Βάψιμο ντουλαπιών κουζίνας

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
135€*
192€
260€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Βάψιμο ντουλαπιών κουζίνας

Το βάψιμο ντουλαπιών κουζίνας είναι μια αποτελεσματική και οικονομική επιλογή για την ανανέωση του χώρου. Αποτελεί την απλούστερη, πιο προσιτή και ταχύτερη λύση που θα δώσει στα ντουλάπια μια φρέσκια, καθαρή και μοντέρνα εμφάνιση.

Σε σύγκριση με την πλήρη αντικατάσταση ή την ολική ανακαίνιση κουζίνας, το βάψιμο ντουλαπιών αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση και πολύ πιο οικονομική. Το βάψιμο ντουλαπιών θα δώσει στην κουζίνα χωρίς ταλαιπωρία ανανεωμένο στυλ κάνοντας τη να φαίνεται σαν καινούρια.

Τα ντουλάπια κουζίνας είναι πιθανότατα ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι άνθρωποι όταν μπαίνουν σε μια κουζίνα, καθώς καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του χώρου. Επομένως, εάν είναι άτονα, αρκετά παλιά, φθαρμένα ή εκτός του γούστου σας, ένα επαγγελματικό βάψιμο ντουλαπιών κουζίνας αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή.

vapsimo_ntoulapion_kouzinas

Πόσο κοστίζει το βάψιμο ντουλαπιών κουζίνας

Το συνολικό κόστος για το βάψιμο ντουλαπιών κουζίνας για το παραπάνω παράδειγμα κυμαίνεται από 135€ έως 260€, με μέσο όρο 192€. Η τιμή αυτή προκύπτει από το κόστος των υλικών με μέση τιμή στα 72€ και το κόστος εργασίας του επαγγελματία στα 120€.

Γενικά το συνολικό κόστος βαψίματος ντουλαπιών κουζίνας προκύπτει από τις διαστάσεις των ντουλαππιών που θα βαφτούν, το είδος του χρώματος, του υποστρώματος και την ποιότητα που θα επιλέξετε, καθώς και την συνολική κατάσταση των ντουλαπιών που θα θέλετε να βάψετε.

Βάψιμο 8 ντουλαπιών κουζίνας
Εύρος Τιμής Χαμηλή τιμή Μέση τιμή Υψηλή τιμή
Κόστος υλικών 45€ 72€ 100€
Κόστος εργασίας 90€ 120€ 160€
Σύνολο 135€ 192€ 260€

Τι προσφέρει το βάψιμο ντουλαπιών κουζίνας;

Εάν σας αρέσει το στυλ των ντουλαπιών σας και εξακολουθούν να είναι σε καλή κατάσταση, δεν υπάρχει πραγματικά κανένας λόγος να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Ένα επαγγελματικό βάψιμο ντουλαπιών και μια συντήρηση θα κάνει την κουζίνα σας πιο μοντέρνα και ανανεωμένη με το μικρότερο δυνατό κόστος παρέχοντας πολλά οφέλη.

Βελτίωση του στυλ κουζίνας

Το στυλ που θα έχει η κουζίνα μετά το βάψιμο των ντουλαπιών είναι ένα πολύ σημαντικό όφελος. Το χρώμα των ντουλαπιών μπορεί να υπαγορεύσει την εμφάνιση και την αισθητική ολόκληρης της κουζίνας. Αν τα ντουλάπια έχουν το ίδιο παλιομοδίτικο ή το σκοτεινό χρώμα εδώ και πολλά χρόνια, μάλλον ήρθε η ώρα για ανανέωση. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές ώστε να ανακαλύψετε το ιδανικό χρώμα για τα ντουλάπια σας. Με τις τάσεις να αλλάζουν καθημερινά, ένας έμπειρος επαγγελματίας μπορεί να σας προσφέρει πάρα πολλές ιδέες χρωμάτων.

Εξοικονόμηση χρημάτων

Η αντικατάσταση των ντουλαπιών μπορεί να είναι φαίνεται μια ακριβότερη επιλογή και ειδικά σε περίπτωση που τα ντουλάπια είναι σε καλή κατάσταση, η επόμενη καλύτερη επιλογή θα ήταν να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας. Το βάψιμο είναι μια πολύ φθηνότερη εναλλακτική λύση και μια καλή βαφή ντουλαπιών μπορεί να διαρκέσει αρκετά χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα που εξοικονομήσατε σε άλλες εργασίες του σπιτιού και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.

Προστασία ντουλαπιών κουζίνας

Σε ένα σπίτι που χρησιμοποιείται πολύ συχνά όσο η κουζίνα, είναι λογικό τα ντουλάπια να φθείρονται με την πάροδο του χρόνου. Με γρατσουνιές, χτυπήματα, βαθουλώματα και όλα τα ενδιάμεσα, τα ντουλάπια μας χρειάζονται προστασία. Αυτό είναι από τα πιο σημαντικά οφέλη του βαψίματος ντουλαπιών κουζίνας. Όχι μόνο καλύπτετε τις παλιές ατέλειες, αλλά προστατεύετε και τα ντουλάπια σας από τυχόν περαιτέρω ζημιές.

Η βαφή λειτουργεί ως προστατευτικό στρώμα σε οποιαδήποτε επιφάνεια εφαρμόζεται. Αυτό ισχύει τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερικό βαφή ντουλαπιών. Τα ντουλάπια κουζίνας αν τριφτούν, ασταρωθούν και βαφτούν, μπορούν να αντέξουν περισσότερη χρήση. Για να εξασφαλίσετε γνήσια πρόσφυση και προστασία, επιλέξτε βαφή κατάλληλη για ντουλάπια.

Αύξηση αξίας σπιτιού

Οι ιδιοκτήτες σπιτιού που ενδιαφέρονται να πουλήσουν ή να νοικιάσουν το σπίτι τους, κατανοούν ότι η κουζίνα πρέπει να είναι ελκυστική για τους πιθανούς αγοραστές. Τα όμορφα ντουλάπια είναι συχνά από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι άνθρωποι όταν μπαίνουν στην κουζίνα. Η ύπαρξη φρεσκοβαμμένων ντουλαπιών μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση του ενδιαφέροντος των αγοραστών. Επιπλέον, μπορούν να βοηθήσουν στο να φαίνεται ο χώρος μεγαλύτερος.

vafi_ntoylapia_koyzinas
Top οφέλη του βαψίματος ντουλαπιών

Γιατί να επιλέξω επαγγελματία για το βάψιμο ντουλαπιών;

antikatastasi_pagoy_kouzinas_prosfores
Χρειάζεσαι βάψιμο ντουλαπιών κουζίνας;

Αξιολογημένοι επαγγελματίες σας κάνουν προσφορές για το βάψιμο των ντουλαπιών κουζίνας και αλλες εργασίες.

Πάρε Προσφορές

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg