Τέντες με βραχίονες

Πόσο κοστίζουν;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
0€*
0€
0€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Τέντες με βραχίονες

Οι τέντες με βραχίονες είναι μια ελκυστική, ευέλικτη, ενεργειακά αποδοτική και οικονομική λύση σκίασης κατάλληλη για τα περισσότερα σπίτια και επιχειρήσεις για την προστασία των εξωτερικών χώρων από την ηλιακή ακτινοβολία και τις βροχοπτώσεις.

Οι πτυσσόμενες τέντες με βραχίονες είναι μια θαυμάσια επιλογή για τα κτίρια όλων των ειδών. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μπαλκόνι ενός διαμερίσματος, στον κήπο για δημιουργία ενός άνετου υπαίθριου χώρου, στον εξωτερικό χώρο ενός εστιατορίου ή cafe και πολλά άλλα. Σε αντίθεση με μια κανονική τέντα, οι πτυσσόμενες τέντες βραχιόνων μπορούν να επεκταθούν και να ανασυρθούν ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε χώρου.

Η τοποθέτηση τέντας με βραχίονες συγκεντρώνει πολλά σημαντικά οφέλη. Διατίθεται σε μεγάλη γκάμα στυλ δίνοντας έτσι πληθώρα επιλογών ανάλογα το στυλ, το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα του χώρου.

tenta_me_vraxiones

Πόσο κοστίζει η τοποθέτηση τέντας με βραχίονες;

Ένα μέσο ενδεικτικό κόστος για την τοποθέτηση τέντας με βραχίονες 6 μέτρων για το παραπάνω παράδειγμα αντιστοιχεί σε 540€. για εργασία και τα υλικά. Το κόστος αυτό προκύπτει από τη μέση τιμή των υλικών που θα χρειαστούν που υπολογίζονται στα 0€, καθώς και το μέσο κόστος της εργασίας στα 0€ / τ.μ.

Μια κατασκευή τέντας με βραχίονες περιλαμβάνει τον άξονα πάνω στον οποίο τυλίγεται το πανί της τέντας, και σπαστούς βραχίονες που εκτίνουν το αντίβαρο αλουμινίου που είναι περασμένο το τεντόπανο.

Τοποθέτηση τέντας με βραχίονες
Εύρος Τιμής Χαμηλή τιμή Μέση τιμή Υψηλή τιμή
Κόστος υλικών 000€ 000€ 000€
Κόστος εργασίας 000€ 000€ 000€
Σύνολο 000€ 540€ 000€

Το βασικό υλικό κατασκευής της τέντας είναι από αλουμίνιο βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή που περιλαμβάνει συρματόσχοινο στο εσωτερικό του το οποίο κατά τη σύμπτυξη του δημιουργεί τάση στο βραχίονα. Οι τέντες με βραχίονες στερεώνονται στον τοίχο ή στο ταβάνι με βάσεις αλουμινίου που επιτρέπουν το έλεγχο της κλίσης του μπράτσου.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της τέντας με βραχίονες είναι ότι όταν είναι κλειστή η τέντα αφήνει ελεύθερη όλη την θέα. Ανάλογα τη περίπτωση, οι τέντες με σπαστούς βραχίονες κατασκευάζονται σε ελαφρύ τύπου, βαρέους και υπερβαρέως. Οι τέντες με σπαστούς βραχίονες μπορούν να λειτουργήσουν είτε χειροκίνητα με μανιβέλα είτε με ηλεκτρικό μοτέρ με επιτοίχιο σταθερό διακόπτη ή με ασύρματο τηλεχειριστήριο.

Εκτός ιδιαίτερη αισθητική που προσδίδει, προστατεύει επίσης τα έπιπλα εξωτερικού χώρου από τον καυτό ήλιο. Στις πτυσσόμενες τέντες των βραχιόνων, οι βραχίονες αντί για κάθετα, διπλώνουν οριζόντια, σε αντίθεση με τις άλλες τέντες. Δεν χρειάζονται σχεδόν καθόλου κάθετα στηρίγματα και μπορεί να εγκατασταθεί με ευκολία.

Ποια είναι τα οφέλη τοποθέτησης τέντας με βραχίονες;

tentes_vraxiones_times
Χρειάζεσαι τοποθέτηση τέντας με βραχίονες;

Αξιολογημένοι επαγγελματίες τεντάδες και συνεργεία σας κάνουν προσφορές για τοποθέτηση, αλλαγή τέντας και επισκευές.

Πάρε Προσφορές

Οι τέντες με βραχίονες είναι κατάλληλες για κάθε χώρο και επιλέγονται τόσο για οικιακούς, όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Μπορούν να τοποθετηθούν τόσο σε οροφές και όσο και σε τοίχους μπαλκονιού, αυλής, ταράτσες και εξωτερικούς χώρους καταστημάτων.

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg