Καθαρισμός σπιτιού

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
21€*
27€
36€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Καθαρισμός σπιτιού - Συνεργεία καθαρισμού

Ο τακτικός καθαρισμός σπιτιού προσφέρει πολλά οφέλη, από ένα πεντακάθαρο και λαμπερό χώρο έως και βελτιωμένη σωματική και ψυχική υγεία και πολλά άλλα. Αν και μπορεί να είναι δύσκολο να διατηρηθεί ένα σπίτι καθαρό με το πολυάσχολο πρόγραμμά της καθημερινότητας, υπάρχουν επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και εταιρείες καθαριότητας που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Η διατήρηση ενός καθαρού σπιτιού δεν πρέπει να θυσιάζεται λόγω του φορτωμένου προγράμματος. Ένα καθαρό σπίτι έχει αποδειχθεί ότι κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται λιγότερο αγχωμένοι, πιο παραγωγικοί και πιο χαλαροί. Πάνω από το 80% των ανθρώπων αισθάνονται πολύ πιο όμορφα και χαλαρά σε έναν καθαρό σπίτι. Η καθαριότητα παίζει μεγάλο ρόλο στην άνεση του σπιτιού, αλλά πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού απλά δεν έχουν το χρόνο να ολοκληρώσουν αυτό το έργο λόγω του πολυάσχολου τρόπου ζωής τους. Έτσι η βοήθεια από ένα επαγγελματία ή ένα συνεργείο καθαρισμού, μπορεί να διευκολύνει αυτό το απαιτητικό κομμάτι και να αναλάβει κάθε εργασία καθαρισμού εύκολη ή δύσκολη.

katharismos_spitiou

Πόσο κοστίζει ο καθαρισμός σπιτιού;

Ένα μέσο ενδεικτικό κόστος για έναν εβδομαδιαίο γενικό καθαρισμό διαμερίσματος 100 τ.μ. είναι 9€ την ώρα. Το σύνολο για την ολοκλήρωση των εργασιών από το συνεργείο καθαρισμού για την συγκεκριμένη εργασία υπολογίζεται περίπου σε 3 ώρες. Συνολικά για τον καθαρισμό του διαμερίσματος το κόστος είναι 27€.

Οι περισσότεροι επαγγελματίες και συνεργία καθαρισμού χρεώνουν με την ώρα. Το εύρος τιμών κυμαίνεται από 7€ έως 12€ την ώρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις το κόστος ενός εβδομαδιαίου καθαρισμού σπιτιού είναι χαμηλότερος από έναν εφάπαξ καθαρισμό.

Εβδομαδιαίος γενικός καθαρισμός διαμερίσματος 100 τ.μ.
Εύρος τιμής Χαμηλή Μέση Υψηλή
Κόστος εργασίας 21€ 27€ 36€
Διάρκεια καθαρισμού 2-3 ώρες 2-3 ώρες 2-3 ώρες
Μέγεθος σπιτιού 100τ.μ. 100τ.μ. 100τ.μ.

Οι ώρες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση ενός καθαρισμού σπιτιού μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με διάφορους παράγοντες, όπως ο όγκος των εργασιών που απαιτεί ο χώρος, το μέγεθος του σπιτιού, η παρουσία κατοικίδιων, τα εργαλεία που χρειάζονται, η κατάσταση του χώρου και πολλά άλλα.

Τι αναλαμβάνει ένα συνεργείο καθαρισμού;

Η καθαριότητα παίζει μεγάλο ρόλο στην άνεση του σπιτιού, αλλά πολλοί ιδιοκτήτες σπιτιού απλά δεν έχουν το χρόνο να ολοκληρώσουν αυτό το έργο λόγω του πολυάσχολου τρόπου ζωής τους. Έτσι η βοήθεια από ένα επαγγελματία ή ένα συνεργείο καθαρισμού, μπορεί να διευκολύνει αυτό το απαιτητικό κομμάτι και να αναλάβει κάθε εργασία καθαρισμού εύκολη ή δύσκολη. Οι κυριότερες εργασίες που αναλαμβάνουν είναι:

Η καλύτερη πρόληψη για κατσαρίδες και παράσιτα

katharismos_spitiou_prosfores
Χρειάζεσαι καθαρισμό σπιτιού;

Αξιολογημένα συνεργεία καθαρισμού και επαγγελματίες σας κάνουν προσφορές για τον καθαρισμό του χώρου σας.

Πάρε Προσφορές

Όταν το σπίτι είναι βρώμικο σπίτι, είναι πολύ πιο ελκυστικό για να αναπαραχθούν και να φωλιάσουν παράσιτα και ζωύφια. Τα τρωκτικά, οι κατσαρίδες και άλλα παράσιτα έλκονται από ψίχουλα, διαρροές και σωματίδια τροφής καθώς λειτουργούν ως πηγές τροφής. Επιπλέον, είναι πολύ πιο εύκολο για τα παράσιτα και τα τρωκτικά να κρυφτούν σε ένα ακατάστατο σπίτι.

Καθαρισμός σπιτιού για μετακόμιση

Όποιος έχει μετακομίσει γνωρίζει πόσο αγχωτική και χαοτική μπορεί να είναι η όλη εμπειρία. Είναι σημαντικό να προετοιμαστείτε για τη μετακόμισή σας εγκαίρως για να διασφαλίσετε ότι η διαδικασία είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη. Ο καθαρισμός του ακινήτου σας είναι ένα χρονοβόρο αλλά ουσιαστικό μέρος της μετακόμισης.

Η μετακόμιση σε ένα νέο σπίτι προϋποθέτει τόσο τον καθαρισμό του νέου σπιτιού όσο και του παλιού. Ο καθαρισμός σπιτιού μετά από μετακόμιση είναι από τις αγχωτικές διαδικασίες. Ειδικότερα στην περίπτωση που το σπίτι είναι νεοδόμητο ή έχει χρόνια να κατοικηθεί η συσσώρευση σκόνης και βρωμιάς θα είναι αισθητή σε αρκετά μεγάλο βαθμό.

Τα σημάδια για ένα γενικό καθαρισμό σπιτιού

Υπάρχουν πολλά περισσότερα οφέλη από τη διατήρηση ενός καθαρού σπιτιού. Ένα από τα μεγαλύτερα οφέλη του τακτικού καθαρισμού του σπιτιού σας είναι ότι μπορεί να βελτιώσει τη σωματική σας υγεία. Το να αρρωστήσεις είναι πολύ πιο εύκολο όταν έχεις ένα βρώμικο σπίτι και αφήνεις τα μικρόβια να εξαπλωθούν. Ωστόσο, το να διατηρείτε το σπίτι σας καθαρό είναι ένας εύκολος τρόπος για να αποτρέψετε την εξάπλωση αυτών των μικροβίων.

Ένα καθαρό περιβάλλον μπορεί επίσης να μειώσει τις αλλεργίες. Πολλοί άνθρωποι είναι αλλεργικοί στα ακάρεα της σκόνης, τα οποία μπορούν εύκολα να συσσωρευτούν όταν το σπίτι σας δεν διατηρείται καθαρό.

ofeli_katharismou
Τα οφέλη του καθαρισμού

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg