Επισκευή μετώπων μπαλκονιών

Πόσο κοστίζουν;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
500€*
700€
900€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Επισκευή σε μετώπες μπαλκονιών

Η επισκευή σε μετώπες μπαλκονιών και στηθαίων πραγματοποιείται για την καλαίσθητη εμφάνιση του κτιρίου αλλά και για λόγους ασφαλείας. Είναι πολύ σημαντικό οι μετώπες μπαλκονιού και τα στηθαία να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων.

Οι μετώπες μπαλκονιών καταπονούνται ιδιαίτερα από τη βροχή και τις μεταβολές της θερμοκρασίας. Οι φθορές στις μετώπες και τα στηθαία μπαλκονιών οφείλονται κυρίως στην παλαιότητα του κτιρίου, σε κατασκευαστικές αστοχίες, κακής ποιότητας υλικών κατασκευής και στη μη συντήρηση. Οι σαθροί και ξεκολλημένοι σοβάδες είναι πολύ πιθανό να πέσουν από το μπαλκόνι και να προκαλέσουν υλικές ζημιές αλλά και σοβαρά ατυχήματα σε περαστικούς από κάτω. Έτσι γίνεται άμεσα αντιληπτό πως η επισκευή στις μετόπες και τα στηθαία δεν παίρνει αναβολή.

Οι μετώπες μπαλκονιών είναι από τα σημεία αρκετά επίφοβο να φθαρθούν καθώς είναι εκτεθειμένα στις ακραίες καιρικές συνθήκες και την υγρασία όπως και στην ατμοσφαιρική ρύπανση. Η άμεση και αποτελεσματική συντήρηση και αποκατάσταση στις μετόπες της πολυκατοικίας θα σας γλιτώσει από πολύ σοβαρά προβλήματα που θα δημιουργηθούν στο μέλλον.

episkevi_metopis

Πόσο θα κοστίζει η επισκευή σε μετόπες;

Ένα μέσο ενδεικτικό κόστος για την επισκευή μετώπων σε μπαλκόνια 10 μέτρων για το παραπάνω παράδειγμα αντιστοιχεί σε 700€ (35€/μ. εργασία και υλικά). Το κόστος για την αποκατάσταση των μετώπων προκύπτει υπολογίζοντας τα υλικά αλλά και τις εργασίες αποκατάστασης που θα ολοκληρώσει ο τεχνίτης.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις επισκευή μετώπων μπαλκονιών είναι επισκευαστικό μπετό, ρυτινούχα υλικά, σοβάς, αστάρι, και αντισκουριακό υλικό. Εφόσον χρησιμοποιηθεί σκαλωσιά, η ενοικίαση της καθώς και η εγκατάσταση και η απεγκατάσταση της κοστίζουν επιπλέον. Φυσικά εάν υπάρχουν ιδιαιτερότητες, ενδέχεται η τιμή να αυξηθεί ελάχιστα.

Επισκευή σε μετώπες μπαλκονιών 10 μέτρων
Εύρος τιμής Χαμηλή Μέση Υψηλή
Κόστος υλικών 100€ 150€ 200€
Κόστος εργασίας 400€ 550€ 700€
Σύνολο 500€ 700€ 900€

Τα στάδια αποκατάστασης στηθαίων - μετώπων

Επισκευή μετώπων με σκαλωσιά

episkevi_stitheon_prosfores
Χρειάζεσαι επισκευή στις μετώπες και τα στηθαία;

Αξιολογημένοι επαγγελματίες και συνεργεία σας κάνουν προσφορές για τις επισκευές του κτιρίου σας

Πάρε Προσφορές

Σε πολλές περιπτώσεις η χρήση σκαλωσιάς είναι απαραίτητη ώστε να διεκπεραιωθούν εργασίες στις προσόψεις και σε μπαλκόνια πολυκατοικιών. Οι σκαλωσιές χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που τα ψηλά εξωτερικά σημεία δεν μπορούν να προσεγγιστούν με διαφορετικό τρόπο.

Η χρήση σκαλωσιάς τοποθετείται για την διεκπεραίωση διαφόρων εργασιών όπως η επισκευή σε μετώπες μπαλκονιών, το εξωτερικό βάψιμο μιας πολυκατοικίας, σε ανέγερση νέου κτιρίου, σε τοποθέτηση εξωτερικών μονώσεων κ.λ.π.

Γενικά οι σκαλωσιές δεν χρησιμοποιούνται μόνο για την προσέγγιση ψηλών και δύσβατων σημείων και την ελεύθερη μετακίνηση των επαγγελματιών, αλλά και για την ασφάλεια των εργαζομένων καθώς ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος για κάποιο ατύχημα. Οι τιμές για την ενοικίαση μιας σκαλωσιάς κυμαίνονται από 3,5€/τ.μ. - 4,5€/τ.μ. μαζί με την μεταφορά, την εγκατάσταση και την απεγκατάσταση. Φυσικά οι τελικές τιμές διαμορφώνονται ανάλογα τις ιδιαιτερότητες των εργασιών.

Επισκευή μπαλκονιών με εναερίτη

Οι εξωτερικές εργασίες που απαιτούν εναερίτη επαγγελματία αφορούν συνήθως σημεία που δεν μπορεί να τοποθετηθεί σκαλωσιά. Οι επαγγελματίες εναερίτες χρησιμοποιούν ειδικό εξοπλισμό προστασίας με το σχοινί ασφαλείας που τους προφυλάσσει από κάποιο ατύχημα και τους παρέχει την απαραίτητη σταθερότητα ώστε να ολοκληρώσουν την επισκευή.

Από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα είναι η πρόσβαση που έχουν σε δύσκολα και ψηλά σημεία, που δεν μπορούν να προσεγγιστούν με άλλο τρόπο. Η χρήση του εξοπλισμού ενός εναερίτη είναι αρκετά ελαφριά, στήνεται πολύ γρήγορα, ενώ η μετακίνηση πραγματοποιείται αρκετά εύκολα. Η επισκευή μπαλκονιών με εναερίτη είναι μια πιο οικονομική μέθοδος σε σχέση με τη τοποθέτηση σκαλωσιάς.

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg