Αντικατάσταση νεροχύτη κουζίνας

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
92€*
235€
529€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Αντικατάσταση νεροχύτη κουζίνας

Η αντικατάσταση νεροχύτη κουζίνας είναι ένας γρήγορος τρόπος και πρακτικός τρόπος να βελτιώσετε τη λειτουργικότητα και να δώσετε στην κουζίνα σας μια νέα εμφάνιση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι ιδιοκτήτες σπιτιών μπορούν να επιλέξουν να αντικαταστήσουν τους νεροχύτες της κουζίνας τους.

Με την πάροδο του χρόνου, λόγω της συνεχής χρήσης, ο νεροχύτης της κουζίνας μπορεί να έχει φθαρεί, να ραγίσει ή και να έχουν αλλοιωθεί τα χρώματα του. Επιπλέον τυχόν υδραυλικά προβλήματα όπως βλάβες διαρροές κλπ, δυσκολεύουν σε μεγάλο βαθμό την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού. Η αντικατάσταση ενός νεροχύτη κουζίνας είναι απλή, αλλά και χρονοβόρα εργασία που πρέπει απαραίτητα να ολοκληρώνεται από αδειούχο επαγγελματία υδραυλικό ώστε να είστε σίγουροι για τη σωστή τοποθέτηση του νεροχύτη.

Υπάρχουν νεροχύτες όλων των σχημάτων, μεγεθών και υλικών που μπορούν να ταιριάξουν με τις ανάγκες σας και τη διακόσμηση της κουζίνας σας και να αναβαθμίσετε την αισθητική της.

allagi_neroxiti_koyzinas

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση νεροχύτη κουζίνας;

Ένα μέσο ενδεικτικό κόστος για την αλλαγή νεροχύτη στην κουζίνα για το παραπάνω παράδειγμα αντιστοιχεί σε 235€, με εργασία και τα υλικά. Το κόστος αυτό προκύπτει από τη μέση τιμή αγοράς του νεροχύτη στα 175€ διαστάσεων 79x50cm, και το μέσο κόστος εργασίας του τεχνίτη 60€. Ένα ενδεικτικό εύρος τιμών για την αντικατάσταση νεροχύτη κυμαίνεται από 92€ έως 529€ ανάλογα την ποιότητα του υλικού και το κόστος του επαγγελματία.

Το κόστος αλλαγής του νεροχύτη προκύπτει από διάφορους παράγοντες όπως το είδος υλικού του νεροχύτη που θα επιλέξετε, την ποιότητα, το μέγεθος καθώς και άλλες εργασίες επισκευής ή συντήρησης που ίσως απαιτηθούν.

Αντικατάσταση νεροχύτη κουζίνας με ανοξείδωτο.
Διάρκεια εργασίας 1-2 ώρες 1-2 ώρες 1-2 ώρες
Εύρος τιμής Χαμηλή Μέση Υψηλή
Κόστος υλικών 52€ 175€ 459€
Κόστος εργασίας 40€ 60€ 70€
Σύνολο 92€ 235€ 529€

Πόσο διαρκεί η αλλαγή νεροχύτη κουζίνας;

Για έναν τυπικό νεροχύτη κουζίνας διαστάσεων 80 cm x 55 cm x 20 cm, η διάρκεια αντικατάστασης νεροχύτη κουζίνας από έναν επαγγελματία υδραυλικό είναι κατά μέσο όρο 1 ώρα έως 1.5. Ωστόσο υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στο πόση ώρα θα διαρκέσει η αλλαγή του νεροχύτη. Οι κυριότεροι παράγοντες είναι το πόσο εύκολα αφαιρείται ο παλιός νεροχύτης, πόση δουλειά χρειάζονται στην τρύπα και αν πρέπει να αντικατασταθούν και οι σωλήνες.

Ποια είναι τα είδη των νεροχυτών;

Ο νέος νεροχύτης που θα τοποθετηθεί στην κουζίνα θα πρέπει να ικανοποιεί τις ανάγκες της λειτουργικά και αισθητικά. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τη διάταξη, το στιλ και το μέγεθος της κουζίνας. Η επιλογή του ιδανικού νεροχύτη απαιτεί καλή έρευνα αγοράς ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι βασικοί τύποι νεροχύτη είναι οι ένθετοι νεροχύτες και οι υποκαθήμενοι.

Ένθετος νεροχύτης κουζίνας

Ο ένθετος νεροχύτης είναι αρκετά δημοφιλή επιλογή και τοποθετείται σε οπή στο πάνω στον πάγκο κουζίνας. Ο ένθετος πάγκος κουζίνας έχει αρκετά εύκολη και οικονομική τοποθέτηση και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα είδη πάγκων κουζίνας. Το βάρος του ένθετου νεροχύτη συγκρατείται από το πάγκο και για να σταθεροποιηθεί πλήρως υπάρχουν σημεία στήριξης στο κάτω μέρος. Στον ένθετο νεροχύτη καλύπτονται σχισμές αν υπάρχουν ώστε να μην μπορεί να διεισδύσει το νερό. Η στεγανοποίηση πραγματοποιείται με σιλικόνη περιμετρικά της οπής.

Υποκαθήμενος νεροχύτης κουζίνας

Ο υποκαθήμενος νεροχύτης παρέχει αρκετά οφέλη με κυριότερα την υψηλή αισθητική, η λειτουργικότητα στη χρήση και η μεγάλη ευκολία στον καθαρισμό. Οι υποκαθήμενοι νεροχύτες τοποθετούνται κάτω από την οπή του πάγκου κουζίνας και στερεώνονται με ειδικές κόλλες και κλιπς. Ο υποκαθήμενος νεροχύτης κουζίνας ενσωματώνεται στον πάγκο και δεν αφήνει εκτεθειμένα σημεία στην επιφάνεια. Οι υποκαθήμενοι νεροχύτες τοποθετούνται μόνο σε πάγκους κατασκευασμένους από μασίφ υλικά, όπως ο γρανίτης και το μάρμαρο.

Τι νεροχύτη να επιλέξω;

Όσο αναφορά τα υλικά κατασκευής ενός νεροχύτη υπάρχουν πολλές επιλογές ανάλογα την ποιότητα την αντοχή και το κόστος. Οι κυριότερες επιλογές είναι αυτές του ανοξείδωτου νεροχύτη και του γρανίτη. Ωστόσο υπάρχουν κι άλλα υλικά κατασκευής όπως το μάρμαρο, τα συνθετικά υλικά, η πορσελάνη, ο μπρούτζος και ο χαλκός, η φυσική πέτρα και οι κεραμικά υλικά.

antikatastasi_neroxiti_koyzinas
Τι σχήματα νεροχύτη υπάρχουν;

Οι επιλογές που έχετε όσον αφορά το σχήμα του νεροχύτη είναι πολλές ώστε ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας.

Πότε πρέπει να γίνει αλλαγή νεροχύτη;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους ο νεροχύτης μπορεί να σταματήσει να λειτουργεί αποτελεσματικά. Ένας σπασμένος, ραγισμένος νεροχύτης ή με διαρροή ή μπορεί να προκαλέσει περισσότερες από μια ζημιά στα υδραυλικά της κουζίνας. Οι νεροχύτες μπορεί να ραγίσουν, να διαβρωθούν ή να χρειαστούν αντικατάσταση για πολλούς λόγους. Ίσως τα εξαρτήματα είναι χαλαρά, ή είναι πιθανό ο νεροχύτης ή οι σωλήνες αποχέτευσης να μην τοποθετήθηκαν ποτέ σωστά. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, το νερό που συσσωρεύεται από έναν νεροχύτη που έχει διαρροή μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα όπου η μούχλα και η σήψη μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά. Με τα πρώτα σημάδια προβλημάτων είναι σημαντικό να καλέσετε έναν υδραυλικό για να επιθεωρήσει τη ζημιά και να κάνει συστάσεις σχετικά με την επισκευή και την αντικατάσταση που απαιτείται.

Επίσης η αντικατάσταση νεροχύτη μπορεί να πραγματοποιηθεί και για αισθητικούς λόγους είτε μεμονωμένα, είτε στα πλαίσια μιας ολικής ανακαίνισης κουζίνας. Καθώς οι καιροί αλλάζουν, διαφοροποιούνται και οι τάσεις διακόσμησης καθώς και τα γούστα των ιδιοκτητών. Οι νεροχύτες κουζίνας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία μεγεθών, σχημάτων, υλικών και σειρών τιμών ώστε να επιλέξετε το στυλ νεροχύτη που ταιριάζει με την υπόλοιπη κουζίνα.

Γιατί να επιλέξω επαγγελματία υδραυλικό;

Η εγκατάσταση νεροχύτη κουζίνας μπορεί να μην είναι η πιο περίπλοκη υδραυλική υπηρεσία, ωστόσο εξακολουθεί να είναι κάτι που πρέπει να ολοκληρωθεί από έναν εξειδικευμένο, εκπαιδευμένο επαγγελματία. Οι υδραυλικές εργασίες του νεροχύτη της κουζίνας σας δεν μπορούν να τεθούν σε κίνδυνο με ερασιτεχνικές προσπάθειες ολοκλήρωσης. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε σοβαρές ζημιές στο υδραυλικό σύστημα του νεροχύτη και τυχόν διαρροές νερού που θα προκύψουν μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την κουζίνα. Για κάθε εργασία στο υδραυλικό σύστημα του νεροχύτη, πρέπει να είστε απόλυτα σίγουροι πως θα ολοκληρωθεί σωστά και ότι χρησιμοποιούνται μόνο υλικά υψηλής ποιότητας. Μια επαγγελματική εγκατάσταση νεροχύτη κουζίνας μπορεί να κάνει τεράστια τη διαφορά. Φτιάξτε σωστά και βελτιώνετε όχι μόνο την εμφάνιση της κουζίνας σας, αλλά και την αποτελεσματικότητα και τη λειτουργικότητά της.

neroxites_times
Χρειάζεσαι αλλαγή νεροχύτη κουζίνας;

Αξιολογημένοι επαγγελματίες υδραυλικοί και συνεργεία σας κάνουν προσφορές για αντικατάσταση νεροχύτη και άλλες υδραυλικές εργασίες.

Πάρε Προσφορές

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg