Βάψιμο επαγγελματικού χώρου

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
239€*
353€
490€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Βάψιμο επαγγελματικού χώρου

Το βάψιμο επαγγελματικού χώρου είναι ο αποτελεσματικότερος και οικονομικότερος τρόπος να βελτιώσετε την εικόνα μιας επιχείρησης. Πρόκειται για μια βασική εργασία σε κάθε επαγγελματικό χώρο που εξασφαλίζει σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον για τους εργαζόμενους και μια ευχάριστη επίσκεψη για τους πελάτες σας.

Όταν οι πελάτες επισκέπτονται την επιχείρησή σας, θέλουν να δουν έναν προσεγμένο και ευχάριστο στο μάτι επαγγελματικό χώρο και το βάψιμο είναι ο εξυπνότερος τρόπος να ανανεώσετε την επιχείρηση σας. Η επίσκεψη των πελατών σας θα πρέπει να είναι μια ευχάριστη εμπειρία καθώς η πρώτη εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία του πελάτη και θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της συνεργασίας σας.

Το βάψιμο επαγγελματικού χώρου παρέχει εξαιρετικά οφέλη όπως τη βελτίωση της αισθητικής, την αύξηση εισροής πελατών, την καλύτερη ψυχολογία των εργαζομένων, την επισκευή πιθανών φθορών, τη γενικότερη αναβάθμιση του χώρου και πολλά άλλα.

...

Πόσο κοστίζει το βάψιμο επαγγελματικού χώρου;

Ενδεικτικά το κόστος στο παραπάνω παράδειγμα εργασίας με συνολικές επιφάνειες τοίχων 139 τ.μ., αντιστοιχεί σε 353€. Η εκτίμηση κόστους περιλαμβάνει εργασία και υλικά. Αυτό προκύπτει από το μέσο κόστος του χρώματος 173€ και την εργασία του ελαιοχρωματιστή στα 180€

Για την ολοκλήρωση του βαψίματος αναμένεται να περαστούν δύο χέρια βαψίματος κάτι που σημαίνει πως αντιστοιχεί σε 300 έως 400 ml χρώματος ανά τετραγωνικό μέτρο. Ένα μέσο κόστος του χρώματος αντιστοιχεί σε 1,25€ το τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας. Έτσι το κόστος των χρωμάτων για 139 τ.μ. είναι 173€.

Βάψιμο επαγγελματικού χώρου
Εύρος τιμής Χαμηλή Μέση Υψηλή
Τιμές υλικών 100€ 173€ 240€
Κόστος εργασίας 139€ 180€ 250€
Σύνολο 239€ 353€ 490€

Ένα ενδεικτικό κόστος εργασίας του ελαιοχρωματιστή για το βάψιμο του επαγγελματικού χώρου με συνολικές επιφάνειες 139 τ.μ. είναι 180€. Το εύρος τιμής βαψίματος ανά τετραγωνικό μέτρο επιφάνειας κυμαίνεται από 1€ - 2,5€ ανάλογα τον επαγγελματία.

Γενικά το τελικό κόστος για το βάψιμο επαγγελματικού χώρου επηρεάζουν διάφοροι παράγοντες, όπως το μέγεθος του χώρου, το είδος βαφής και ασταριού που θα χρησιμοποιηθούν, η κατάσταση που βρίσκονται οι επιφάνειες των τοίχων και ο αριθμός των ελαιοχρωματιστών που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί η εργασία στον απαιτούμενο χρόνο.

Φυσικά ένας επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής μπορεί να διαμορφώσει μια ειδική προσφορά για τις δικές σας ανάγκες. Σημαντικό είναι να γνωρίζεται πως οι τιμές διαμορφώνονται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα των τοίχων και των ταβανιών που απαιτείται βάψιμο και όχι με την επιφάνεια του χώρου.

Στην περίπτωση που θέλετε να αναλάβετε εσείς τα υλικά, θα πρέπει να γνωρίζετε πως οι τιμές στην αγορά χρωμάτων είναι ανάλογες με την ποιότητα και το πόσο ποιοτικό αποτέλεσμα θέλετε. Τα πλαστικά οικολογικά χρώματα υψηλής ποιότητας για το βάψιμο κυμαίνονται στην αγορά από 30€ - 50€ τα 10L. Στις περισσότερες βέβαια περιπτώσεις τα υλικά συμπεριλαμβάνονται στη συνολική προσφορά που θα σας κάνει ο επαγγελματίας.

Το αστάρωμα είναι μια πού σημαντική εργασία που εφαρμόζεται για τη δημιουργία ενός υποστρώματος που θα μονώσει την επιφάνεια του τοίχου. Μια συσκευασία ασταριού 9L στην αγορά κοστίζει περίπου από 15€ - 22€.

Γιατί μια επιχείρηση χρειάζεται τακτικό βάψιμο;

Για τους εργαζομένους

Ένας από τους πιο οικονομικούς και άμεσους τρόπους για να βελτιώσετε τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό του επαγγελματικού σας κτιρίου είναι το βάψιμο. Για τους εργαζομένους, ένα φρεσκοβαμμένο περιβάλλον εργασίας μπορεί να έχει απίστευτη επίδραση στην ενέργεια, τη δημιουργικότητα και την εστίαση τους.

Για την προσέλκυση πελατών

Κάθε άνθρωπος ελκύται περισσότερο από ένα χώρο που φαίνεται περιποιημένος και μοντέρνος από ότι ένα κτίριο που μοιάζει παλιό ή ερειπωμένο.

Εάν βασίζεστε στην προσέλκυση πελατών, η εξωτερική εντύπωση του κτιρίου σας είναι η πρώτη εντύπωση που αφήνετε στους περαστικούς. Η βαφή εσωτερικών χώρων κάνει την επιχείρησή σας πιο ελκυστική, ενθαρρύνοντας τους πελάτες να παραμείνουν περισσότερο. Σε έναν χώρο λιανικής, μια φρέσκια στρώση χρώματος θα κάνει το κατάστημά σας πιο ελκυστικό για τους περαστικούς. Η διατήρηση της εξωτερικής εμφάνισης του κτιρίου σας σε καλή κατάσταση μπορεί να αυξήσει την κίνηση και τις πωλήσεις.

Τα σημάδια ότι η επιχείρησή χρειάζεται βάψιμο

Card image cap
Χρειάζεσαι βάψιμο επαγγελματικού χώρου;

Αξιολογημένοι ελαιοχρωματιστές σας κάνουν προσφορές για το βάψιμο του επαγγελματικού σας χώρου.

Πάρε Προσφορές

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μια επιχείρηση πρέπει να βάφεται τακτικά. Πρέπει να δίδεται μεγάλη προσοχή στην υπάρχουσα βαφή σε τοίχους, πόρτες και εξωτερικές επιφάνειες. Υπάρχουν σημάδια που συνιστάται το βάψιμο ώστε για να διατηρηθεί η εικόνα της επιχείρησή καλή.

Εάν έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που βάψατε τον εμπορικό σας χώρο, μπορεί να βρείτε σημάδια ζημιάς στο χρώμα σε όλο το κτίριο. Το ξεφλούδισμα και το ξεθώριασμα δεν είναι ελκυστικά και αντανακλούν άσχημα την επιχείρησή σας.

Οι φθορές στις εξωτερικές επιφάνειες προκαλούν μεγάλη ανησυχία στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Αν και η εξωτερική βαφή έχει μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες, εξακολουθεί να απαιτεί συντήρηση και επισκευές. Τα χρώματα εξωτερικού χώρου θα εμφανίσουν φουσκάλες και σκάσιμο με την πάροδο του χρόνου. Εάν παρατηρηθούν νιφάδες ή φυσαλίδες από τα εξωτερικά χρώματα, μάλλον ήρθε η ώρα για βάψιμο.

Πως επηρεάζουν τα χρώματα μια επιχείρηση;

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στους τοίχους μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά τη διάθεση της επιχείρησης σας. Τα χρώματα που επιλέγετε μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο που νιώθουν οι εργαζόμενοι από μέρα σε μέρα και μπορεί ακόμη και να τους βοηθήσουν να εστιάσουν. Μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ανάλογη ψυχολογία και στους πελάτες.

Card image cap

. Tips

Εμφάνιση υγρασίας ή μούχλας;

Η άμεση αντιμετώπιση της υγρασίας και η αφαίρεση μούχλας στους τοίχους είναι άκρως απαραίτητη. Ωστόσο πριν ξεκινήσετε την αποκατάσταση του τοίχου είναι πολύ σημαντικό να αποκατασταθούν τα βαθύτερα αίτια που προκαλούν την υγρασία αλλιώς το πρόβλημα αργά ή γρήγορα θα ξαναεμφανιστεί. Οι βασικότερες αιτίες υγρασίας είναι η έλλειψη υγρομόνωσης, η διαρροή σωλήνων εσωτερικά του τοίχου, ο κακός αερισμός του χώρου κ.α.

Η επιλογή των κατάλληλων χρωμάτων για μια επιχείρηση ή ένα κατάστημα δεν πρέπει να είναι τυχαία. Η κάθε κατηγορία επιχείρησης αλλά και ο κάθε χώρος έχει δικά του χαρακτηριστικά. Τα χρώματα και οι συνδυασμοί θα πρέπει να έχουν συνάφεια με το είδος των προϊόντων ή υπηρεσιών που παρέχετε, σε συνδυασμό με το target group των πελατών σας. Η επιλογή των χρωμάτων απαιτεί σωστή μελέτη και γνώση.

Πόσο συχνά πρέπει να βάφεται ένας επαγγελματικός χώρος;

Μια φρέσκια στρώση χρώματος μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του κτιρίου σας. Διάφορες περιστάσεις μπορεί να σας κάνουν να βάφετε πιο συχνά.

Εξωτερικό βάψιμο: Η διάρκεια ζωής της εξωτερικής βαφής εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Η ποιότητα της βαφής που χρησιμοποιείτε μπορεί να είναι η πιο σημαντική. Μια βαφή υψηλής ποιότητας μπορεί να διαρκέσει περισσότερα χρόνια από τη βαφή χαμηλής ποιότητας. Ένας άλλος παράγοντας είναι ο καιρός στην περιοχή σας. Φαινόμενα όπως ισχυροί άνεμοι, υγρασία και χαλαζοπτώσεις μπορούν να βλάψουν το εξωτερικό του κτιρίου σας, συμπεριλαμβανομένης της βαφής του. Εάν το κτίριο σας παρουσιάζει σημάδια νιφάδων, φυσαλίδων, ξεφλούδισμα ή ρωγμές, απαιτείται νέο βάψιμο άμεσα. Η μέση εκτίμηση συχνότητας εξωτερικού βαψίματος είναι 3 με 4 χρόνια.

Εσωτερικό βάψιμο: Ενώ οι ιδιοκτήτες σπιτιού γενικά βάφουν τους τοίχους τους κάθε 2 με 3 χρόνια, τα εμπορικά κτίρια πρέπει να ξαναβάφονται πιο συχνά. Δεν υπάρχει πάντα ένας καθορισμένος αριθμός ετών που πρέπει να περιμένετε, αλλά αν δείτε σημάδια φθοράς στους εσωτερικούς σας τοίχους, είναι καλό σημάδι ότι ήρθε η ώρα να βάψετε ξανά. Σκασίματα, βρωμιά ή λεκέδες στους τοίχους δημιουργούν αντιαισθητικό αποτέλεσμα τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους πελάτες. Γενικά, ένα γραφείο ή ένα κατάστημα πρέπει να ξαναβάφει τους τοίχους του κάθε ένα ή δυο χρόνια.

vapsimo_epixirisis
Τι προσφέρει το βάψιμο επιχείρησης;

Γιατί το βάψιμο πρέπει να το αναλάβει επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής;

Το βάψιμο επαγγελτικών χώρων είναι πολύ σημαντικό να το αναλαμβάνουν επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές. Ο λόγος είναι πως για να ολοκληρωθούν οι εσωτερικές εργασίες ελαιοχρωματισμού, θα πρέπει να σταματήσουν οι δραστηριότητες για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Για κάθε επαγγελματικό χώρο ο χρόνος παράδοσης παίζει πολύ σημαντικό ρόλο καθώς καμία επιχείρηση δε μπορεί να παραμείνει κλειστή για πολλές μέρες. Ένα συνεργείο μπορεί να ολοκληρώσει την σωστά και άμεσα εργασία το βάψιμο επαγγελματικού χώρου, καθώς διαθέτει την τεχνογνωσία, την εμπειρία και τον επαγγελματικό του εξοπλισμό.

Επιπλέον οι επαγγελματικοί χώροι είναι αρκετά πιο σύνθετοι από τα απλά διαμερίσματα. Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές επιφάνειες, γωνίες και ειδικά σημεία που απαιτούν διαφορετικές τεχνικές βαψίματος. Αν το βάψιμο δε γίνει σωστά από την αρχή και χρειαστούν επιπλέον διορθώσεις τότε θα καθυστερήσει ο χρόνος παράδοσης. Στην πρώτη επίσκεψη συνήθως πραγματοποιείται επιθεώρηση και μέτρηση του χώρου από τον επαγγελματία ελαιοχρωματιστή ώστε να διευθετηθούν όλες οι λεπτομέρειες.

Τα στάδια για το βάψιμο επαγγελματικών χώρων

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg