Συντήρηση καυστήρα πετρελαίου

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
35€*
50€
65€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Συντήρηση καυστήρα πετρελαίου

Η συντήρηση καυστήρα πετρελαίου αποτελεί μια πολύ σημαντική εργασία ώστε το σύστημα θέρμανσης να πετυχαίνει μέγιστη απόδοση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του καυστήρα και εξοικονόμηση χρημάτων.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, η συντήρηση καυστήρα πετρελαίου μαζί με τον καθαρισμό λέβητα πετρελαίου είναι οι δυο εργασίες που πρέπει να γίνονται απαραίτητα μια φορά τον χρόνο.

Η συντήρηση καυστήρα πετρελαίου έχει μια σειρά από απαραίτητες εργασίες που θα εξασφαλίσουν πολλά οφέλη ενώ το κόστος είναι σχετικά αρκετά οικονομικό. Η ετήσια τακτική συντήρηση μπορεί να εξασφαλίσει πολύ σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, μεγιστοποίηση της θερμικής απόδοσης, σωστή λειτουργία, αύξηση της διάρκειας ζωής και πολλά άλλα.

sintirisi_kafstira

Ποιο είναι το κόστος της συντήρησης καυστήρα;

Ένα ενδεικτικό μέσο κόστος για την συντήρηση καυστήρα 100.000 Kcall για το παραπάνω παράδειγμα αντιστοιχεί σε 50€ με το εύρος των τιμών να κυμαίνονται από 35€ έως 65€.

Γενικά το κόστος για την συντήρηση καυστήρα πετρελαίου διαμορφώνετε ανάλογα με τις θερμίδες του λέβητα. Οι τιμές συντήρησης καυστήρα προσαυξάνονται όσο μεγαλώνουν οι θερμίδες του λέβητα. Σε λέβητες άνω των 500.000 συνήθως, το κόστος προκύπτει στην επίσκεψη του τεχνικού στο λεβητοστάσιο.

Service καυστήρα
Διάρκεια εργασίας 1 έως 2 ώρες 1 έως 2 ώρες 1 έως 2 ώρες
Εύρος Τιμής Χαμηλή Μέση Υψηλή
Σύνολο 35€ 50€ 65€

Ένας καυστήρας πετρελαίου που δεν είναι συντηρημένος σωστά αναγκάζεται να δουλέψει σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες και να καταναλώνει περισσότερο πετρέλαιο. Με τη σωστή συντήρηση καυστήρα μπορεί να γίνει εξοικονόμηση πετρελαίου έως 50%. Επιπλέον μειώνει τις πιθανότητας βλάβης καυστήρα και μεγιστοποιεί την ασφάλεια. Με τη συντήρηση καυτήρα πετρελαίου παρέχεται φύλλο ελέγχου καυσαερίων.

Είναι πολύ σημαντικό το service καυστήρα πετρελαίου να πραγματοποιείται από ειδικούς έμπειρους επαγγελματίες ώστε να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή συντήρηση και να μεγιστοποιηθεί η απόδοση του καυστήρα.

Πότε πρέπει να κάνω συντήρηση καυστήρα;

Η συντήρηση του καυστήρα πετρελαίου σύμφωνα με τους επαγγελματίες πρέπει να πραγματοποιείται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Η ιδανική περίοδος του service καυστήρα είναι να γίνεται αμέσως μετά τη χρήση του, δηλαδή την Άνοιξη. Ιδανικά, για να απολύσετε τα οφέλη της συντήρηση στο μέγιστο, είναι η επιπλέον συντήρηση καυστήρα πετρελαίου και πριν ξεκινήσει η χρήση του.

Τα κύρια οφέλη συντήρησης καυστήρα

Καθαρισμός λέβητα καυστήρα πετρελαίου

Μια από τις σημαντικότερες ενέργειες κατά τη συντήρηση καυστήρα αποτελεί ο καθαρισμός του λέβητα. Από την καύση του πετρελαίου, συγκεντρώνεται παραφίνη και άλλα κατάλοιπα που αν δε καθαριστούν σωστά, θα προκαλέσουν σοβαρά πολύ προβλήματα στον καυστήρα. Ο καθαρισμός του λέβητα αυξάνει σημαντικά την απόδοση και την αντοχή του, μειώνει τη δαπάνη καυσίμου και προλαμβάνει διάφορες φθορές γλιτώνοντας σας από το κόστος της επισκευής.

sintirisi_kafstira_times
Χρειάζεσαι συντήρηση καυστήρα;

Αξιολογημένοι επαγγελματίες και συνεργεία σας κάνουν προσφορές για την συντήρηση και την επισκευή καυστήρα ή άλλες εργασίες.

Πάρε Προσφορές

Αύξηση διάρκειας ζωής

Η ετήσια συντήρηση καυστήρα πετρελαίου εξασφαλίζει επίσης εκτεταμένη διάρκεια ζωής του καυστήρα και του εξοπλισμού. Όταν ο καυστήρας είναι καθαρός και σε καλή κατάσταση λειτουργίας, τα εξαρτήματα μπορούν να λειτουργήσουν πιο αποτελεσματικά και η ροή του αέρα βελτιώνεται. Αυτό σημαίνει περισσότερη βέλτιστη απόδοση και λιγότερη πίεση στον εξοπλισμό σας, με αποτέλεσμα να διαρκεί περισσότερο.

Μείωση εκπομπών καυσαερίων

Η συντήρηση καυστήρα πετρελαίου περιλαμβάνει επίσης και τον έλεγχο καυσαερίων που με στόχο τη μείωση επιβλαβών ρύπων και καυσαερίων προστατεύοντας το περιβάλλον. Το αποτέλεσμα της διεξαγωγή μέτρησης καυσαερίων καυστήρα θα δείξει τιμές των προϊόντων της καύσης ρύπων σε σχέση με αυτές της νομοθεσίας. Κατά τη διαδικασία, θα πρέπει να είναι παρόν και ο διαχειριστής της πολυκατοικίας που θα υπογράψει και το σχετικό φύλλου ελέγχου καυσαερίων. Οι μετρήσεις των καυσαερίων πραγματοποιούνται με ηλεκτρονικό αναλυτή.

Ο πίνακας περιέχει σειρές διακοπτών που ο καθένας ελέγχει την ηλεκτρική ενέργεια για διαφορετικό μέρος του σπιτιού σας, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων και μεγάλων συσκευών όπως το πλυντήριο και το στεγνωτήριο, το ψυγείο και το πλυντήριο πιάτων.

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg