Καθαρισμός καταστήματος

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
10€*
14€
18€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Καθαρισμός καταστημάτων

Ο καθαρισμός καταστημάτων και μαγαζιών είναι απαραίτητος για να παρουσιάσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ένα κατάστημα πρέπει να φαίνεται λαμπερό φιλόξενο και η καθαριότητα είναι ένα τεράστιο μέρος αυτής της εμφάνισης.

Είτε πρόκειται για καταστήματα ρούχων, χώρου εστίασης, καταστήματα επίπλων ή συσκευών κλπ, οι αστραφτεροί καθαροί χώροι είναι απαραίτητοι για να προσελκύσουν πελάτες και να τους δώσετε μια θετική εντύπωση για την επιχείρησή σας. Οι πελάτες σας περιμένουν και αξίζουν μια καθαρή, γοητευτική εμπειρία αγορών κάθε φορά που μπαίνουν στο κατάστημά σας. Ένα καθαρό και φιλόξενο περιβάλλον ενθαρρύνει τους αγοραστές να μείνουν περισσότερο στο κατάστημα και να επιστρέφουν πιο συχνά.

Επιπλέον, για να προσελκύσει πελάτες ένα κατάστημα λιανικής, πρέπει οπωσδήποτε να έχει εξαιρετικά προϊόντα και υπηρεσίες, αλλά μαζί με αυτό, θα πρέπει επίσης να φαίνεται προσεγμένο και καθαρό ανά πάσα στιγμή. Το κατάστημα είναι βέβαιο ότι θα χάσει τους πελάτες εάν υπάρχει σκόνη, βρωμιά και ακαταστασία τριγύρω.

katharismos_katastimatos

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός καταστήματος;

Το ημερήσιο κόστος για τον καθαρισμό καταστήματος 100 τ.μ. για το παραπάνω παράδειγμα κυμαίνεται από 10€ έως 18€, με μέσο όρο 14€. Μια μέση τιμή χρέωσης είναι 7€ την ώρα. Το κόστος καθαρισμού καταστήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από κυρίως 4 παράγοντες. Πρώτον, πόσα καθαριστικά χρειάζονται για την εκτέλεση της εργασίας, όσο περισσότερα καθαριστικά χρειάζεστε γενικά τόσο πιο δαπανηρή είναι η καθαριότητα. Δεύτερον, πότε θέλετε να πραγματοποιηθεί ο καθαρισμός μπορεί να επηρεάσει την τιμή. Είτε χρειάζεστε καθάρισμα εντός είτε εκτός ωρών.

Τρίτον πόσο συχνά χρειάζεται το μαγαζί καθαρισμό. Ορισμένα μικρά καταστήματα χρειάζονται μόνο λίγες ώρες καθαρισμού καταστημάτων, ενώ ο καθαρισμός των εμπορικών κέντρων και ο καθαρισμός μεγάλων καταστημάτων απαιτούν περισσότερο χρόνο και σε ορισμένες περιπτώσεις 24ωρα σχέδια καθαρισμού καταστημάτων. Τέταρτον, το είδος του καθαρισμού. Κάθε κατάστημα είναι διαφορετικό και απαιτεί διαφορετικούς τύπους καθαρισμών. Είτε ψάχνετε για τυπικούς καθημερινούς καθαρισμούς είτε για πιο συγκεκριμένους καθαρισμούς.

Καθαρισμός καταστήματος ρούχων 50 τ.μ.
Εύρος Τιμής Χαμηλή τιμή Μέση τιμή Υψηλή τιμή
Κόστος εργασίας ανά ημέρα 10€ 14€ 18€
Είδος καθαρισμού Γενική καθαριότητα Γενική καθαριότητα Γενική καθαριότητα
Ημέρες Καθημερινά Καθημερινά Καθημερινά
Ώρες ανά ημέρα 2 ώρες 2 ώρες 2 ώρες

Γιατί είναι απαραίτητος ο καθαρισμός καταστημάτων

Η εικόνα στους χώρους λιανικής και εστίασης, στις τουαλέτες, στα ταμεία αλλά και ακόμη και η μυρωδιά του αέρα μπορούν να επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά την εικόνα ενός καταστήματος. Ο καθημερινός καθαρισμός καταστήματος δημιουργεί ένα καθαρό, ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον για όλους όσους εισέρχονται στο κατάστημά σας. Εάν θέλετε οι υποψήφιοι πελάτες να συνεχίσουν να έρχονται στο κατάστημα σας θα πρέπει να είναι σίγουροι πως παίρνετε σοβαρά την υγιεινή και την καθαριότητα.

Σε ένα καθαρό κατάστημα λιανικής ή εστίασης, είναι πιθανότερο κάποιος πελάτης να παραμείνει περισσότερο, αυξάνοντας τις πιθανότητες κάποιας αγοράς ή κατανάλωσης. Ένα γενικά τακτοποιημένο κατάστημα μπορεί να είναι το φιλόξενο στοιχείο που κινητοποιεί τη διαδικασία αγορών. Επιπλέον ένα καθαρό και απολυμασμένο κατάστημα λιανικής έχει επίσης πιο υγιείς υπαλλήλους, με λιγότερες απουσίες και υψηλότερο ηθικό.

Σε ένα καθαρό κατάστημα λιανικής ή εστίασης, είναι πιθανότερο κάποιος πελάτης να παραμείνει περισσότερο, αυξάνοντας τις πιθανότητες κάποιας αγοράς ή κατανάλωσης. Ένα γενικά τακτοποιημένο κατάστημα μπορεί να είναι το φιλόξενο στοιχείο που κινητοποιεί τη διαδικασία αγορών. Επιπλέον ένα καθαρό και απολυμασμένο κατάστημα λιανικής έχει επίσης πιο υγιείς υπαλλήλους, με λιγότερες απουσίες και υψηλότερο ηθικό.

Γιατί να επιλέξω επαγγελματικό καθαρισμό καταστήματος;

Η ίδια η καθαριότητα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα αξιοπιστίας, ποιότητας, εμπιστοσύνης και σεβασμού που επηρεάζει όλους όσοι την βιώνουν, εργαζόμενους και πελάτες. Είναι λογικό ότι μια επαγγελματική υπηρεσία καθαρισμού μπορεί να ανανεώσει την επιχείρησή σας και να τη διατηρήσει φρέσκια και ζωντανή. Υπάρχουν πολλά άλλα οφέλη που προκύπτουν από την επιλογή επαγγελματικού καθαρισμού καταστημάτων.

katharismos_katastimatos_times
Χρειάζεσαι καθαρισμό καταστήματος;

Αξιολογημένοι επαγγελματίες και συνεργεία καθαρισμού σας κάνουν προσφορές για καθαρισμό μαγαζιού.

Πάρε Προσφορές

katharismos_magaziou
Τα οφέλη της κατασκευής πέργκολας

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg