Τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
262€*
375€
487€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων

Το τρίψιμο και το γυάλισμα μαρμάρων αποτελούν αποτελεσματικές εργασίες που θα δώσουν ξανά τη λάμψη και την ομορφιά του δαπέδου ή άλλης μαρμάρινης επιφάνειας.

Το πέρασμα των χρόνων προκαλεί διάφορες φθορές στα μάρμαρα όπως γρατζουνιές, χτυπήματα, τρύπες, λεκέδες μειωμένη λάμψη κλπ. Η θαμπάδα και η μειωμένη λάμψη σε μια μαρμάρινη επιφάνεια αποτελούν τα συχνότερα φαινόμενα. Το επαγγελματικό τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων θα αναδείξει το φυσικό τους χρώμα, ενώ παράλληλα θα παρατείνει και τη διάρκεια ζωής του.

Οι κυριότερες αιτίες είναι οι ανθρώπινες καταπονήσεις, η υγρασία αλλά και η βιολογική φορά του μαρμάρου. Η αποκατάσταση τέτοιων φαινομένων πραγματοποιείται με το τρίψιμο και το γυάλισμα μαρμάρων από εξειδικευμένους επαγγελματίες με ειδικό εξοπλισμό ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση γυαλίσματος.

Η διάρκεια για το τρίψιμο και το γυάλισμα μαρμάρων είναι μια αρκετά άμεση διαδικασία που δεν διαρκεί πολύ. Ο ακριβής χρόνος εκτέλεσης είναι ανάλογος με την κατάσταση της μαρμάρινης επιφάνειας και τα τετραγωνικά μέτρα. του χώρου. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εργασίας η επιφάνεια είναι έτοιμη για χρήση.

tripsimo_marmaron

Πόσο κοστίζει το γυάλισμα μαρμάρων;

Το μέσο κόστος για το γυάλισμα μαρμάρων είναι 5€ ανά τετραγωνικό μέτρο για την εργασία και τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν. Έτσι το συνολικό κόστος για το γυάλισμα δαπέδου 75 τ.μ. αντιστοιχεί σε 375€.

Γενικότερα το τελικό κόστος για το τρίψιμο και το γυάλισμα των μαρμάρων καθορίζεται από τα τετραγωνικά της επιφάνειας αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Στην περίπτωση που η εργασία απαιτεί και τρίψιμο για την επιδιόρθωση φθορών το κόστος ίσως αυξηθεί. Αν υπάρχουν φθορές όπως ρωγμές, τρύπες χτυπήματα θα πρέπει να αποκατασταθούν καθώς επίσης και τα σοβατεπί εφόσον χρειάζεται.

Γυάλισμα μαρμάρων
Εύρος Τιμής Χαμηλή Μέση Υψηλή
Κόστος εργασίας 262€ 375€ 487€
Διάρκεια εργασίας 2-4 ώρες 2-4 ώρες 2-4 ώρες
Επιφάνεια δαπέδου 85τ.μ. 85τ.μ. 85τ.μ.

Τα οφέλη από το γυάλισμα μαρμάρων

Τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη από το τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων είναι πολλά. Το τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων δαπέδου αυξάνει την αντοχή και τη σκληρότητα της επιφάνειας κάνοντας τη πιο ανθεκτική στις καθημερινές καταπονήσεις.

Το γυάλισμα μαρμάρων προσφέρει μια ιδιαίτερα καθαρή, λαμπερή και εντυπωσιακή εμφάνιση αναβαθμίζοντας έτσι σε πολύ μεγάλο βαθμό την αισθητική του χώρου. Το επαγγελματικό γυάλισμα θ αναδείξει το σχέδιο και το χρώμα, θα επαναφέρει τα μάρμαρα σε άριστη κατάσταση δημιουργώντας έτσι την αίσθηση ενός καινούριου πατώματος για πολύ καιρό. Ο καθαρισμός μια γυαλισμένης μαρμάρινης επιφάνειας γίνεται αρκετά πιο εύκολος ενώ εμποδίζεται η ανάπτυξη βακτηρίων και μικροοργανισμών στην επιφάνειά του μαρμάρου.

Το γυάλισμα μαρμάρου είναι μια απαιτητική διαδικασία με εξαιρετικά αποτελέσματα. Το γυάλισμα μαρμάρων απαιτεί προσοχή στη λεπτομέρεια, μεγάλες δεξιότητες και πολλή υπομονή και προσπάθεια προκειμένου να επιτευχθούν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το μάρμαρο όχι μόνο προσθέτει στην αισθητική έλξη του χώρου ή του δωματίου, αλλά τυχαίνει να είναι και ένα υλικό χαμηλής συντήρησης.

Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων

Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων είναι τελικό στάδιο του γυαλίσματος μιας μαρμάρινης επιφάνειας. Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρου είναι η πιο διαδεδομένη τεχνική γ αποκατάστασης των μαρμάρινων επιφανειών. Πραγματοποιείται από τους επαγγελματίες με ειδικά υγρά και gel κρυσταλλοποίησης.

Card image cap
Χρειάζεσαι τρίψιμο και γυάλισμα μαρμάρων

Αξιολογημένοι επαγγελματίες και συνεργεία σας κάνουν προσφορές για το επισκευή και συντήρηση μαρμάρινων δαπέδων.

Πάρε Προσφορές

Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων είναι αρκετά απλή διαδικασία και εφαρμόζεται κυρίως σε μαρμάρινα πατώματα και μαρμάρινα μωσαϊκά. Η τεχνική της κρυσταλλοποίησης μαρμάρων χαρίζει στα μάρμαρα ανθεκτικότητα στις καταπονήσεις, μακροχρόνια λάμψη και υψηλή αισθητική. Με την κρυσταλλοποίηση μαρμάρινων δαπέδων δημιουργείται μια κατοπτρική επιφάνεια που είναι αυτή που θα δημιουργήσει το φαινόμενο του καθρεφτισμού που θα χαρίσει τη μέγιστη δυνατή λάμψη στην επιφάνεια.

Καθαρισμός λεκέδων από το μάρμαρο

Οι λεκέδες και οι σκουριές στο μάρμαρο μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο και μερικές φορές σχεδόν αδύνατο να αφαιρεθούν. Η χρήση λανθασμένου απορρυπαντικού καθαρισμού ή ακόμα και το τρίψιμο του λεκέ αυξάνει τον κίνδυνο γρατσουνιών και άλλων ατελειών. Οι επαγγελματικές εταιρείες στίλβωσης μαρμάρου είναι σε καλύτερη θέση να αφαιρέσουν αποτελεσματικά τους λεκέδες καθώς επενδύουν σε εξοπλισμό βιομηχανικής ποιότητας και απορρυπαντικά καθαρισμού που αφαιρούν αποτελεσματικά αυτούς τους λεκέδες.

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg