Τέντες με βραχίονες

Τέντες/Συστήματα σκίασης Επισκευή big

Οι τέντες με βραχίονες αποτελούν τη δημοφιλέστερη επιλογή τέντας. Τοποθετούνται σε κάθε χώρο συνδυάζοντας ποιότητα, τιμή και αισθητική.

Η τέντα με σπαστούς βραχίονες είναι η ιδανική λύση για την προστασία από τις καιρικές συνθήκες αφού ανοιγοκλείνει πανεύκολα ανάλογα με τον καιρό. Παράλληλα χαρίζει υψηλή αισθητική και ευκολία καθώς προσαρμόζεται στο ύψος που θέλουμε. Πρόκειται για μια αρκετά προσιτή επιλογή στην τιμή.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα είναι η αντοχή της στο χρόνο και πως έχει τη δυνατότητα να μαζεύει εύκολα και έτσι να μη χάνεται η θέα από το μπαλκόνι.

Οι βραχίονες είναι πτυσσόμενοι, πάρα πολύ εύχρηστοι και συνδυάζονται υπέροχα με όλα τα είδη τεντόπανων.

tenta_me_vraxiones

Οι τέντες με βραχίονες τοποθετούνται σε κάθε μπαλκόνι

Η τοποθέτηση τέντας με βραχίωνες μπορεί να πραγματοποιηθεί σε κάθε είδους μπαλκόνι, βεράντα ή αυλές και αίθριους χώρους. Επίσης είναι κατάλληλη και για επαγγελματικούς χώρους χάρη στην ευκολία χρήσης και την προσαρμοστικότητα της.

Οι τέντες με βραχίονες κατασκευάζονται από αλουμίνιο ενώ στο εσωτερικό τους περιλαμβάνουν συρματόσκοινο για να δημιουργείται η κίνηση στα μπράτσα της τέντας κατά το έλεγχο.

Η τέντα με σπαστούς βραχίονες βάφεται με ηλεκτροστατικές βαφές για μεγάλη αντοχή στο χρόνο και υψηλής αισθητικής design. Ο τύπος των βραχιόνων (μπράτσα) μπορεί να είναι ενισχυμένοι ή βαρέως τύπου.

Οι τέντες με βραχίονες τοποθετούνται εύκολα

Η τοποθέτηση της συγκεκριμένης τέντας γίνεται αρκετά εύκολα και γρήγορα από εξειδικευμένους επαγγελματίες τεντάδες. Η τέντα με σπαστούς βραχίονες στερεώνεται στο ταβάνι ή και στον τοίχο με βάσεις κατασκευασμένες από αλουμίνιο.

Πρόκειται για μια από τις σταθερότερες κατασκευές στα συστήματα σκίασης που προσφέρει μεγάλη ασφάλεια σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες.

Λειτουργεί με τον κλασικό χειροκίνητο μηχανισμό ή και με ηλεκτρικά μοτέρ με διακόπτη ή τηλεχειριστήριο για μεγαλύτερη άνεση.

Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή στη σχέση τιμής και ποιότητας προσδίδοντας πρεστίζ στην εξωτερική εικόνα του χώρου.


  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg