Εγγραφή ως επαγγελματίας

Είσαι εργάτης, επαγγελματίας τεχνίτης ή συνεργείο ανακαινίσεων;

Θέλεις να μιλάς με νέους πελάτες σε όλη την Ελλάδα;

Πως το πετυχαίνουμε;

Η καλύτερη ομάδα επαγγελματιών

Στην TexnitesOnline.gr έχουμε τους καλύτερους ανθρώπους σε εθνικό επίπεδο πανελλαδικά, που ειδικεύονται στις οικοδομικές εργασίες. Αν είσαι υπεύθυνος και τίμιος μάστορας, βασιζόμαστε σε εσένα για να αναλάβεις της εργασίες που ψάχνουν οι πελάτες. Όλα τα μέλη μας είναι ανεξάρτητες επιχειρήσεις και θα πρέπει να συμμορφώνονται με τα πρότυπα ποιότητας που καθορίζονται από την ιστοσελίδα μας. Η TexnitesOnline.gr είναι ένας διαφανής ιστότοπος που προωθεί την καλή δουλειά στη σωστή τιμή.

Κέρδισε καλά σχόλια

Η αποστολή μας είναι να παρέχουμε στον πελάτη προσφορές, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων τεχνιτών που θα μπορούσαν να κάνουν τη δουλειά. Ως συνεργαζόμενος μέλος της TexnitesOnline.gr, έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις πολλά έργα. Όταν ολοκληρώσεις μια δουλειά, θα βαθμολογηθείς από τον πελάτη σου. Τα καλά σχόλια θα σε βοηθήσουν να πάρεις περισσότερα έργα.

Η εγγύηση μας

Στην TexnitesOnline.gr πέρνουν μέρος μόνο πραγματικοί τεχνίτες, γι'αυτό και σε παροτρύνουμε να πιστοποιηθείς ως επαγγελματίας τεχνίτης. Πάνω από 5.000 εγγεγραμμένα μέλη, μας επισκέπτονται καθημερινά και η TexnitesOnline.gr διαχείριζεται τα αιτήματα τους για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Είμαστε πάντα δίπλα σου

Στα γραφεία μας έχουμε επαγγελματίες όπως εσύ, πρόθυμοι να σε βοηθήσουν σε όλες τις ερωτήσεις σου. Θα σε βοηθήσουν μέσω τηλεφώνου ή email, έχεις να κάνεις με πραγματικούς άνθρώπους στην άλλη πλευρά.

Βρές τα έργα που θέλεις!

Δημοσιεύουμε κάθε μέρα δεκάδες νέα έργα κοντά στην περιοχή σου. Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να τα αναλάβεις; Πολλοί από τους ανταγωνιστές σου βρίσκουν ήδη τις νέες δημοσιευμένες εργασίες και κλείνουν ραντεβού με πελάτες. Μη μένεις απ' έξω. Μάθε νέους τρόπους για να βρίσκεις πελάτες θα βελτιώσεις το επάγγελμα σου και θα αυξήσεις τα κέρδη σου.

Φόρμα εγγραφής τεχνίτη

Συμπλήρωσε την φόρμα εγγραφής λάβε κωδικούς πρόσβασης και ξεκίνα να μιλάς με νέους πελάτες άμεσα.

Όνομα
x
Πρέπει να συμπληρώσεις όνομα
Επίθετο
x
Πρέπει να συμπληρώσεις επίθετο
To email σου
x
Πρέπει να συμπληρώσεις σωστά τo email σου
Πόλη - περιοχή
x
Πρέπει να επιλέξεις την περιοχή
Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό)
x
Πρέπει να συμπληρώσεις σωστά το κινητό
Για τυχόν απορίες σχετικά με την περιγραφή εργασίας.
Ειδικότητα - κατηγορία
Πρέπει να επιλέξεις κατηγορία
Λίγα λόγια για εσάς
0 / 2000
Θέλω να συμμετέχω ως
Ασκείς το επάγγελμα σου;
Πόσο καιρό ασκείς το επάγγελμα;
Έχεις δελτίο παροχής υπηρεσιών (μπλοκάκι);
  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg