Συναγερμός σπιτιού, κάμερες

Συστήματα ασφαλείας Κάμερες big

Ο συναγερμός σπιτιού και οι κάμερες ασφαλείας είναι από τις δημοφιλέστερες επιλογές στα συστήματα ασφαλείας για την προστασία κάθε χώρου.

Η εγκληματικότητα και οι διαρρήξεις στις μέρες μας κινούνται σε ανησυχητικά επίπεδα τόσο στις μεγάλες πόλεις, όσο και στην επαρχία. Η τοποθέτηση συναγερμού είναι μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές.

Συναγερμός σπιτιού

Η τεχνολογία στα συστήματα συναγερμού συνεχώς εξελίσσεται και στην αγορά μπορείτε να βρείτε μοντέλα που σας δίνουν την δυνατότητα να διαχειρίζεστε πλήρως τον συναγερμό σας από το κινητό σας τηλέφωνο.

Γενικά τα συστήματα συναγερμού είναι δύο τύπων. Οι ενσύρματοι που χρειάζονται καλωδίωση και οι ασύρματοι που δεν απαιτούν χρήση καλωδίων.

Ενσύρματοι συναγερμοί

Οι ενσύρματοι συναγερμοί έχουν ως βασικό πλεονέκτημα την αξιοπιστία. Περιλαμβάνουν αισθητήρες σε πόρτες και παράθυρα που συνδέονται με το κεντρικό σύστημα συναγερμού.

Για περισσότερη ασφάλεια μπορούν να συμπεριλάβουν κάμερες και αισθητήρες κίνησης. Για τη σωστή θωράκιση και τη μη ορατότητα τους, θα πρέπει ο συναγερμός σπιτιού να γίνει από έμπειρο και αξιόπιστο συνεργείο.

Πλεονεκτήματα ενσύρματων συναγερμών
Μειονεκτήματα ενσύρματων συναγερμών
sinagermos_spitiou
Ασύρματοι συναγερμοί

Από την άλλη οι ασύρματοι συναγερμοί λειτουργούν με ραδιοσυχνότητες. Διαθέτουν επίσης αισθητήρες και κάμερες ενώ οι μπαταρίες τους έχουν διάρκεια ζωής, υπό φυσιολογικές συνθήκες, περίπου 2 με 3 χρόνια.

Η ακτινοβολία που εκπέμπουν είναι πλήρως συμμορφωμένη με τους κανόνες που έχει θεσπίσει η Ε.Ε.

Πλεονεκτήματα ασύρματων συναγερμών

Στα μειονεκτήματα των ασύρματων συναγερμών είναι το κόστος των εξαρτημάτων

Κάμερες ασφαλείας

Οι κάμερες ασφαλείας αποτελούν πλέον ένα τεράστιο όπλο για την ασφάλεια μιας κατοικίας ή ενός καταστήματος.

Έχουν συντελέσει σημαντικά στη μείωση της εγκληματικότητας καθώς ο κακοποιός διστάζει να δράσει υπό τον φόβο της αποκάλυψης.

Κάμερες CCTV (Closed Circuit TV)

Η χρήση CCTV μας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχουμε αποτελεσματικά το χώρο μας είτε βρισκόμαστε εκεί είτε όχι, αλλά και να καταγράφουμε αρχείο προηγούμενων ημερών.

Οι CCTV κατέχουν το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και είναι πολύ δημοφιλής σε σπίτια, γραφεία, εξωτερικούς χώρους, καταστήματα κλπ.

Πλεονεκτήματα

Το μειονέκτημα των CCTV είναι πως είναι αναλογικές και κατά συνέπεια έχουν κάποια απώλεια σήματος και ποιότητας σύγκριση με τις IP.

Κάμερες IP

Οι κάμερες IP διαθέτουν έναν «έξυπνο» επεξεργαστή που τους δίνει τη δυνατότητα να διαχειρίζονται από μόνες τους τις ύποπτες κινήσεις που καταγράφουν και να μας ενημερώνουν αυτόματα.

Έχουν ψηφιακή λειτουργία και εξασφαλίζουν την απόλυτα σωστή μετάδοση σήματος από οποιαδήποτε απόσταση. Έχουν επίσης:


  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg