Τι σίτα να επιλέξω;

τοποθέτηση σιτών

Η τοποθέτηση σίτας αποτρέπει την είσοδο κουνουπιών και εντόμων. Οι σίτες μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα κουφώματα όπως μπαλκονόπορτες, παράθυρα και πόρτες. Όλα τα είδη και τα πλεονεκτήματα.

Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες η τοποθέτηση σήτας είναι απαραίτητη καθώς είναι ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσουμε κουνούπια, ζωύφια και ενοχλητικά έντομα που κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο χώρο μας.

Μπορούν να τοποθετηθούν σε όλα τα κουφώματα, μπαλκονόπορτες, παράθυρα και πόρτες. Υπάρχουν αρκετές επιλογές ανάλογα τις ανάγκες που έχουμε και τη λειτουργικότητα που θέλουμε.

Τι σίτες να επιλέξω;

Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε πολλές επιλογές όπως:

topothetisi_sitas
Τοποθέτηση ανοιγόμενης σίτας

Οι ανοιγόμενες τοποθετούνται κυρίως σε εξώπορτες, πόρτες κουζίνας και κουφώματα μεγάλης χρήσης. Το άνοιγμα τους έχει πάντα την αντίθετη κατεύθυνση από αυτό της πόρτας. Έχουν εξαιρετικά εύκολο χειρισμό και μεγάλη διάρκεια ζωής. Κατασκευάζονται συνήθως από προφίλ αλουμινίου.

Τοποθέτηση σίτας πλισέ

Οι πλισέ λειτουργούν με στο σύστημα «ακορντεόν». Έχουν οριζόντια κίνηση καθώς το πανί αναδιπλώνεται μέσα στο προφίλ. Τοποθετούνται κυρίως σε μονόφυλλες και δίφυλλες μπαλκονόπορτες ενώ έχουν εύκολο χειρισμό. Πρόκειται για αρκετά ποιοτικές με ιδιαίτερη αισθητική. Η μη ύπαρξη μηχανισμού ελατηρίου μας προσφέρει το πλεονέκτημα να την συγκρατούμε σε όποιο σημείο θέλουμε. Οι περισσότερες σίτες κατασκευάζονται από προφίλ αλουμινίου

Τοποθέτηση κάθετης σίτας

Τις κάθετες σίτες μπορούμε να τις βρούμε με σχοινί ή μηχανισμό επαναφοράς με ελατήριο ενώ ασφαλίζουν με γάντζους στοκάθετες σίτες κάτω μέρος. Λειτουργούν με κάθετη κίνηση και τοποθετούνται κατά κύριο λόγο σε παράθυρα και πόρτες. Καταπολεμούν ιδιαίτερα αποτελεσματικά την είσοδο κουνουπιών και άλλων εντόμων στο χώρο μας.

Τοποθέτηση οριζόντιας σίτας

Οι σίτες οριζόντιας κίνησης είναι από τις πιο οικονομικές επιλογές για τις σίτες οριζόντιας κίνησηςμπαλκονόπορτες του σπιτιού μας με υψηλή αντοχή στο χρόνο και λειτουργικότητα. Καλύπτουν αρκετά μεγάλα ανοίγματα με μονόφυλλο ή δίφυλλο ρολό. Διαθέτουν επίσης μηχανισμό με ελατήριο επαναφοράς και πόμολο για μεγαλύτερη ευκολία.

Τοποθέτηση συρόμενης σίτας

Οι συρόμενες είναι σταθερού πλαισίου πολύ εύκολης λειτουργίας. Θεωρείται ιδανική λύση για μεγάλα ανοίγματα όπως οι κλασσικές συρόμενες μπαλκονόπορτες. Κινούνται επάνω σε οδηγό κύλισης (σιδηρόδρομος) είτε εξωτερικά είτε εσωτερικά.

Ηλεκτρικές σίτες

Οι ηλεκτρικές σίτες είναι ότι πιο μοντέρνο κυκλοφορεί με εξαιρετικό design. Κινούνται με ηλεκτρικό κινητήρα με κάθετη κίνηση. Μπορούν να καλύψουν μεγάλες διαστάσεις και ανοίγματα. Εκτός από την εντυπωσιακή κίνηση και τη μεγάλη αίσθηση πολυτέλειας, είναι ανθεκτικότατες στους δυνατούς ανέμους και τις καιρικές συνθήκες.

Τοποθέτηση σταθερής σίτας

Οι σταθερές είναι οι οικονομικότερες. Η τοποθέτηση τους συνηθίζεται σε φεγγίτες και μικρά παράθυρα που δεν χρησιμοποιούμε πολύ αλλά και παράθυρα κουζίνας ή μπάνιου. Μειονέκτημα τους η περιορισμένη ορατότητα λόγω της πυκνότητας τους.


  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg