Υδραυλικές εργασίες και βλάβες

Υδραυλικές εργασίες

Τα παλιά υδραυλικά στο σπίτι δημιουργούν συχνά προβλήματα όπως διαρροές, πλημμύρες και υγρασίες. Η επισκευή τους είναι άμεση προτεραιότητα.

Ακόμη και η προσπάθεια να επιδιορθώσετε τις επισκευές των υδραυλικών σας μόνοι σας χωρίς την κατάλληλη γνώση μπορεί να προκαλέσει τεράστια προβλήματα στα υδραυλικά του σπιτιού.

Οι επισκευές υδραυλικών εγκαταστάσεων απαιτούν ένα επίπεδο δεξιοτήτων που ο μέσος ιδιοκτήτης σπιτιού δεν διαθέτει. Οι αδειούχοι υδραυλικοίείναι εξοπλισμένοι με τα κατάλληλα εργαλεία και εξοπλισμό για να κάνουν τη δουλειά και να παρέχουν ποιοτική εργασία. Η επιλογή ενός επαγγελματία υδραυλικού για τη δουλειά δεν είναι απλώς πιο αποτελεσματική, αλλά και ασφαλέστερη για όλους

Οι πιο συχνές βλάβες υδραυλικών και αποχέτευσης.

idravlika

Η υδραυλική εγκατάσταση στην ανακαίνιση

Τα σημαντικότερα σημεία μιας ανακαίνισης είναι οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, τα υδραυλικά και η αποχέτευση. Αυτό οφείλεται στο ότι περισσότερα σπίτια που χρειάζονται ανακαίνιση είναι εικοσαετίας και άνω. Μια ριζική ανακαίνιση αυτών σε βάθος χρόνου είναι η οικονομικότερη λύση.

Οι παλαιές σωληνώσεις θα πρέπει να αντικατασταθούν με νέου τύπου, μεγάλης διάρκειας ζωής και μεγάλες αντοχές.

Ο πίνακας υδροληψίας βάζει τέλος στις διαρροές

Ο πλέον σύγχρονος τρόπος όσο αναφορά τα υδραυλικά είναι ο κεντρικός πίνακας υδροληψίας. Τοποθετείται εσωτερικά σε ένα τοίχο του μπάνιου και είναι το κεντρικό σημείο που ουσιαστικά ελέγχει τη παροχή νερού προς κάθε κατεύθυνση με ξεχωριστό διακόπτη (πλυντήριο, βρύσες, ντουζιέρες κλπ.).

Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να απομονώσουμε κάθε μία παροχή ξεχωριστά.

Το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι πως δεν διαθέτει ενώσεις με αποτέλεσμα να αποκλείεται μια για πάντα το ενδεχόμενο διαρροής.

Για την αποχέτευση χρησιμοποιούνται κυρίως πλαστικοί σωλήνες λόγω της ανθεκτικότητας τους. Το πιο σημαντικό στις σωληνώσεις, είναι το διαμέτρημα και οι κλίσεις που θα έχουν έτσι ώστε να μην βουλώνουν.

Ένα σύγχρονο αποχετευτικό σύστημα δεν πρέπει να δημιουργεί τους κλασσικούς ενοχλητικούς θορύβους.


  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg