Χώρισμα με γυψοσανίδα

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
292€*
390€
555€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Χώρισμα με γυψοσανίδα - Διαχωριστικοί τοίχοι

Το χώρισμα με γυψοσανίδα είναι ένας απλός και οικονομικός τρόπος για να διαχωριστεί ένας μεγάλος ενιαίος χώρος σε δύο ή περισσότερα δωμάτια. Η γυψοσανίδα είναι ίσως το πιο διαδεδομένο υλικό για την κατασκευή διαχωριστικών τοίχων. H γυψοσανίδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή κανονικών τοίχων, οροφών αλλά και ως διαχωριστικό. Μπορεί να αφαιρεθεί και να τοποθετηθεί εύκολα και μπορεί να κοπεί σε όλα τα μεγέθη.

Το χώρισμα με γυψοσανίδα κατασκευάζεται πολύ εύκολα και γρήγορα σε σύγκριση με τους συμβατικούς τοίχους από σκυρόδεμα και είναι επίσης εξαιρετικά οικονομική επιλογή. Η γυψοσανίδα είναι ένα από τα κορυφαία οικοδομικά υλικά που χρησιμοποιείται συχνά στις οικοδομικές εργασίες και στην διακόσμηση όπως για συστήματα τοίχου, οροφής, επενδύσεις κλπ. Οι διαχωριστικοί τοίχοι προτιμώνται συχνά σε σπίτια και γραφεία όπου απαιτούνται επιπλέον δωμάτια παρέχοντας πολλά πλεονεκτήματα.

Η γυψοσανίδα είναι η κατάλληλη επιλογή για τους διαχωριστικούς τοίχους σας καθώς προσφέρει μια σειρά από πολλά οφέλη όπως η γρήγορη εγκατάσταση, το οικονομικό κόστος, η αισθητική, η ηχομόνωση, η ευελιξία κατασκευής και πολλά άλλα. Οι γυψοσανίδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαχωριστικά χώρων σε σπίτια, γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, θέατρα και βιομηχανία. Τα χωρίσματα με γυψοσανίδες είναι μια ισχυρές και στιβαρές κατασκευές και συνήθως που μπορούν να διαρκέσουν πάρα πολλά χρόνια.

xorisma_me_gipsosanida

Πόσο κοστίζει το χώρισμα με γυψοσανίδα

Ένα μέσο κόστος για την κατασκευή χωρίσματος με γυψοσανίδα 15τ.μ. σε επαγγελματικό χώρο αντιστοιχεί σε 390€. Η κατασκευή αφορά χώρισμα με χρήση δύο γυψοσανίδων από κάθε πλευρά των τοίχων για υψηλή ηχομόνωση. Το μέσο κόστος υλικών είναι 7€ / τ.μ. ενώ οι εργασίες του επαγγελματίας 19€/τ.μ.

Το κόστος εργασίας του τεχνίτη για την κατασκευή χωρίσματος με γυψοσανίδα εξαρτάται από το πόσο περίπλοκη μπορεί να είναι η εργασία αλλά και το χρόνο που απαιτείται για την ολοκλήρωση της. Συνήθως, το ενδεικτικό κόστος εργασίας μαζί με τα υλικά κατασκευής κυμαίνεται από 16€ - 22€ ανά τετραγωνικό μέτρο. Φυσικά η τιμή μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα των εργασιών.

Χώρισμα με γυψοσανίδα 15τ.μ.
Διάρκεια εργασίας 1-2 ημέρες 1-2 ημέρες 1-2 ημέρες
Επιφάνεια 15τ.μ. 15τ.μ. 15τ.μ.
Εύρος Τιμής Χαμηλή Μέση Υψηλή
Κόστος υλικών 52€ 105€ 225€
Κόστος εργασίας 240€ 285€ 330€
Σύνολο 292€ 390€ 555€

Το κόστος της γυψοσανίδας ως υλικό υπολογίζεται με το τετραγωνικός μέτρο της ίδιας της επιφάνεια της γυψοσανίδας και όχι του τοίχου. Στο εμπόριο οι γυψοσανίδες πωλούνται σε τεμάχια με μεγάλα κομμάτια τα οποία και κόβονται ανάλογα τις ανάγκες της κάθε κατασκευής.Το κόστος του υλικού υπολογίζεται με βάση την επιφάνεια των γυψοσανίδων που θα χρειαστούν. Ανάλογα με την ποιότητα του υλικού η τιμή της γυψοσανίδας ανά τετραγωνικό κυμαίνεται συνήθως από 3,5 € μέχρι τα 15€. Τα χωρίσματα με γυψοσανίδα 2+2 κατασκευάζονται με χρήση 2 γυψοσανίδων σε κάθε πλευρά. Η κατασκευή αυτή προσφέρει μεγάλη αντοχή και μόνωση. Τα υλικά που απαιτούνται για χώρισμα γυψοσανίδας 2+2 είναι η γυψοσανίδα, ο στρωτήρας, ο ορθοστάτης, πλαστικό βύσμα 6/40mm, βίδα 3,5x25 & • βίδα 3,5x35, δικτυωτή ταινία αρμού, υλικό αρμολόγησης, και μονωτικό υλικό.

Τα είδη των γυψοσανίδων

Διαχωριστικά γραφείου σε χώρους εργασίας

Οι διαχωριστικοί τοίχοι με γυψοσανίδα είναι μακράν η δημοφιλέστερη λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να ανανεώσουν το σχέδιο των γραφείων τους. Τα συστήματα διαχωριστικών γραφείων από γυψοσανίδες είναι πολύ ευέλικτα και μπορούν να μεταμορφώσουν υπάρχοντες χώρους γραφείων διαιρώντας μεγάλους χώρους σε μικρότερα γραφεία ή άλλους πρακτικούς χώρους.

"Είτε για το σχεδιασμό μιας μικρότερης αίθουσας συσκέψεων με βελτιωμένη ακουστική, είτε για διαχωρισμό μεγαλύτερων χώρων για τη διευκόλυνση διαφορετικών τμημάτων, το διαχωριστικοί τοίχοι γραφείων γυψοσανίδας είναι ένα απλό σύστημα για να μεταμορφώσετε τους υπάρχοντες χώρους εργασίας.

gipsosanida_prosfores
Χρειάζεσαι χωρίσματα με γυψοσανίδα;

Αξιολογημένοι επαγγελματίες και συνεργεία σας κάνουν προσφορές για χωρίσματα με γυψοσανίδες και άλλες εργασίες.

Πάρε Προσφορές

Οι διαχωριστικοί τοίχοι με γυψοσανίδα είναι μακράν η δημοφιλέστερη λύση για επιχειρήσεις που θέλουν να ανανεώσουν το σχέδιο των γραφείων τους. Τα συστήματα διαχωριστικών γραφείων από γυψοσανίδες είναι πολύ ευέλικτα και μπορούν να μεταμορφώσουν υπάρχοντες χώρους γραφείων διαιρώντας μεγάλους χώρους σε μικρότερα γραφεία ή άλλους πρακτικούς χώρους.

"Είτε για το σχεδιασμό μιας μικρότερης αίθουσας συσκέψεων με βελτιωμένη ακουστική, είτε για διαχωρισμό μεγαλύτερων χώρων για τη διευκόλυνση διαφορετικών τμημάτων, το διαχωριστικοί τοίχοι γραφείων γυψοσανίδας είναι ένα απλό σύστημα για να μεταμορφώσετε τους υπάρχοντες χώρους εργασίας.

Είναι οι γυψοσανίδες φιλικές προς το περιβάλλον;

Οι γυψοσανίδες είναι ένα υλικό φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς δεν αποτελούνται από επιβλαβή υλικά ενώ δεν παράγουν επιβλαβή σωματίδια κατά την εγκατάσταση. Οι γυψοσανίδες δεν αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη υγεία καθώς και για το περιβάλλον. Οι περισσότερες γυψοσανίδες κατασκευάζονται σε μεγάλο ποσοστό από ανακυκλώσιμα υλικά. Έτσι εξασφαλίζουν έναν υγιή χώρο διαβίωσης χωρίς επικίνδυνες χημικές ουσίες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των χωρισμάτων με γυψοσανίδες;

Το χώρισμα με γυψοσανίδα συγκεντρώνει πολλά οφέλη με κυριότερα την ανθεκτικότητα, την θερμομόνωση, την ηχομόνωση και τη δυνατότητα να το βάψετε στο επιθυμητό χρώμα. Τα χωρίσματα με γυψοσανίδα καλύπτουν όλες τις εφαρμογές και είναι σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές απαιτήσεις πυραντίστασης και ηχομόνωσης και κρούσης. Τα χωρίσματα γυψοσανίδων είναι αρκετά ελαφριές κατασκευές και πολύ ανθεκτικές ωστόσο βέβαια εξαρτάται από τις σωστές τεχνικές εγκατάστασης, την κατασκευή του πλαισίου και την επιλογή των υλικών.

Εξαιρετική ηχομόνωση

Η γυψοσανίδα ελαχιστοποιεί τη μετάδοση του ήχου λόγω της φύσης του πυρήνα και του πάχους του από γύψο. Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή εάν χρειάζεστε ένα ηχομονωτικό χώρο, καθώς μειώνει τον θόρυβο που προέρχεται από άλλα δωμάτια. Η γυψοσανίδα είναι καλός μονωτής, ειδικά όταν πρόκειται για ήχο. Αυτό βοηθά στο να διατηρείται το εσωτερικό ενός σπιτιού ήσυχο και γαλήνιο αποκλείοντας τον εξωτερικό θόρυβο και τους ήχους από τα γειτονικά σπίτια.

Οικονομική επιλογή

Σε σύγκριση με άλλα υλικά, η γυψοσανίδα ως δομικό υλικό είναι πιο οικονομική. Αποτελεί εξαιρετική επιλογή για χωρίσματα κατοικιών και επαγγελματικών χώρων λόγω του χαμηλού κόστους της. Η γυψοσανίδα προσφέρει τόσο λειτουργικά όσο και αισθητικά οφέλη και αυξάνει τις δημιουργικές δυνατότητες στη διακόσμηση χώρων δίνοντάς τη δυνατότητα υλοποίησης απεριόριστων ιδεών χωρίς να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός σας.

Δημιουργική αισθητική

Η γυψοσανίδα είναι εξαιρετικά ευέλικτο υλικό ως διαχωριστικό, το οποίο επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να προσαρμόζουν τους τοίχους τους με βάση τις προσωπικές τους προτιμήσεις. Οι γυψοσανίδες δεν έχουν περιορισμούς όπως οι τοίχοι που δυσκολεύουν την κατασκευή σχημάτων. Μπορείτε εύκολα να φτιάξετε μια ποικιλία από ενδιαφέροντα σχήματα και μεγέθη. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε γυψοσανίδα για να κρύψετε ηλεκτρικές πρίζες ή αγωγούς.

domatio_gipsosanida
Top οφέλη της γυψοσανίδας

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg