Αλλαγή εσωτερικής πόρτας

Πόσο κοστίζει;

ΕΛΑΧΙΣΤΟ
ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ
220€*
285€
480€*
*εκτιμώμενο κόστος με βάση τις καταχωρήσεις εργοδοτών με παρόμοιες εργασίες στην TexnitesOnline.gr

Αλλαγή εσωτερικής πόρτας

H αλλαγή εσωτερικής πόρτας με νεότερα στυλ μπορεί να είναι ένας γρήγορος και χαμηλού κόστους τρόπος για να αναβαθμίσετε την εμφάνιση και την ελκυστικότητα του εσωτερικού του σπιτιού σας. Οι εσωτερικές πόρτες παίζουν σημαντικό ρόλο στο σπίτι λειτουργώντας ως στοιχείο σχεδιασμού και μεταβατικά σημεία μεταξύ των χώρων διαβίωσης.

Οι εσωτερικές πόρτες του σπιτιού έχουν την ικανότητα να βελτιώνουν σημαντικά την ομορφιά των εσωτερικών χώρων. Οι πόρτες βοηθούν επίσης στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην άνεση της ιδιωτικής ζωής. Η σωστή εγκατάσταση είναι πολύ σημαντική στην απόδοση και την καλή λειτουργία των εσωτερικών πορτών.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αντικαταστήσετε τις εσωτερικές πόρτες στο σπίτι σας. Μια από τις βασικότερες αιτίες είναι η πόρτα να μην λειτουργεί σωστά. Επιπλέον οι εσωτερικές πόρτες μπορεί να μην ταιριάζουν με τον υπόλοιπη διακόσμηση και η αλλαγή τους βελτιώσει την ελκυστικότητα του χώρου. Επίσης η παλαιότητα της εσωτερικής πόρτας και οι φθορές είναι από τους βασικούς λόγους αντικατάστασης. Ανάλογα τη λειτουργίας, η εσωτερική πόρτα μπορεί να είναι ανοιγόμενη, συρόμενη εσωτερικά ή εξωτερικά, allé- retour ή πτυσσόμενη. Τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή εσωτερικών πορτών είναι το ξύλο, το laminate, το αλουμίνιο και το γυαλί.

allagi_esoterikis_portas

Πόσο κοστίζει η αλλαγή εσωτερικής πόρτας;

Το συνολικό κόστος αντικατάσταση μιας εσωτερικής πόρτας υπνοδωματίου για το παραπάνω παράδειγμα κυμαίνεται από 220€ έως 480€, με μέσο όρο 285€. Η τιμή αυτή προκύπτει από την κατασκευή της πόρτας στα 235€ και το κόστος εγκατάστασης του τεχνίτη στα 50€

Γενικότερα η τιμή για την αντικατάσταση εσωτερικών πορτών εξαρτάται από το στυλ των θυρών, την ποιότητα του υλικού, τον αριθμό των θυρών που χρειάζεστε και κάθε άλλη εργασία που απαιτείται για την εγκατάσταση των νέων πορτών, όπως για παράδειγμα η αλλαγή από πιο παραδοσιακές πόρτες σε συρόμενες.

Αντικατάσταση ξύλινης εσωτερικής πόρτας υπνοδωματίου
Εύρος τιμής Χαμηλή Μέση Υψηλή
Κόστος υλικών 180€ 235€ 420€
Κόστος εργασίας 40€ 50€ 60€
Σύνολο 220€ 285€ 480€

Πότε είναι απαραίτητη η αντικατάσταση εσωτερικών πορτών

Οι εσωτερικές πόρτες μπορεί να σπάσουν, να ξεθωριάσουν και να γρατσουνιστούν από την τακτική φθορά, την υψηλή κυκλοφορία και τις καιρικές συνθήκες. Μπορούν επίσης να έχουν προβλήματα με μηχανισμούς, κλειδαριές, λαβές, πόμολα, ή την κάσα της πόρτας. Η αντικατάσταση ξεπερασμένων, φθαρμένων ή κατεστραμμένων πορτών με νεότερα στυλ μπορεί να είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσετε την εμφάνιση των εσωτερικών χώρων. Επιπλέον, ορισμένα στυλ θυρών μπορούν επίσης να κάνουν τους μικρότερους χώρους να φαίνονται μεγαλύτεροι και να μειώσουν τον θόρυβο και τα ρεύματα καθώς οι νέες πόρτες που εφαρμόζουν καλύτερα.

Κορυφαίοι λόγοι για να αντικαταστήσετε εσωτερικές πόρτες

antikatastasi_portas
Χρειάζεσαι αντικατάσταση εσωτερικής πόρτας;

Αξιολογημένοι επαγγελματίες ξυλουργοί και συνεργεία σας κάνουν προσφορές για αλλαγή εσωτερικής πόρτας και άλλες εργασίες.

Πάρε Προσφορές

Τι είδους εσωτερικές πόρτες χρειάζεστε;

Ο τύπος των εσωτερικών πορτών που χρειάζεστε εξαρτάται από το στυλ του σπιτιού σας, το μέγεθος των κουφωμάτων και των δωματίων σας και τους στόχους σας για την αντικατάσταση των θυρών σας. Για παράδειγμα, οι συρόμενες πόρτες μπορούν να κάνουν έναν χώρο πιο ανοιχτό, ενώ οι πόρτες laminate είναι αποδεδειγμένα μια καλή οικονομική λύση συνδυάζοντας καλή ποιότητα και ανθεκτικότητα. Οι πόρτες από μασίφ ξύλο ή άλλα βαριά υλικά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην ηχομόνωση δωματίων ή χώρων του σπιτιού σας. Οι εσωτερικές πόρτες μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία για να ταιριάζουν στο μέγεθος και τις προδιαγραφές του ανοίγματός σας.

Τύποι εσωτερικών θυρών

Οι εσωτερικές πόρτες μπορούν να ποικίλουν σε στυλ, φινίρισμα, μέγεθος και πολλά άλλα. Από ξύλο μέχρι laminate, οι εσωτερικές πόρτες μπορούν να κατασκευαστούν από διάφορα υλικά ανάλογα με τον σκοπό τους. Οι εσωτερικές πόρτες μπορεί να φαίνονται σαν μια απλή απόφαση, αλλά με τόσες επιλογές υλικών, στυλ και φινιρισμάτων, μπορεί να είναι δύσκολη.

Ξύλινες εσωτερικές πόρτες

Οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες είναι από τις πιο κλασικές και διαχρονικές επιλογές λόγω της ποιότητας και της αισθητικής που προσδίδουν. Οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες δίνουν εξαιρετικό στυλ σε κάθε χώρο, αντέχουν στο χρόνο, διαθέτουν άριστη ηχομόνωση, μπορούν να βαφτούν στα χρώματα που θέλετε και έχουν εύκολη συντήρηση. Οι ξύλινες εσωτερικές πόρτες μπορεί να είναι από μασίφ ή καπλαμά. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε κλασσικά ή μοντέρνα σχέδια ώστε να ταιριάζει με το στυλ που θέλετε.

Εσωτερικές πόρτες laminate

Οι εσωτερικές πόρτες laminate αποτελούν μία αρκετά οικονομική επιλογή, που προσδίδει μοντέρνα γραμμή σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα στις γρατσουνιές. Οι εσωτερικές πόρτες laminate διατίθενται σε πολλά χρώματα και σχέδια σε απομιμήσεις ξύλου που δημιουργούν σύγχρονο και ελκυστικό αποτέλεσμα. Κατασκευάζονται κυρίων από mdf με επένδυση laminte. Στα μείον είναι πως δεν μπορούν να βαφτούν.

Πόρτες αλουμινίου

Οι εσωτερικές πόρτες αλουμινίου παρέχουν μια σειρά από πολύ σημαντικά οφέλη και χρησιμοποιούνται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους. Τα κυριότερα πλεονεκτήματα των πορτών αλουμινίου είναι η υψηλή αντοχή στις φθορές αλλά και η πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον παρέχουν ανθεκτικότητα στην υγρασία, υψηλή ασφάλεια και είναι αρκετά οικονομικές. Επίσης, οι εσωτερικές πόρτες αλουμινίου χαρίζουν ιδιαίτερη αισθητική, και μπορούν να καλύψουν πολλά στυλ και να ταιριάξουν με τον υπόλοιπο χώρο, καθώς υπάρχει μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

Πυράντοχες πόρτες

Οι πυράντοχες πόρτες τοποθετούνται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους όπου απαιτείται πυροπροστασία σύμφωνα με τον κανονισμό της νομοθεσίας περί πυροπροστασίας. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην επιβράδυνση και τον περιορισμό μιας πυρκαγιάς. Οι πυράντοχες πόρτες μπορεί να είναι μονόφυλλες, δίφυλλες, συρόμενες και διατίθενται σε πολλά διαφορετικά στυλ και σε όλες τις διαστάσεις. Οι πόρτες πυροπροστασίας θα πρέπει να είναι πιστοποιημένες και συνοδεύονται από το αντίστοιχο γραπτό πιστοποιητικό περί πυροπροστασίας.

esoteriki_porta
Τι τύποι εσωτερικών πορτών υπάρχουν;
Γυάλινες εσωτερικές πόρτες

Οι γυάλινες εσωτερικές πόρτες παρέχουν μοναδικό design και μοντέρνα διακόσμηση στο χώρο και είναι μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές στις νέες τάσεις της αρχιτεκτονικής. Τόσο σε σύγχρονες κατοικίες όσο και εργασιακούς χώρους, οι γυάλινες εσωτερικές πόρτες τοποθετούνται ώστε να αποκτήσουν οι χώροι το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα. Οι γυάλινες εσωτερικές πόρτες διατίθενται σε διάφορα χρώματα και σχέδια, με θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες, με στεγανοποίηση φύλλων κ.α.

Άλλες σχετικές εργασίες

Πόσο θα μου κοστίσει τελικά;

Ραντάρ τιμών: Βρείτε το κόστος της εργασίας

Κάθε εργασία είναι ξεχωριστή και έχει διαφορετικά κόστοι Έχουμε καταγράψει για εσάς τις εργασίες και μέσα από τα αιτήματα εργοδοτών της TexnitesOnline μπορούμε να προσεγγίσουμε το κόστος και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Δείτε εδώ όλες τις εργασίες

Επίκαιρα άρθρα

Περίγραψε τώρα την δική σου εργασία

  • Ακολουθήστε μας:
logo_creditcards_02.svg