Τοποθέτηση παντζουριών, ρολών

Πόσο κοστίζουν;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
305€*
369€
440€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Τοποθέτηση πατζουριών, ρολών

Τα παντζούρια και τα ρολά αποτελούν ένα αξιόπιστα συστήματα που τοποθετούνται στο εξωτερικό μέρος των παραθύρων και των μπαλκονόπορτων σας, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη, αποτελεσματική προστασία και ευελιξία στον χώρο σας. Η τοποθέτηση παντζουριών αποτελεί μία από τις σημαντικές διαδικασίες για τη βελτίωση της λειτουργικότητας και της εμφάνισης ενός χώρου.

Τα παντζούρια προσφέρουν μια σειρά οφελών και λειτουργιών που καλύπτουν τις ανάγκες σας σε φωτισμό, αέρα, ιδιωτικότητα και διακόσμηση. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τις απαιτήσεις του χώρου σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διάφορα είδη παντζουριών, όπως τα ρολά, παντζούρια αλουμινίου, PVC και ξύλου, και μπορούν να επιλεγούν σε διάφορα χρώματα και σχέδια για να ταιριάξουν με την αισθητική, το στυλ και τις ανάγκες του χώρου σας.

Η τοποθέτηση παντζουριών απαιτεί επαγγελματική εγκατάσταση από ειδικούς τεχνίτες ή συνεργεία που ασχολούνται με τοποθέτηση και κατασκευή κουφωμάτων και παντζουριών. Οι τεχνίτες θα επισκεφθούν τον χώρο σας, θα πραγματοποιήσουν μετρήσεις για να κατασκευάσουν τα παντζούρια σύμφωνα με τις ακριβείς διαστάσεις των μπαλκονόπορτων ή των παραθύρων και θα τα τοποθετήσουν επαγγελματικά.

egatastasi_patzourion

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση πατζουριών;

Ένα ενδεικτικό μέσο κόστος για την τοποθέτηση συρόμενου παντζουριού αλουμινίου σε μπαλκονόπορτα με διαστάσεις Π70-100xΥ110,1-150 cm για το παραπάνω παράδειγμα κυμαίνεται από 305€ έως 440€, με μέσο κόστος 369€. Το κόστος ενός πατζουριού αλουμινίου στις συγκεκριμένες διαστάσεις κυμαίνεται στην αγορά από 275€ έως 380€. Το κόστος εγκατάσταση του τεχνίτη μπορεί να είναι από 30€ έως και 60€ ανάλογα τον επαγγελματία.

Γενικά το κόστος ενός πατζουριού εξαρτάται από διάφορους παράγοντες όπως η ποσότητα των πατζουριών που θέλετε, οι διαστάσεις, το υλικό του παντζουριού, ο τύπος, το χρώμα, η τοποθεσία και η περιπλοκότητα της εγκατάστασης.

Τοποθέτηση συρόμενου παντζουριού αλουμινίου
Εύρος τιμής ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΕΣΗ ΜΕΓΙΣΤΗ
Κόστος πατζουριού 275€ 319€ 380€
Κόστος εργασίας 30€ 50€ 60€
Σύνολο 305€ 369€ 440€

Η επιλογή του κατάλληλου τύπου παντζουριού εξαρτάται από τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Ανάλογα με τον τύπο του χώρου, το επίπεδο ασφάλειας και προστασίας που επιθυμείτε, καθώς και τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο παντζουριού.

Τοποθέτηση παντζουριών αλουμινίου

Τα αλουμινένια παντζούρια είναι πολύ δημοφιλή λόγω της ανθεκτικότητας τους στη φθορά, της ευκολίας συντήρησης και της αντοχής τους στις καιρικές συνθήκες. Είναι επίσης διαθέσιμα σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Τα παντζούρια αλουμινίου προσφέρουν μια σύγχρονη και κομψή εμφάνιση στο παράθυρο του σπιτιού σας. Είναι διαθέσιμα σε μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα με το στυλ της εσωτερικής σας διακόσμησης. Τα παντζούρια αλουμινίου είναι γνωστά για την αντοχή τους στις καιρικές συνθήκες και τη μη ευαισθησία τους στη σκουριά, την υγρασία και την ηλιακή ακτινοβολία. Αυτό τα καθιστά ιδανικά για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Επιπλέον, λόγω της στιβαρότητας του αλουμινίου ως υλικού, τα παντζούρια αυτά προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια για τον χώρο σας. Η ανθεκτικότητα του αλουμινίου τους καθιστά δυσκολότερα να διαπεραστούν από εξωτερικούς παράγοντες και ενδεχομένως να αποτελέσουν εμπόδιο για πιθανές προσπάθειες εισβολής.

Τοποθέτηση παντζουριών PVC

Τα παντζούρια PVC είναι ανθεκτικά στην υγρασία, την ηλιακή ακτινοβολία, τον άνεμο και τη βροχή, καθιστώντας τα κατάλληλα για εξωτερική χρήση. Δεν απορροφούν το νερό και δεν παθαίνουν απόκλιση ή αποχρωματισμό από τις καιρικές συνθήκες. Τα παντζούρια PVC είναι απορροφητικά υλικά που μπορούν να μειώσουν τον θόρυβο από τον εξωτερικό χώρο, δημιουργώντας ένα ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον στο εσωτερικό.

Τα παντζούρια PVC απαιτούν ελάχιστη συντήρηση. Είναι εύκολα στην καθαριότητα και δεν απαιτούν βαφή. Είναι επίσης εύκαμπτα και ελαφριά, καθιστώντας την εγκατάστασή τους ευκολότερη. Τα παντζούρια PVC είναι διαθέσιμα σε ποικιλία χρωμάτων, σχεδίων και φινιρισμάτων, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και την αισθητική του χώρου σας.

Τοποθέτηση ξύλινων παντζουριών

Τα ξύλινα παντζούρια είναι μια κλασική και φυσική επιλογή που προσφέρει μοναδική αισθητική και πολλά οφέλη. Κατασκευάζονται από διάφορα είδη ξύλου και μπορούν να επεξεργαστούν και να βαφτούν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Τα ξύλινα παντζούρια προσδίδουν ζεστασιά, φυσική ομορφιά και χαρακτήρα στον χώρο. Είναι επίσης γνωστά για την αντοχή και ανθεκτικότητά τους. Το ξύλο είναι ένα δυνατό υλικό που μπορεί να αντέξει τις καθημερινές φθορές και την παρουσία της υγρασίας. Με την κατάλληλη συντήρηση, τα ξύλινα παντζούρια μπορούν να διατηρήσουν την ανθεκτικότητά τους και την εμφάνισή τους για πολλά χρόνια.

Οι διαφορετικές εκδοχές του ξύλου, όπως οι δρυς, ο καρυδιά, το πεύκο και άλλα, προσφέρουν ποικιλία στην επιλογή σας. Το ξύλο λειτουργεί ως φυσικός ηχομονωτής, βοηθώντας στη μείωση του θορύβου από τον εξωτερικό χώρο. Αυτό δημιουργεί έναν ήσυχο και ήρεμο χώρο μέσα στο σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Επίσης τα ξύλινα παντζούρια προσφέρουν καλή θερμομόνωση, διατηρώντας τον εσωτερικό χώρο δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα. Αυτό μπορεί να συμβάλει στη μείωση της ενεργειακής κατανάλωσης για θέρμανση και ψύξη.

Τύποι παντζουριών

Παντζούρια ρολά

Τα παντζούρια ρολά είναι ένας εξειδικευμένος τύπος παντζουριών που ανοίγουν και κλείνουν με τη χρήση ενός μηχανισμού κύλισης. Αναπτύχθηκαν για να προσφέρουν μέγιστη προστασία, απομόνωση και ασφάλεια. Τα παντζούρια ρολά αποτελούνται από ένα ρολό αλουμινίου ή πλαστικού υλικού που τυλίγεται γύρω από έναν άξονα. Όταν ανοίγονται, το παντζούρι αποτελεί ένα συμπαγές πάνελ που προσφέρει πλήρη προστασία από τον ήλιο, τον θόρυβο και την εισροή αέρα. Μπορούν να ελεγχθούν με χειροκίνητο ή αυτοματοποιημένο τρόπο και συχνά συνδυάζονται με συστήματα ασφαλείας όπως αισθητήρες κίνησης και αυτόματα κλειδαριές.

pantzoyria_rolla_times
Προσφορές για τοποθέτηση παντζουριών

Αξιολογημένοι επαγγελματίες και συνεργεία σας κάνουν προσφορές για εγκατάσταση ρολών, παντζουριών και άλλες εργασίες.

Πάρε Προσφορές

Τα οφέλη των παντζουριών σε μπαλκονόπορτες και παράθυρα

Τα πατζούρια παρέχουν αρκετά πλεονεκτήματα για τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα. Ορισμένα από αυτά περιλαμβάνουν:

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg