Βάψιμο σαλονιού

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
139€*
248€
362€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Βάψιμο σαλονιού

Το βάψιμο σαλονιού είναι μια από τις πρώτες εργασίες που σκέφτεται κάποιος για την ανανέωση ή την αλλαγή της διακόσμησης στο χώρο. Το σαλόνι είναι ίσως το πιο δημοφιλές δωμάτιο του σπιτιού και η εμφάνιση του θα πρέπει να είναι κομψή και καθαρή. Για τη δημιουργία ενός ελκυστικού και αρμονικού σαλονιού, η πρώτη και σημαντικότερη εργασία που πρέπει να πραγματοποιείται είναι το βάψιμο.

Ένα σαλόνι με ξεπερασμένα και ξεθωριασμένα χρώματα μπορούν να κάνουν το σπίτι σας φαίνεται παλιό και αφιλόξενο. Ακόμη και μόνο με το βάψιμο κάποιων τοίχων ή ειδικών σημείων σε άλλη απόχρωση, η όψη του σαλονιού μπορεί να αλλάξει εντελώς και να αναβαθμιστεί σημαντικά η αισθητική του.

Το βάψιμο σαλονιού σας επιτρέπει να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ και να βελτιώσετε την αισθητική. Επιπλέον ένα φρεσκοβαμμένο χρώμα στο σαλόνι μπορεί να εκσυγχρονίσει και να ενισχύσει την αξία του σπιτιού σας σε περίπτωση πώλησης ή ενοικίασης.

Ένα βάψιμο σαλονιού μπορεί να φαντάζει αρκετά απλή διαδικασία. Ωστόσο αν δεν υπάρχει εμπειρία, ο κατάλληλος εξοπλισμός και οι απαραίτητες γνώσεις, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι απογοητευτικό. Η συνεργασία με επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές σας γλιτώνει από την ταλαιπωρία του βαψίματος και εξασφαλίζει επίσης ότι θα έχετε τέλεια αποτελέσματα.

vapsimo_saloniou

Πόσο κοστίζει το βάψιμο σαλονιού 40 τ.μ. ;

Ένα μέσο ενδεικτικό κόστος για το βάψιμο σαλονιού στο παραπάνω παράδειγμα εργασίας με συνολικές επιφάνειες 40 τ.μ. αντιστοιχεί ενδεικτικά σε 248€ . Η εκτίμηση κόστους περιλαμβάνει εργασία και υλικά.

Για το βάψιμο ενός σαλονιού 40 τ.μ., απαιτούνται περίπου 4 έως 6 λίτρα οικολογικού πλαστικού χρώματος ανά πέρασμα βαφής ανάλογα το χρώμα που θα επιλέξετε. Ένα ενδεικτικό κόστος για τα χρώματα με βάση τις τιμές στην αγορά είναι στα 45€ τα 10L.(22€- 70€) Εφόσον απατούνται 2 χέρια βαφής το συνολικό κόστος χρωμάτων είναι90€. Επιπλέον απαιτείται και η χρήση ασταριού με τη συσκευασία 9L να κοστίζει μέσο όρο περίπου 18€(15€ - 22€).

Βάψιμο σαλονιού 40 τ.μ.
Εύρος τιμής Χαμηλή τιμή Μέση τιμή Υψηλή τιμή
Κόστος χρωμάτων 44€ 90€ 140€
Κόστος ασταριού 15€ 18€ 22€
Κόστος εργασίας 80€ 140€ 200€
Σύνολο 139€ 248€ 362€

Το κόστος της εργασίας των ελαιοχρωματιστών για το βάψιμο σαλονιού κυμαίνεται από 2€ έως 5€ / τ.μ. ανά εφαρμογή βαφής μαζί με τις εργασίες αποκατάστασης. Ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες δαπάνες εάν έχετε ψηλές οροφές ή περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία. Ένας επαγγελματίας ελαιοχρωματιστής μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον καλύτερο τύπο χρωμάτων και την καλύτερη προσέγγιση για το έργο σας. Η τιμή για το βάψιμο σαλονιού διαμορφώνεται με βάση τα τετραγωνικά μέτρα της επιφάνειας των τοίχων που χρειάζονται ελαιοχρωματισμό και όχι με τα συνολικά τετραγωνικά του χώρου.

Πριν το τελικό βάψιμο σε ένα τοίχο είναι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης των επιφανειών εφόσον απαιτούνται. Τέτοιες εργασίες είναι τα στοκαρίσματα, το τρίψιμο των επιφανειών, το αστάρωμα κλπ. Ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας αποκατάστασης των τοίχων, η τιμή της εργασίας ίσως επηρεαστεί.

Γενικά υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος βαφής του σαλονιού. Αυτά περιλαμβάνουν το μέγεθος του έργου, την κατάσταση των τοίχων σας, πόση προπαρασκευαστική εργασία χρειάζεται, εάν έχετε ψηλές οροφές ή περίτεχνα διακοσμητικά στοιχεία.

Η διαδικασία του ελαιοχρωματισμού τοίχων σαλονιού

vapsimo_saloniou_times
Θέλεις να βάψεις το σαλόνι σου;

Αξιολογημένοι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές και συνεργεία σας κάνουν προσφορές για το βάψιμο του σαλονιού σας.

Πάρε Προσφορές

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg