και ειδών υγιεινής, νέα πλήρης κουζίνα (πάγκος,πλακάκια,ντουλάπια), ξήλωμα όλου του πατώματος και τοποθέτηση νέου, αποξήλωση μπαλκονιού, τοποθέτηση νέων πλακών και κάγκελων, και φυσικά πλήρες βάψιμο.
Ότι μερεμέτια χρειάστηκαν ο Κος Μάριος τα επισκεύασε με άριστα αποτελέσματα, και πολλά από αυτά χωρίς χρέωση. Πολλές φορές χρειάστηκε να δουλέψει μέχρι και τα μεσάνυχτα για να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα.
Τον συστήνω ανεπιφύλακτα, και φυσικά θα τον προτιμώ στη συνέχεια για οποιαδήποτε οικοδομική εργασία.

30-05-2016

+

Εργασία 1-21281 Ανακαινίσεις κουζίνας - ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Ηλίας

Με τον κυριο Μάριο συνεργαστήκαμε άψογα. Ήταν τυπικός σε όλα όσα μας είπε θα αναλάβει και εντός χρονοδιαγράμματος. Ακόμα και ένα λάθος που έγινε το άλλαξε χωρίς να δυσφορήσει ή να ζητήσει εξτρά χρήματα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

19-05-2016

+

Εργασία 1-22082 Ρολά - κομένο λουρί σε ρολό - ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: panos

αμεση εξυπηρετηση καλη και καθαρη δουλεια

27-04-2016

+

Εργασία 1-21877 Ανακαίνιση μπάνιου - ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΜΑΙΡΗ

Με τον κύριο Μάριο έχουμε ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν. Είναι συνεπέστατος και εξαιρετικός μάστορας. Συγχαρητήρια. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

15-04-2016

+

Εργασία 1-21844 Ξυλουργικές Εργασίες - Αντικατάσταση πάγκου κουζίνας - ΑΙΓΑΛΕΩ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Μπάμπης

Εξαιρετικός επαγγελματίας και άριστος τεχνικός. Ολοκλήρωσε την εργασία που του ανατέθηκε με απόλυτη επιτυχία και εκτέλεσε πρόσθετες μικροεργασίες (μερεμέτια) στο χώρο χωρίς επιπλέον κόστος από αυτό που συμφωνήσαμε.

10-04-2016

+

Εργασία 1-20909 Γυψοσανίδες - ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Βαγγέλης

Τέλεια δουλειά. Έγιναν 2 γυψοσανίδες ολόισιες αλφάδιασμένες τέλεια!!!!.
Μια υπνοδωματίου MxY: 3,50 m x 2,60m.
Και μια WC MxΠxΥ: 1,10m x 1,40m x 2,60m.
Εκπληκτική δουλειά βάψιμο και οι δυο γυψοσανίσδες με ρελιέφ και σοβατεπιά.
Συνεπέστατος, Εργατικός, Φιλικότατος, Ποτέ ΔΕΝ δυσανασχέτισε σε ό,τι παραπάνω αλλαγές τού ζητήσαμε. Τον συνιστώ ανεπιφυλάκτα. Θα ξανασυνεργαζόμουν με τον Μάριο σίγουρα.

16-03-2016

+

Εργασία 1-20910 Ανακαίνιση μπάνιου - ΓΛΥΦΑΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Βαγγέλης

Τελικά μου έκανε ο Μάριος 3 Μπάνια υπογράφοντας γραπτή συμφωνία. Εκπληκτική δουλειά. Ποτέ ΔΕΝ είπε ΟΧΙ σε ό,τι του ζητήσαμε από μικρο-αλλαγές και διορθώσεις κατά την διάρκεια των εργασιών. Επίσης και ο ίδιος πρότεινε και έκανε κάποιες αλλαγές ώστε το αποτέλεσμα να ήταν πολύ καλό.. Και τελικά το αποτέλεσμα ήταν 2 μπάνια ανακαινισμένα με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ένα 3ο WC με γυψοσανίδα επίσης με πάρα πολύ καλή δουλειά. Τον συντήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ. Είναι συνεπέστατος, φερέγγυος, ειλικρινής, φιλικότατος, ευγενικός, εργατικός και με πολύ καλούς συνεργάτες. Η παράδοση εργασίας έγινε ΟΠΩΣ ακριβώς υπολογίστηκε χωρίς ΟΥΤΕ μια μέρα καθυστέρηση

16-03-2016

+

Εργασία 1-16736 Ανακαίνιση δώματος 21 συν 10 τετραγωνικά - Αθήνα

Εργοδότης: Νικόλαος

Ο Κυριος Μανδρεκας ηταν αψογος στη δουλεια του! εργατικος, επιμελης, καθαρος παντα στην ωρα του. Προτεινει πολυ καλες λυσεις και προσπαθει να βοηθησει οσο μπορει.
Ειχα μια υπεροχη συνεργασια και συνεχιζουμε να συνεργαζομαστε σε διαφορες δουλειες. Πλεων δεν τον αλλαξω με τιποτα!
Συστηνεται ανεπιφυλακτα!!

04-01-2016

+

Εργασία 1-20552 Μάρμαρα - Πλακάκια - Πέτρες - ΖΩΓΡΑΦΟΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΣΤΕΦΑΝΟΣ

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

18-12-2015

+

Εργασία 1-20573 Γυψοσανίδες - κατασκευή 2 ραφιών απο γυψοσανιδου - ΝΙΚΑΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΑΘΗΝΑ

Είμαι πολυ ευχαριστημένη απο τον κ. Μανδρεκα, πολύ καλή δουλειά πολυ καλη συνεργασία

16-12-2015

+

Εργασία 1-20147 Γενικές Εργασίες - Συναρμολόγηση παγκου κουζίνας ΙΚΕΑ - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΜΑΙΡΗ

Ο κύριος Μάριος είναι εξαιρετικός επαγγελματίας με μεγάλη γνώση του αντικειμένου. Ανέλαβε με μεγάλο σεβασμό για το χώρο τόσο την τοποθέτηση της κουζίνας όσο και άλλες εργασίες που χρειαζόντουσαν πριν την τοποθέτηση. Ανέλαβε τα υδραυλικά, το σοβάτισμα, την τοποθέτηση των πλακιδίων πάνω στον πάγκο της κουζίνας, το βάψιμο του χώρου με άψογο αποτέλεσμα. Θα τον πρότεινα ανεπιφύλακτα σε κάθε δύσκολο έργο, ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

23-11-2015

+

Εργασία 1-19967 Γενικές Εργασίες - Μερεμέτια - ΙΛΙΟΝ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης:

ME ΛΕΝΕ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΜΑΝΔΡΕΚΑΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΡΑΦΙΑ DEXION ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΨΟΓΑ, ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΦΟΒΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΟΛΗ ΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΨΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ.
ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΩ.
ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΤΗΣΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ

10-11-2015

+

Εργασία 1-20164 Υδραυλικά - Αντικατάσταση νυπτήρα - ΒΥΡΩΝΑΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: ΕΙΡΗΝΗ

Πολύ φιλικός, ευγενικός και καλός επαγγελματίας. Ολοκλήρωσε την εργασία με τον καλύτερο τρόπο παρά το γεγονός ότι στην πορεία προέκυψαν διάφορα θέματα τα οποία δεν είχα αρχικά προβλέψει, τα αντιμετώπισε όλα και παρέδωσε την δουλειά γρήγορα και καθαρά. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα και σίγουρα θα του αναθέσω ξανά κι άλλες δουλειές.

08-11-2015

+

Εργασία 1-19084 Ανακαινίσεις κουζίνας - ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Μιχάλης

Πολύ καλή δουλειά σε πολύ προσιτές τιμές. Το έργο αφορά την τοποθέτηση ντουλαπιών κουζίνας και το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς αυτό που θέλαμε. Η κουζίνα δείχνει υπέροχη και είναι και πολύ λειτουργική.

04-11-2015

+

Εργασία 1-19438 Ανακαίνιση κουζίνας 7τμ - ΑΘΗΝΑ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: Μιχάλης

Πολυ καλη συνεργασια και τηρηθηκε το χρονοδιαγραμμα των εργασιων.

03-11-2015

+

Εργασία 1-19069 Ανακαινίσεις κουζίνας - ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΑΤΤΙΚΗΣ

Εργοδότης: kyriaki

Πολυ καλη δουλεια - γρηγορος - καθαρος - καλες τιμες - τηρησε τα συμφωνηθεντα

Θα τον συστηνα ανεπιφυλακτα!

16-10-2015

+

Εργασία 1-18556 Ανακαίνιση κουζίνας - Κορυδαλλός Αττικής

Εργοδότης: ΜΑΡΙΑ

Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένη από τον κύριο Μάριο. Το αποτέλεσμα στην εργασία του ήταν πολύ καλύτερο από ότι το φανταζόμουν. Άψογος επαγγελματίας, με πολύ καλές τιμές και ποιότητα εργασίας. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

26-09-2015

+

Εργασία 1-18817 Γκρέμισμα παλιάς και τοποθέτηση νέας κουζίνας - Αθήνα Αττικής

Εργοδότης: ΙΩΑΝΝΑ

πολυ καλη δουλεια και σε πολυ οικονομικη τιμη.

01-09-2015

+

Εργασία 1-18722 Βάψιμο κουφώματα,παράθυρα ξύλινα και παντζούρια ξύλινα - Κηφισιά Αττικής

Εργοδότης: ελια

Ο κ.Μαντρέκας ανέλαβε να ανακαινίσει πατζούρια ξύλινα ,παλαιου τύπου (τρίψιμο,στοκάρισμα,βάψιμο). Τήρησε το χρονοδιάγραμμα και ηταν συνεπής στη συνεργασία μας,ευγενικός και αυτός και οι συνεργάτες του. Συστήνεται για παρόμοιες εργασίες, ανεπιφύλακτα.

09-08-2015

+

Εργασία 1-18723 τοποθέτηση γυψοσανίδας σε εσωτερικό χώρο - Κηφισιά Αττικής

Εργοδότης: ελια

Ο κ.Μαντρέκας είναι έμπειρος τεχνίτης και καλός επαγγελματίας. Ολοκλήρωσε την εργασία που ανέλαβε σε λιγότερο χρόνο από όσο είχε αρχικά ζητήσει. Η εργασία του προσεκτική. Επιπλέον ανέλαβε ,με δική του πρωτοβουλία και χωρίς να ζητήσει επιπλέον αμοιβή, διάφορα μερεμέτια στο χώρο (αντικατεστησε τμημα γυψοσανίδας στην οροφη,που ειχε φουσκώσει από υγρασία, κατασκεύασε μικρό εσωτερικό τοίχο απο γυψοσανίδα). Ευχάριστος και πολύ ευγενικός. Συνεπής στο ωράριο εργασίας του. Προσκόμισε παραστατικά αγοράς υλικών,
χωρίς να χρειαστεί να τα ζητήσω (είχε κόψει απόδειξη). Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

22-07-2015

+

Εργασία 1-18407 Βάψιμο βεράντας - Παπάγος

Εργοδότης: ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Aριστος επαγγελματίας, γρήγορος και καθαρός.στην δουλειά του. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα

19-06-2015

+

Εργασία 1-17606 Ανακαίνιση 2ου ορόφου κλιμακοστασίου - Κερατσίνι

Εργοδότης: Νάντια

Άψογος επαγγελματίας, φιλικός, ποιοτική δουλειά, εντός του συμφωνηθέντα χρόνου. Άφησε τον χώρο πεντακάθαρο. Θα δουλέψουμε ξανά μαζί, σύντομα. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

10-06-2015

+

Εργασία 1-18018 Βάψιμο καταστήματος - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Εργοδότης: Χριστινα

αψογος επαγγελματιας!στη ωρα του και στη τιμη που συμφωνησαμε

08-06-2015

+

Εργασία 1-16205 Βαφή πορτών οικίας - Αγία Βαρβάρα Αττικής

Εργοδότης: ΙΩΑΝΝΗΣ

αριστη εργασια και σε πολυ γρηγορο χρονικο διαστημα

27-11-2014

+

Εργασία 1-16198 Σκέπαστρο - Αγία Βαρβάρα Αττικής

Εργοδότης: ΙΩΑΝΝΗΣ

φιλικος επαγγελματιας, τιρησε τα συμφωνηθεντα,εκανε την εργασια στον χρονο που ειχαμε πει, με
καθαριοτητα χωρις τσαπατσουλια και εκανε πολυ καλη δουλεια, συντομα θα αναλαβει και δδευτερη εργασια
βαψιματος

31-10-2014

+

Εργασία 1-15559 Σοβάντισμα, βάψιμο, τοποθέτηση πλακάκια - Νέα Κυψέλη

Εργοδότης: Πλουμή

Η επιδιόρθωση στο σπίτι έγινε με άψογο επαγγελματισμό και σε πολύ σύντομο διάστημα. Η
συνεργασία μας ήταν άψογη.

15-10-2014

+

Εργασία 1-15898 Ολοκληρωτική ανακαίνιση ντουλάπας με πατάρι - Νίκαια

Εργοδότης: Αναστασία

Ο Μαριος ηταν αψογος επαγγελματιας, συνεργασμος, συζητήσιμος, οικονομικος και φερεγγυος.
Τηρησε ολα τα προσυμφωνηθεντα στο 100%. Ζητησαμε και κατι εξτρα και οχι μονο δεν το
αρνηθηκε, αλλα δε ζητησε και τπτ παραπανω! Σας τον προτεινουμε ανεπιφυλακτα!

04-10-2014

+

Εργασία 1-14884 Πλήρης ανακαίνιση μπάνιου - Νέα Σμύρνη

Εργοδότης: Ηλιάνα

Ο Μάριος και το συνεργείο του ήταν άψογοι σε όλα. Παρόλο που προέκυψαν αναπάντεχες
δυσκολίες και τους κουράσαμε παραπάνω απότι υπολογίζαμε όλα έγιναν όπως είχαμε
συμφωνήσει. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από από αυτό που περιμέναμε. Είμαστε απόλυτα
ευχαριστημένοι από τη δουλειά του ίδιου και των συνεργατών του, είναι επαγγελματίς, συνεπής,
γρήγορος, είναι φιλικότατος και πολύ ευγενικός. Ήδη τον έχουμε κλείσει και για άλλες δουλειές
μας.Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Ευχαριστούμε πολύ τον Μάριο και τους συνεργάτες του!

07-08-2014

-

Εργασία 1-8876 Ανακαίνιση-αλλαγή διαρρύθμισης studio 40 τμ- Γλυφάδα

Εργοδότης: Μάγια

Πολύ κακή εντύπωση σε επίπεδο επαγγελματισμού και συνεργασίας. Ανάμεσα σε παρά πολλα
λάθη παραθέτω τα σημαντικότερα.
-Προκάλεσε αναριθμητες ζημιές για τις οποίες δεν ανελαβε ευθυνη ή κοστος.
-Ζητησε επιπλέον 400 ευρώ για τα οποία φυσικά δεν προσκόμισε καμία απόδειξη (ουτε φυσικα
για τα αρχικα χρηματα).
-τα \"οικολογικά\" χρώματα ά ποιότητας ξεβαφουν σε καθε προσπαθεια καθαρισμου λεκεδων
στους τοίχους.
-Η τσιμεντοκονια στο μπανιο εχει παρουσιάσει 30 εστίες ρωγμων και, το πάτωμα λερωνεται και
ποτιζει λόγω κακής αδιαβροχοποιησης, το ντους έχει λάθος κλίση και τα νερά λιμναζουν έπειτα
απο καθε χρήση.
-διαρροή νερού στο ντους απο λάθος στη σιλικόνη.
Χαμηλό επίπεδο δεξιοτήτων, είναι δεδομένο πως θα επικαλεστεί γνώσεις τις οποίες δεν κατέχει
και θα κατηγορησει τους προμηθευτες για ελαττωματα υλικων και προιοντων. Δεν παραδέχεται
λάθη και δεν σημειώνει ώστε να ακολουθεί τις οδηγιες του ιδιοκτήτη. Στην αρχή της συνεργασίας
όλα παρουσιαζονται εύκολα και στην πορεία δεν ανταποκρίνεται.

28-07-2014

+

Εργασία 1-13262 Μερική ανακαίνιση διαμερίσματος 67 τ.μ. - Αγία Παρασκευή

Εργοδότης: Κυριάκος

Ο κύριος Μάριος είναι εξυπηρετικότατος. Τίμιος και σωστός στη δουλειά του, μας παρέδωσε ένα
διαμέρισμα το οποίο μετά την ανακαίνιση ήταν καλύτερο των προσδοκιών μας, στην καλύτερη τιμή από
όλες τις προσφορές που λάβαμε, με διαφορά. Θα τον συνιστούσαμε ανεπιφύλακτα και φυσικά, θα τον
προτιμήσουμε στο μέλλον.

20-06-2014

+

Εργασία 1-13467 Ανακατασκευή πέργκολας - Βριλήσσια

Εργοδότης: Γιωργος

Πολυ καλος επαγγελματιας , ειλικρινης, γρηγορος και εργατικος. Τελειωσε τη δουλεια στον
προγραματισμενο χρονο και αντιμετωπισε ολες τις δυσκολιες που παρουσιαστηκαν αποτελεσματικα.
Θα τον συνιστουσα ανεπιφυλακτα.

25-05-2014

+

Εργασία 1-7930 Ανακαίνιση οικίας 40 τμ - Παγκράτι

Εργοδότης: ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Υπέροχη δουλειά , στην ώρα της και άψογη συνεργασία.
Μπράβο

09-05-2014

+

Εργασία 1-11987 Επισκευή γυάλινων κάγκελων ταράτσας - Παλαιό Φάληρο

Εργοδότης: ΑΡΗΣ

Η δουλειά έγινε ακριβώς όπως είχε συμφωνηθεί από την αρχή χωρίς κανένα πρόβλημα.Πολύ
ευγενικός, γρήγορος και αποτελεσματικός ο κύριος Μάριος. Σίγουρα θα συνεργαστούμε και στο
μέλλον.

17-02-2014

-

Εργασία 1-11198 Τοποθέτηση εξωτερικής περίφραξης - Άνω Λιόσια

Εργοδότης: Κωνσταντίνος

Καλή τιμή. Άμεση ανταπόκριση και γρήγορη εξυπηρέτηση. Ωστόσο η δουλειά είχε κακοτεχνίες οι οποίες φάνηκαν σχεδόν άμεσα, με αποτέλεσμα η γκαραζόπορτα να πέσει από μια δυνατή ριπή αέρα. Στις επανειλημμένες προσπάθειες επικοινωνίας μαζί του δεν απάντησε ποτέ, και επομένως απευθυνθήκαμε σε άλλον επαγγελματία ο οποίος την επιδιόρθωσε και 6 χρόνια μετά δεν έχει ξαναπέσει ακόμα και με χειρότερους καιρούς. Απαράδεκτη συμπεριφορά από επαγγελματία.

14-01-2014

+

Εργασία 1-8904 Μερική ανακαίνιση οικίας - Χαλάνδρι

Εργοδότης: Αργυρώ

Όσο εντυπωσιακό είναι για πολλούς λόγους το \"τεχνίτες on line\" τόσο εντυπωσιακή είναι και η
ομάδα που βρίσκαμε απο το site.
Όσο χρονο συμφωνήσαμε τόσο κάνανε για να υλοποιήσουν το έργο. Ένα έργο αρκετά μεγάλο με
πολλές ειδικότητες και με προβλήματα στα υδραυλικά που δεν είχε απο καιρό βρεθεί το προβλημα
για να λυθεί. Μολονότι ένα έργο μετά απο ένα δυο χρόνια μπορείς να το αξιολογήσεις ξεκάθαρα, ο
κύριος Μαριος (μιλαμε για εναν τιμιο οικογενειαρχη) και η ομάδα του έκαναν το καλύτερο δυνατό
που μπορούσε να γίνει. Διαρροή υδραυλικη τελικά στην αποχέτευση, σε δυο μπανια οπότε νεα
εγκατάσταση, πλακάκια, εσωτερικές πόρτες, βαψιματα, με εντυπωσιακη σχολαστικοτητα στην
προεργασία. Έγινε επισκευή στις μπαλκονοπορτες, τσιμεντοκονια για την προετοιμασία
πατωματος και αποξηλωση παλιάς ντουλαπας. Η σχέση τιμής και ποιότητας εργασίας ήταν τίμια
και θα χαρούμε να ξανα συνεργαστούμε στο μέλλον.

27-09-2013

+

Εργασία 1-7875 Υδραυλικές εργασίες - Π.Φάληρο

Εργοδότης: ΑΛΚΗΣ

Ο κ. Μάριος ειναι εξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ καλός στην δουλιά του. Γνωρίζει πολύ καλά
πολλές οικοδομικές εργασίες και τις τελειώνει στον χρόνο που συμφώνησε και σε λογικό κόστος. Του
ανέθεσα όχι μόνο τις υδραυλικές εργασίες αλλά και την όλη ανακαίνηση του μπάνιου και κουζίνας,
τρίψιμό των ξύλινων πατωμάτων καθώς και τρίψιμο όλων των μαρμάρινων επιφανειών μεσα και έξω στο
σπίτι και γενικό βάψιμο εσωτερικά και εξωτερικά. Αξιόλος Συνεπής και Καλός Ανθρωπος, να τον
προτιμήσετε εάν θέλετε να τελειώσει η δουλιά σας γρήγορα σωστά και σε λογικό κόστος.

04-09-2013

+

Εργασία 1-7874 Βάψιμο διαμερίσματος 81 τμ - Π. Φαληρο

Εργοδότης: ΑΛΚΗΣ

Ο κ. Μάριος ειναι εξαιρετικός επαγγελματίας και πολύ καλός στην δουλιά του. Γνωρίζει πολύ καλά
πολλές οικοδομικές εργασίες και τις τελειώνει στον χρόνο που συμφώνησε και σε λογικό κόστος. Του
ανέθεσα όχι μόνο το βάψιμο όλο του διαμερίσματος αλλά και την όλη ανακαίνηση του μπάνιου και
κουζίνας, τρίψιμό των ξύλινων πατωμάτων καθώς και τρίψιμο όλων των μαρμάρινων επιφανειών μεσα και
έξω στο σπίτι. Αξιόλος Συνεπής και Καλός Ανθρωπος, να τον προτιμήσετε εάν θέλετε να τελειώσει η
δουλιά σας γρήγορα σωστά και σε λογικό κόστος.

04-09-2013

+

Εργασία 1-8043 Αντικατάσταση Ελενίτ με πάνελ πολυουρεθάνης σε κλιμακοστάσιο ταράτσας - Περιστέρι

Εργοδότης: ΤΣΟΚΑΣ

Ο μαριος μου εδωσε την πιο χαμηλη τιμη για και αυτο ηταν πολυ καθοριστικο για να αναλαβει το
εργο. Η εργασια ολοκληρωθηκε στην ωρα της με συνεπεια και συμφωνα με οτι ειχε συμφωνηθει
απο την αρχη. Ειναι φιλικος και συνεργασιμος

12-06-2013

+

Εργασία 1-7743 Αντικατάσταση κουφωμάτων αλουμινίου - Γλυφαδα

Εργοδότης: Κυριακη

Ο κ Μανδρέκας εκτέλεσε την συγκεκριμένη εργασία που του ανέθεσα με συνέπεια,
επαγγελματισμό, εντός χρονοδιαγράμματος και με τον καλύτερο τρόπο. Έδωσε άμεσα λύσεις
σε όποιο προβλημα παρουσιάστηκε και κάλυψε χωρίς να του το ζητήσω και μικροεπισκευές
άσχετες με την εργασία που του είχε ανατεθεί.Θα συνεργαστούμε σίγουρα πολλες φορές στο
μέλλον εφόσον είναι σε θέση να καλύψει κάθε είδους εργασία σε ενα κτίριο. Ήδη του έχω
αναθέσει άλλες δύο εργασίες. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

09-06-2013

+

Εργασία 1-7707 Αντικατάσταση κουφωμάτων παλιών - Κολωνός

Εργοδότης: ΣΩΤΗΡΗΣ

Ο κύριος Μαντρεκασ Μαριοσ είναι πολύ ευγενικός , και με ενημέρωνε για την πορεία των εργασιών από
την αρχή. Μου είπε το χρονοδιάγραμμα των εργασιών που θα ακολουθούσε για τη δουλειά (από την
παραγγελία ως την τοποθέτηση-ολοκλήρωση) και ήταν συνεπέστατος. Το έργο περιελάμβανε αντικατάσταση 3
πατζουριών, τελικά του ανέθεσα την αντικατάσταση συνολικά όλων των κουφωμάτων (παράθυρα-πατζούρια),
καθώς η προσφορά του ήταν πολύ καλή. Ό,τι συμφωνήσαμε το πραγματοποίησε (αγορά, τοποθέτηση,
αποκομιδή παλιών κουφωμάτων), ενώ η δουλειά του ήταν πολύ προσεκτική και χωρίς να χρειάζεται πολλά
μερεμέτια μετά την τοποθέτηση των νέων κουφωμάτων. Εμεινα πολύ ευχαριστημένοσ και του ανέθεσα και
άλλη δουλειά. Είμαι σίγουροσ πως και στο μέλλον θα ξανασυνεργαστούμε.

05-06-2013

+

Εργασία 1-6428 Αγορά και τοποθέτηση PANEL οροφής 40τμ - ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Εργοδότης: Στρατος

πολύ καλος τον προτινο ανεπιφιλακτα

14-05-2013

+

Εργασία 1-7607 Αλλαγή παλαιών μπαλκονοπορτών με νέα λευκά αλουμίνια - Ηλιούπολη

Εργοδότης: Νικος

Η συνεργασία με τον κ. Μαριο ήταν ΑΡΙΣΤΗ.
Εδειξε ενδιαφέρον για την ανατεθεισα εργασία και παρά το γεγονός ότι ήταν Μεγάλη Εβδομάδα εντός δυο
ημερών ειχε περατωσει την εργασία.
Άψογος επαγγελματίας και μας ενημερωνε συνεχως για την οποιαδηποτε εξελιξη.
Να σημειωσω οτι μετα το περας της εργασιας ο χώρος ήταν καθαροτατος σαν να μην ειχε περσει συνεργειο.
Σας συστήνω ανεπιφυλακτα την οποιαδηποτε συνεργασία μαζί του.

14-05-2013

+

Εργασία 1-7368 Τοποθέτηση προστατευτικού κάγκελου για παιδιά - Πετρούπολη

Εργοδότης: ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Με τον κο Μάριο είχαμε άριστη συνεργασία, γνωρίζει επακριβώς τι μπορεί να κάνει (ακόμα και
όταν του ζήτησα και κάτι άλλο με παρέπεμψε σε άλλον επαγγελματία). Έχουμε μείνει αρκετά
ευχαριστημένοι. Δεν γνωρίζω εάν ήταν από τους πιο οικονομικούς τεχνίτες που θα
μπορούσαμε να βρούμε αλλά σίγουρα η τιμή που μας έδωσε ήταν αρκετά καλή.

22-04-2013

+

Εργασία 1-6817 Κατασκευή σιδερένιας πόρτας οικοπέδου - Γλυφάδα

Εργοδότης: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Συνεπεστατος, προθυμος, φιλικος, εξαιρετικος τεχνιτης και ανθρωπος. Σιγουρα θα ξανασυνεργαστουμε!
Ραπτοπουλος Κωστας- Πολιτικος Μηχανικος

06-04-2013

+

Εργασία 1-6628 Αλλαγή λεκάνης WC - Αθήνα

Εργοδότης: Νίκος

Εξαιρετική δουλειά, συνεπής και πολύ λογική τιμή! Τον ευχαριστώ και ελπίζω να ξανασυνεργαστούμε.

11-02-2013

+

Εργασία 1-6408 Ανακαίνιση μπάνιου 4τμ. - Αγία Παρασκευή

Εργοδότης: ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Πολύ καλή δουλειά. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.

28-01-2013

+

Εργασία 1-2100 Επένδυση 2 κολώνων με πέτρα - Μελίσσια

Εργοδότης: Nikos

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ Η ΕΡΓΑΣΙΑ

27-01-2013

+

Εργασία 1-6405 Τοποθέτηση laminate σε επιφάνεια 5τμ - Αθήνα

Εργοδότης: Κώστας

Πολύ καλός μάστορας.
Η δουλειά έγινε όπως την ήθελα.
Θα τον ξαναπροσλάβω και για άλλες δουλειές.

15-01-2013

+

Εργασία 1-5227 Επένδυση οροφής με γυψοσανίδα - Αιγάλεω

Εργοδότης: ΜΑΝΩΛΗΣ

O κ. Μάριος έκανε άψογη δουλεία. Ήταν γρήγορος, τυπικός και έδωσε την
καλύτερη τιμή με μεγάλη διαφορά. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

28-10-2012

+

Εργασία 1-5341 Εργασίες διαμόρφωσης χώρων σε οικία 50τμ-Νίκαια

Εργοδότης: ΦΩΤΕΙΝΗ

Ο κυριος Μαριος εκανε εξαιρετικη δουλεια. Η ποιοτητα της εργασιας του ηταν παρα πολυ καλη και καθαρη. Ειδικα στο θεμα της καθαριοτητας μου εκανε μεγαλη εντυπωση. Δουλευε καθε μερα και Κυριακη ασταματητα για να τελειωσει στο χρονο του. Εβαλε παροχη νερου, αποχετευση για το πλυντηριο, εβαψε την κεντρικη πορτα και επισκευασε το σιφονι στο μπανιο εξτρα χωρις χρεωση. Τον συνιστω ανεπιφυλακτα!

27-10-2012

+

Εργασία 1-5349 Τοποθέτηση πλακιδίων κουζίνας - Αθήνα

Εργοδότης: Γιάννης

Άψογος ο κύριος Μάριος. Συνεπέστατος, φιλικός και συνεννοήσιμος.

Στην τοποθέτηση των πλακιδίων απλά καλλιτέχνης.
Θα τον πρότεινα γενικώς γιατί απ\' ότι φαίνεται έχει γενικότερη εμπειρία στις κατασκευές.

28-09-2012

+

Εργασία 1-5177 Τοπική επισκευή- σοβάτισμα οροφής - Νίκαια

Εργοδότης: ΚΑΤΕΡΙΝΑ

αμεση εξυπηρετηση κ πολυ καλη εργασια κ κυριως καθαρη!!!!!

21-09-2012

+

Εργασία 1-5103 Αντικατάσταση υαλότουβλων σε παράθυρο -Νίκαια Αττικής

Εργοδότης: ΓΙΩΡΓΟΣ

Ο κύριος Μαντρέκας είναι ένας συνεπέστατος επαγγελματίας και το αποτέλεσμα της εργασίας που  ανέλαβε, άριστο.

15-09-2012

+

Εργασία 1-5042 Επισκευή σε σιδερένια κάγκελα 3 μπαλκονιών -Ν. Φιλαδέλφεια

Εργοδότης: ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ

O κ. Μάριος έκανε άψογη δουλεία. Ήταν γρήγορος, τυπικός και έδωσε την καλύτερη τιμή με μεγάλη διαφορά. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα.

13-09-2012

+

Εργασία 1-3151 Τοποθέτηση γυψοσανίδας 14τμ. - Άνω Γλυφάδα

Εργοδότης: Δήμος


Έμεινα πολύ ευχαριστημένος
από τον κο Μαντρέκα, άψογος επαγγελματίας. Τον προτείνω.


31-08-2012

+

Εργασία 1-4821 Αντικατάσταση νέας Κεραμοσκεπής 120τμ-Κερατέα

Εργοδότης: ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο κύριος Μαντρέκας εργάστηκε στην κατασκευή της σκεπής μου με απόλυτα επαγγελματικό και αποδοτικό  τρόπο. Η εργασία του απεδείχθη προσεγμένη, καθαρή, λεπτομερής, χωρίς σπατάλες υλικού και χρόνου και εξαιρετικά αποτελεσματική. Ως άτομο, ο κ. Μαντρέκας είναι συζητήσιμος, συνεργάσιμος και φιλότιμος. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την εργασία και συνεργασία του.

26-08-2012

+

Εργασία 1-4150 Τοποθέτηση Φράχτη -Νέα Μάκρη

Εργοδότης: Μαρία

O κος Μαντρέκας ολοκλήρωσε με επιτυχία την εργασία τοποθέτησης φράχτη. Το τελικό ποσό έφτασε τα 400 ευρώ (φράχτης + τοποθέτηση) χωρίς ΦΠΑ.

30-07-2012

+

Εργασία 1-2765 Αποπεράτωση ημιώροφου διαμερίσματος 31 τ.μ- Κορυδαλός

Εργοδότης: ΛΙΝΑ


Είμαι αρκετά
ευχαριστημένη με την δουλειά του κ. Μάριου, αφού είδα ότι ολοκλήρωσε το έργο
που ανέλαβε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συζητήσιμος,
πολύ καλός επαγγελματίας και άνθρωπος
. Οικονομικός και επιπλέον ανέλαβε
εργασίες εκτός της αρχικής προσφοράς για δική μου εξυπηρέτηση. Ο κ. Μάριος και
το άψογο συνεργείο του, δίνει με ευχαρίστηση λύσεις σε ότι επιπλέον προκύψει
κατά την εκπόνηση της εργασίας. Δίνει την άποψη του στον πελάτη δίνοντας βάση
στο συμφέρον (ποιοτικό – οικονομικό) του πελάτη και δεν κοιτάζει το δικό του
συμφέρον, όπως κάνουν άλλοι στις μέρες μας. Θα χαρώ να συνεργαστώ ξανά μαζί με
τον κ. Μάριο. Τον συνιστώ  -κι εγώ με την
σειρά μου- ανεπιφύλακτα. Υπήρξε μια καθυστέρηση της αξιολόγησης μου λόγω τεχνικού
προβλήματος του
site.


17-07-2012

+

Εργασία 1-3908 Εξωτερικό βάψιμο 2όροφης μονοκατοικίας - Χαλάνδρι

Εργοδότης: Βασίλης

Τη δουλεά ανέλαβε αρχικά ο κος Τουλούπης Σπύρος. Μετά από 20ήμερη αναμονή και 4 μέρες πριν την έναρξη των εργασιών, με ενημέρωσε ότι πήρε μία \"μεγάλη\" δουλειά και δεν μπορούσε να έρθει αλλά θα μου έστελνε κάποιον άλλον... Έτσι ζήτησα από τον κο Μαντρέκα Μάριο να αναλάβει το έργο, το οποίο και τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. 

12-07-2012

+

Εργασία 1-4056 Συντήρηση κεραμοσκεπής - Κ.Χαλάνδρι

Εργοδότης: ΣΠΥΡΟΣ

ΚΑΛΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

22-06-2012

+

Εργασία 1-3318 Κατασκευή πέργκολας ταράστας 30τμ - Αγ. Δημήτριος

Εργοδότης: ΣΤΕΛΙΟΣ

Δεν ξέρω που να αρχίσω και που να τελειώσω.

Ας αρχίσω λοιπόν,

α) Ο κος Μαντρέκας κατέχει και γνωρίζει πολύ καλά αυτό το οποίο κάνει.Έχει
άποψη,γνώμη δεν διστάζει να την εκφέρει και να την υποστηρίξει!

β) Πολύ καλός, ευγενικός και σωστος επαγγελματίας,τήρησε την συμφωνία μας
στο ακέραιο και πάνω απο όλα είναι συζητήσιμος!

γ) Επιπλέον του έργου της ανάθεσης/προσφοράς,του ανέθεσα και την κατασκευή,τοποθέτηση και βαφή μίας μεταλλικής σκάλας,μαζί με την περίφραξη με κάγκελα του δώματος.

Πρέπει να ομολογήσω ότι τα έφτιαξε με τον καλύτερο δυνατό
τρόπο.

31-05-2012

+

Εργασία 1-2513 Ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες στα πλαίσια ανακαίνησης - Κερατσίνι

Εργοδότης: ΠΟΛΑ

ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΝΤΡΕΚΑ.   ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΠΑΡΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. 
ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ.
ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΕ ΟΣΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑ.  ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

30-05-2012

+

Εργασία 1-2271 Προσφορά τεχνίτη για Αντικατάσταση πυρότουβλων σε τζάκι-Παπάγος

Εργοδότης: ΝΙΚΟΣ


Απόλυτα
ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Θα χρησιμοποιήσω με ευχαρίστηση τον κ Μάριο
ξανά.\" 

13-05-2012

+

Εργασία 1-2728 Αντικατάσταση παλαιών κουφωμάτων με pvc ή αλουμίνιου -Ν. Ψυχικό

Εργοδότης: ΓεώργιοςΤο ήθος και η
συνέπεια του Μάριου ήταν υποδειγματικά.Η ποιότητα
των εργασιών σε συνδυασμό με το κόστος μοναδική.Καθ όλη τη
διάρκεια των εργασιών, υπήρχε οργάνωση και τάξη.

Εκτελέστηκαν όλες οι συμφωνηθείσες εργασίες και επιπλέον, με πρωτοβουλία του Μάριου προς όφελός μου, εντός του χρονοδιαγράμματος που είχε τεθεί από την αρχή προς της ενάρξεως.Τον συνιστώ
ανεπιφύλακτα.

 Γεώργιος - Ελληνορώσων20-04-2012

+

Εργασία 1-2750 Εργασίες τοποθέτησης πλακιδίων αυλής 45 τμ -Σαρωνίδα

Εργοδότης: ΓΙΩΡΓΟΣ

πόλλη καλή δουλειά τηρήθηκε το χρονοδιάγραμμα k το κοστολόγιο . σίγουρα θα ξανασυνεργαστώ με τον ίδιο τεχνίτη

28-03-2012

+

Εργασία 1-2749 Ολική ανακαίνιση μπάνιου 6 τμ -Σαρωνίδα

Εργοδότης: ΓΙΩΡΓΟΣ

Τον κ. Μαριο τον συστηνω ανεπιφυλακτα,εξαιρετικος μαστορας,συνεπης,οικονομικος και με επιμονη στη λεπτομερεια ,επίσης έδωσε και
κάποιες  χρήσιμες συμβουλές

05-03-2012

+

Εργασία 1-2345 Αντικατάσταση σκεπής 100-110 τμ .-Κορωπί

Εργοδότης: ΤΣΑΠ

Ο ΤΕΧΝΙΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΙ.Πολύ καλός, συνεπής και ειλικρινής επαγγελματίας,.εκτος της σκεπης μου παραλληλα κατασκεύασε από το μηδέν 2 νέα δωμάτια με γκρεμίσματα τοίχων k πλήρη κατασκευή τοίχων ,ηλεκτρικών ,υδραυλικών ,πλακάκια k αλουμίνιαΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ

04-02-2012

+

22-12-2011

+

20-12-2011