Απεντόμωση για κατσαρίδες

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
25€*
40€
60€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Απεντόμωση για κατσαρίδες

Η απεντόμωση για κατσαρίδες είναι η διαδικασία με την οποία πραγματοποιείται η καταπολέμηση και η εξόντωση των κατσαρίδων από ένα συνεργείο απολύμανσης στο σπίτι ή σε επαγγελματικούς χώρους. Οι κατσαρίδες είναι από τα πιο κοινά παράσιτα που προσβάλλουν σπίτια και καταστήματα δημιουργώντας δυσάρεστα συναισθήματα στους περισσότερους ενώ μπορούν παράλληλα να μεταφέρουν διάφορους ιούς και σοβαρές ασθένειες για τους ανθρώπους.

Η εφαρμογή απολύμανσης για κατσαρίδες κρίνεται απολύτως απαραίτητη για τη διατήρηση της υγιεινής και την πρόληψη της μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Η απεντόμωση για κατσαρίδες ια πρέπει να γίνεται και για προληπτικούς λόγους, ώστε να αποτραπεί η μελλοντική είσοδος κατσαρίδων και άλλων εντόμων, που μπορούν να γίνουν πηγές μόλυνσης στο σπίτι.

Η απεντόμωση για κατσαρίδες μπορεί να πραγματοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Αποτελεί μια αρκετά απλή και γρήγορη διαδικασία, ωστόσο απαιτεί την παρέμβαση υπεύθυνων συνεργείων απολυμάνσεων. Αν λοιπόν αντιμετωπίζετε ανεπιθύμητους επισκέπτες ή θέλετε να τους αποφύγετε στο μέλλον, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να απολυμάνετε το σπίτι σας.

apentomosi_gia_katsarides

Πόσο κοστίζει μια απεντόμωση για κατσαρίδες;

Ενδεικτικά το μέσο κόστος στο παραπάνω παράδειγμα εργασίας για απεντόμωση για κατσαρίδες σε κατοικία με συνολικές επιφάνειες 140 τ.μ, αντιστοιχεί σε 40€ για απεντόμωση με ψεκασμό με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης. Γενικά οι τιμές για απεντομώσεις κατσαρίδων κυμαίνονται από 25€ έως 60€. Οι τιμές των απεντομώσεων εξαρτώνται κυρίως από το σύνολο των τετραγωνικών μέτρων του χώρου, την ποσότητα και το είδος των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν, η ευκολία προσέγγισης στο χώρο, καθώς και το είδος των εντόμων που έχουν εισβάλει στο χώρο.

Απολύμανση για κατσαρίδες
Εύρος τιμής Χαμηλή Μέση Υψηλή
Κόστος εργασίας 25€ 50€ 60€
Συνολικές επιφάνειες 140 τ.μ. 140 τ.μ. 140 τ.μ.
Διάρκεια εργασίας 1-2 ώρες 1-2 ώρες 1-2 ώρες

Γιατί είναι απαραίτητη η απεντόμωση για κατσαρίδες;

Οι κατσαρίδες είναι ένα παράσιτο υψηλού κινδύνου που πρέπει που πρέπει να απαλλαγείτε άμεσα αν τις αντιλιφθείτε στο χώρο σας. Εκτός από ότι είναι απωθητικές και δυσάρεστες στην εικόνα για τους περισσότερους ανθρώπους, φέρουν μια σειρά από σοβαρές ασθένειες, όπως η τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα, η δυσεντερία, η διφθερίτιδα, η γαστρεντερίτιδα και ο τύφος. Επιπλέον, οι κατσαρίδες έχουν αναγνωριστεί ως κύρια πηγή ισχυρών αλλεργιογόνων, που συχνά προκαλούν άσθμα, αλλεργίες και έκζεμα, ειδικά στις αστικές περιοχές. Ο κίνδυνος για την υγεία είναι ιδιαίτερα υψηλός σε σπίτια με παιδιά, ηλικιωμένους ή όσους αντιμετωπίζουν ασθένειες.

Οι κατσαρίδες συνηθίζουν να φτιάχνουν φωλιές σε πολλά σημεία του σπιτιού, και ειδικότερα στο μπάνιο και την κουζίνα αφού εκεί μπορούν να εντοπίσουν ευκολότερα τροφή και νερό. Χαρακτηρίζονται από το γρήγορο πολλαπλασιασμό τους και την εξαιρετικά υψηλή αντοχή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι μια κατσαρίδα μπορεί να επιβιώσει για ένα μήνα χωρίς τροφή και σχεδόν δύο εβδομάδες χωρίς νερού.

Οι απολυμάνσεις και οι απεντομώσεις είναι καλό να γίνονται 2-3 φορές το χρόνο και σε σπίτια, επαγγελματικούς χώρους, καταστήματα και πολυκατοικίες. Συνιστάται επίσης να γίνονται την Άνοιξη όπου εμφανίζεται το μεγαλύτερο ξέσπασμα. Σε κάθε περίπτωση, έχει αποδειχθεί ότι τουλάχιστον μια φορά το χρόνο είναι απολύτως απαραίτητο για να παραμένει ο πληθυσμός των κατσαρίδων σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Οι κατσαρίδες μπορούν να γλιστρήσουν μέσα από τα στενότερα κενά του σπιτιού σας. Για να βρουν ένα καλό μέρος για μια σταθερή πηγή τροφής, θα χρειαστούν ένα σημείο εισόδου. Έτσι, μπορούν να μπουν στο σπίτι σας, να εισέλθουν από ανοιχτά παράθυρα η πόρτες, ρωγμές, από αεραγωγούς και τους σωλήνες αποχέτευσης.

Οι κατσαρίδες καταστρέφουν τρόφιμα, βιβλία και καταστρέφουν υφάσματα, συμπεριλαμβανομένων άλλων υλικών. Μπορούν επίσης να μολύνουν τρόφιμα μεταδίδοντας επιβλαβείς ασθένειες όπως η δυσεντερία, η τροφική δηλητηρίαση, η διάρροια και το άσθμα. Για να αποτρέψετε την εξάπλωση επιβλαβών ασθενειών, θα πρέπει να απευθύνεστε σε ένα συνεργείο απολυμάνσεων μία ή δύο φορές το χρόνο για πλήρη προστασία από τις κατσαρίδες.

Τι μπορεί να προκαλέσουν οι κατσαρίδες;

Οι κατσαρίδες φέρουν μαζί τους μια σειρά από ασθένειες που μπορεί να είναι αρκετά σοβαρές για τον άνθρωπο. Υπάρχουν πολλές ανησυχίες που κάνουν τις κατσαρίδες παράσιτα που πρέπει να αντιμετωπιστούν από συνεργεία απολυμάνσεων. Οι κατσαρίδες μπορούν να προκαλέσουν ασθένειες όπως:

Τα σημάδια ένδειξης κατσαρίδας

Τα κύρια σημάδια ότι ένας χώρος έχει κατσαρίδες μπορούν να αναγνωριστούν από φυσικά στοιχεία όπως περιττώματα κατσαρίδων, σημάδια κηλίδων, μασημένες συσκευασίες ή αυγά κατσαρίδας που ονομάζονται ootheca. Επίσης παρατηρήσεις ζωντανών ή νεκρών κατσαρίδων, ή μερών σώματος, σε κουζίνες, πλυντήρια, αποχετεύσεις, κενά στέγης και υγρά υπόγεια κλπ. Επιπλέον ασυνήθιστη και χαρακτηριστική οσμή που προκαλείται από τα περιττώματά τους.

Πού να ψάξω για κατσαρίδες;

Μερικά είδη κατσαρίδων προτιμούν θερμότερες, υγρές περιοχές ενώ άλλα προτιμούν ψυχρότερες συνθήκες. Αυτές είναι οι περιοχές σε ένα κτίριο όπου βρίσκονται:

sinergeio_apentomoseon
Τι μπορεί να προκαλέσει εισβολή από κατσαρίδες;

Ο απώτερος σκοπός κάθε προσβολής είναι η τροφή και το νερό. Κάθε ζωντανό πλάσμα σε αυτόν τον κόσμο χρειάζεται τροφή για να επιβιώσει, όπως και οι κατσαρίδες. Οι κατσαρίδες έλκονται από εύκολη πηγή τροφής και νερού.

Πώς θα απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες;

Υπάρχουν διάφορα προϊόντα που πωλούνται σε καταστήματα. Ωστόσο η επαγγελματική απεντόμωση είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες στο σπίτι ή την επιχείρησή σας. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι απολυμάνσεων και απεντομώσεων:

Απεντόμωση ψεκασμού με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης

Η απεντόμωση σπιτιού με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική. Εφαρμόζεται με ψεκασμό με εντομοκτόνο διάλυμα ακίνδυνο για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Ο ψεκασμός της απεντόμωσης γίνεται σε επιφάνειες, σε γωνίες σε σχισμές και γενικά σε πιθανές εστίες φωλιών. Οι συγκεκριμένες απεντομώσεις σπιτιού εφαρμόζονται με επιτυχία για να καταπολεμήσει τις κατσαρίδες.

Απεντόμωση ψεκασμού με μηχάνημα υψηλής πίεσης

Η απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης εφαρμόζεται κυρίως σε αρκετά μεγάλες επιφάνειες όπως αποθήκες, υπαίθριους χώρους και βιομηχανικούς χώρους. Στην απεντόμωση ψεκασμού με μηχάνημα υψηλής πίεσης, το εντομοκτόνο διάλυμα δρα στο συγκεκριμένο είδος εντόμου για το οποίο προορίζεται. Πχ άλλο διάλυμα χρησιμοποιείται για τις κατσαρίδες και άλλο για κοριούς.

Απεντομώσεις με νεφελοψεκασμό

Αυτό το είδος απεντομώσεων εφαρμόζεται κυρίως σε βιομηχανικούς χώρους και αποθήκες όπου και ο συμβατικός ψεκασμός δεν μπορεί να εφαρμοστεί. Ο νεφελοψεκασμός εφαρμόζεται με ειδικό μηχάνημα που μετατρέπει το εντομοκτόνο σε καπνό καλύπτοντας ακόμα και στα δυσκολότερα σημεία με εξαιρετική επιτυχία με μεγάλη διάρκεια.

Απεντόμωση με gel

Η απεντόμωση με gel έχει σκοπό τη μεταφορά «μόλυνσης» από το gel από έντομο σε έντομο σαν ιός. Είναι σκεύασμα μη τοξικό και εντελώς άοσμο που δεν απαιτεί εκκένωση του χώρου κατά την εφαρμογή. Εφαρμόζεται σε σημεία με μεγάλη επισκεψιμότητα εντόμων και σε σημεία πιθανών φωλιών. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική σε κατσαρίδες.

Υποκαπνισμός (Fumigation)

Η εφαρμογή του γίνεται σε μορφή αερίου σε καλά στεγανοποιημένο χώρο πάντα παρουσίας Γεωπόνου ή Χημικού. Στο σκεύασμα χρησιμοποιείτε η φωσφίνη (PH3) στην κατάλληλη θερμοκρασίας επιτυγχάνεται ριζική αντιμετώπιση σε κάθε είδους έντομα σε όλα τα στάδια της εξέλιξης τους. Ο υποκαπνισμός εφαρμόζεται κυρίως σε αποθήκες με αποθηκευμένα προϊόντα, βιομηχανικούς χώρους κλπ.

apolimansi_times
Χρειάζεσαι απεντόμωση σπιτιού;

Αξιολογημένοι επαγγελματίες και συνεργεία απολυμάνσεων σας κάνουν προσφορές για απεντόμωση για κατσαρίδες.

Πάρε Προσφορές

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg